ساختار پروتئین
-
@Alzahra-Daftar خط خوشی دارین ولی
مامانم همیشه میگفت آرزوم به دلم موند تو رو ببینم که خط درست و حسابی داشته باشی😂😂
-
آقایون داداشاااااااا(اعم از دختر و پسر😁)
ممنونم ازتون...یکی از مباحثی که توش لنگم دوازدهمه امیدوارم حل بشه مثل این موضوع که لطف کردین
ممنونم ازتون🌹🙏 -
@Alzahra-Daftar نه اتفاقا کاش خط منم همینطوری بود
-
@Kosar-Mortazavi اطلاعات شما بر اساس علمی کاملا صحیحه ولی خب طبق کتاب ساختار نهایی یا سومه یا چهارم
Mahan Xodayi 2
بله حق با شماست کتاب چیز دیگه ای گفته ولی مثالی از ساختار اول نزده -
@Kosar-Mortazavi آخه کتاب در این مورد اینطوری نمیگه!
موقاری به وضوح گفت تا ساختار دوم رو همه پروتئین ها دارند...در سطح کتاب درسی و کنکور
😑😑
الان سئوال و سردرگمی بنده اینه که آیا همه پروتئین ها تا ساختار سوم رو دارن یا دوم؟
بعضیا تو اینحا حواب دادن که تا دوم و بعضیا هم میگن تا سوم.
وات آیم گانا دو؟!@Mr-Wick
همین دیگه استاد موقاری هر چی گفتن همونه مخصوصا اگه تو کتاب باشه. من نسخه جدید کتاب رو ندیدم فکر میکنم تغییرات داشته.
بچه ها درست میگن که تو کتاب با منابع علمی فرق داره اول میخواستم برم کتابخونه دانشگاه هم برات سرچ کنم
الان همین دو ترمی کلی از چیزهایی که تو دبیرستان خوندیم رو به استاد هامون گفتیم گفتن درست نیست یا استثنا هستراستی ببخشید که دیر جواب دادم کلا دو روزه که سرم شلوغه آخرین پیامی که تو انجمن دادم همین تاپیک بود نرسیدم اصلا بیام.
-
@Mr-Wick
همین دیگه استاد موقاری هر چی گفتن همونه مخصوصا اگه تو کتاب باشه. من نسخه جدید کتاب رو ندیدم فکر میکنم تغییرات داشته.
بچه ها درست میگن که تو کتاب با منابع علمی فرق داره اول میخواستم برم کتابخونه دانشگاه هم برات سرچ کنم
الان همین دو ترمی کلی از چیزهایی که تو دبیرستان خوندیم رو به استاد هامون گفتیم گفتن درست نیست یا استثنا هستراستی ببخشید که دیر جواب دادم کلا دو روزه که سرم شلوغه آخرین پیامی که تو انجمن دادم همین تاپیک بود نرسیدم اصلا بیام.
@Kosar-Mortazavi
سلام
ممنونم از لطفتون واقعا تابحال کسی تا سر کوچه هم نرفته بود که واسم یه بستنی بخره😂 چه برسه کسی بخاطر اشکال درسیم بره کتابخونه!همون نیتش هم قبوله🙂
این حرفتون یه جوری فرو کرد تو زمین منو که دیگه نمیتونم بیام بیرون ازش😂
ممنونم ازتون به هرحال بابت زحماتی که برای بچه ها میکشید،سپاس🙏🌹