محاسبات
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر
خب همونطور که میدونید محاسبات تو سوالات کنکور به طرز وحشتناکی وحشتناکن(😐)خصوصا شیمی
میخواستم ببینم راهکار شما چیه؟برای مسائل شیمی چیکار کردین؟
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا😢 -
-
خب همونطور که میدونید محاسبات تو سوالات کنکور به طرز وحشتناکی وحشتناکن(😐)خصوصا شیمی
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا😢@m-naghavi
سلام
اول اینکه توی ازمون های آزمایشی وحشتناک تره
دوم اینکه وقتی به جایی از مسئله رسیدی که خواستی ساده سازی انجام بدی ( منظورم شیمیه ) به اعداد به چشم هم خانواده نگاه کن یعنی به خودت بگو اینا با توجه به گزینه ها باید مثلا عدد رندی در بیاد پس هم خانواده و این طوری با یه حساب سر انگشتی سریع به جواب میرسی -
فقط فقط باید سوال حل کنی وگرنه راه دیگه ای نداره
-
درود. تکنیک ها رو یادبگیری و بعد اینکه سوال زیاد حل کنی و به هیچ صورتی از ماشین حساب استفاده نکنی
-
سلام
زیاد مسئله حلکردن بهترین راهِ ممکنه. چون شدنی نیست اگر بخواییم بشینیم و شروع کنیم به حفظ کردنِ اعدادی مثل 225=5x5x9 یا درمورد عدد جرمیها، اگر چندین بار موقع حلکردن مسئله حسابشون کنید کم کم ملکه ذهنتون میشن.
یه راه کمکی هم که خودم استفاده میکردم و به دوستانی که حافظه تصویری خوبی دارند توصیه میکنم اینه که عددها رو بنویسید بچسبونید دیوار رو به روتون و موقع حل مسئله از روشون تقلب کنید. به مرور توی ذهنتون ثبت میشه. -
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا😢@m-naghavi درود
روزی ۵ الی ۱۰ تست مسئله حل کنین
. -
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا😢 -
سلام
محاسبات منتظری خوب بود من دیدم
البته نه همش ... درحد جلسه یک و دو فقط که همون کافیه برا ساده سازی کسر ها
آریان حیدری هم میدونم ۳ جلسه اموزش محاسبات داخل چنل youtube خودش قرار داده ولی خودم نگاه نکردمه -
سلام ؛ من خودم به شخصه اگر جای شما بودم ؛ مسائل تتا آقای صنیعی رو تهیه میکردم ( چون هم بهتون دیدگاه حل مسائل شیمی رو میدن همم راه کار های محاسباتی میدن راهکارهای عجیب و غریب هم نیست و اصلاً تدریس ایشون فرمول محور نیست) ؛ بعد اینکه مباحث مرتبط یک بخش ویدیوهاش رو دیدم و خودمم دوباره سوالات رو حل کردم تو تایم استاندارد ؛ میرم سراغ کتاب های مسائل شیمی ( مثل خیلی سبز یا الگو)و فقط تست هاشون رو حل میکنم بدون خوندن دوباره درسنامه و اگر دیدیم که سوالی خیلی غیر استاندارد هست از لحاظ محاسباتی سعی کنم رو این مسائل باز تمرکز ویژه تری بگذارم( یعنی سوالات کمی اعصاب خورد کن) ؛ یعنی اول بتونم به لِول خوبی برسم بعدش برم سراغ سوالات چالشی .
فقط هم فیلم دیدن مِلاک نیست؛ بعدش فقط و فقط سوالات زیادی حل کنید -
پ.ن غیر از اینکه همه میگن سوال زیاد حل کن و عددا یسری اعداد مشخص میان و یاد میگیری و اینا😢@m-naghavi
سلام پیشنهاد اولم تتای شیمی هست .
پیشنهاد دومم همایش حل مسائل شیمی استاد صنیعی که رایگان در آلا قرار داره .(این همایش شبیه به تتا هست ولی تتا خیلی خفن تره!)