محاسبات
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر
خب همونطور که میدونید محاسبات تو سوالات کنکور به طرز وحشتناکی وحشتناکن()خصوصا شیمی
میخواستم ببینم راهکار شما چیه؟برای مسائل شیمی چیکار کردین؟
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا -
-
خب همونطور که میدونید محاسبات تو سوالات کنکور به طرز وحشتناکی وحشتناکن()خصوصا شیمی
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا@m-naghavi
سلام
اول اینکه توی ازمون های آزمایشی وحشتناک تره
دوم اینکه وقتی به جایی از مسئله رسیدی که خواستی ساده سازی انجام بدی ( منظورم شیمیه ) به اعداد به چشم هم خانواده نگاه کن یعنی به خودت بگو اینا با توجه به گزینه ها باید مثلا عدد رندی در بیاد پس هم خانواده و این طوری با یه حساب سر انگشتی سریع به جواب میرسی -
فقط فقط باید سوال حل کنی وگرنه راه دیگه ای نداره
-
درود. تکنیک ها رو یادبگیری و بعد اینکه سوال زیاد حل کنی و به هیچ صورتی از ماشین حساب استفاده نکنی
-
سلام
زیاد مسئله حلکردن بهترین راهِ ممکنه. چون شدنی نیست اگر بخواییم بشینیم و شروع کنیم به حفظ کردنِ اعدادی مثل 225=5x5x9 یا درمورد عدد جرمیها، اگر چندین بار موقع حلکردن مسئله حسابشون کنید کم کم ملکه ذهنتون میشن.
یه راه کمکی هم که خودم استفاده میکردم و به دوستانی که حافظه تصویری خوبی دارند توصیه میکنم اینه که عددها رو بنویسید بچسبونید دیوار رو به روتون و موقع حل مسئله از روشون تقلب کنید. به مرور توی ذهنتون ثبت میشه. -
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا@m-naghavi درود
روزی ۵ الی ۱۰ تست مسئله حل کنین
. -
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا -
سلام
محاسبات منتظری خوب بود من دیدم
البته نه همش ... درحد جلسه یک و دو فقط که همون کافیه برا ساده سازی کسر ها
آریان حیدری هم میدونم ۳ جلسه اموزش محاسبات داخل چنل youtube خودش قرار داده ولی خودم نگاه نکردمه -
سلام ؛ من خودم به شخصه اگر جای شما بودم ؛ مسائل تتا آقای صنیعی رو تهیه میکردم ( چون هم بهتون دیدگاه حل مسائل شیمی رو میدن همم راه کار های محاسباتی میدن راهکارهای عجیب و غریب هم نیست و اصلاً تدریس ایشون فرمول محور نیست) ؛ بعد اینکه مباحث مرتبط یک بخش ویدیوهاش رو دیدم و خودمم دوباره سوالات رو حل کردم تو تایم استاندارد ؛ میرم سراغ کتاب های مسائل شیمی ( مثل خیلی سبز یا الگو)و فقط تست هاشون رو حل میکنم بدون خوندن دوباره درسنامه و اگر دیدیم که سوالی خیلی غیر استاندارد هست از لحاظ محاسباتی سعی کنم رو این مسائل باز تمرکز ویژه تری بگذارم( یعنی سوالات کمی اعصاب خورد کن) ؛ یعنی اول بتونم به لِول خوبی برسم بعدش برم سراغ سوالات چالشی .
فقط هم فیلم دیدن مِلاک نیست؛ بعدش فقط و فقط سوالات زیادی حل کنید -
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا@m-naghavi
سلام پیشنهاد اولم تتای شیمی هست .
پیشنهاد دومم همایش حل مسائل شیمی استاد صنیعی که رایگان در آلا قرار داره .(این همایش شبیه به تتا هست ولی تتا خیلی خفن تره!)