گوارش
-
@Alzahra-Daftar
سلام در مورد اولی قرنیه رو نمیدونم ولی تو کپسول کلیه بافت پیوندی داریم که رشته ای هستشدر مورد اون گزینه هم که میفرمایین من یه جا خوندم تو گزینه دو بود اگه اشتبا نکنم
گفته بود در طول لوله گوارش ترشح بزاق داریم،راستش منم وقتس اینو دیدم رفتم کلی جستجو کردم آخرش دیدم درسته.فک کنم شماهم به همون قسمتش شککردی که بزاق گفته
خب لوله گوارشم که از مری تا مخرج هست دیگه...راستی دهنم جزو لوله گوارشه🤔 -
@Alzahra-Daftar
سلام در مورد اولی قرنیه رو نمیدونم ولی تو کپسول کلیه بافت پیوندی داریم که رشته ای هستشدر مورد اون گزینه هم که میفرمایین من یه جا خوندم تو گزینه دو بود اگه اشتبا نکنم
گفته بود در طول لوله گوارش ترشح بزاق داریم،راستش منم وقتس اینو دیدم رفتم کلی جستجو کردم آخرش دیدم درسته.فک کنم شماهم به همون قسمتش شککردی که بزاق گفته
سلام
دوتا سوال
۱- در قرنیه و کپسول کلیه بافت پیوندی سست داریم ؟۲-

👆👆👆👆گزینه تست بود بعد درست گرفته بود !! چرااا؟@Alzahra-Daftar
تاجایی که یادمه بافت پیوندی متراکم داشتیم نه سست.... -
@Alzahra-Daftar
سلام
دوتا سوال

👆👆👆👆گزینه تست بود بعد درست گرفته بود !! چرااا؟@Alzahra-Daftar خب جمله درسته دیگه کجاشو ایراد دارین؟؟؟
-
@Alzahra-Daftar خب جمله درسته دیگه کجاشو ایراد دارین؟؟؟
Mahan Xodayi 2 قرنیه سست داریم؟
-
@Alzahra-Daftar مرسی🙏
-
@Alzahra-Daftar خب جمله درسته دیگه کجاشو ایراد دارین؟؟؟
Mahan Xodayi 2
آغاز حرکت کرمی 🤔🤔 -
Mahan Xodayi 2 قرنیه سست داریم؟
@Mr-Wick متراکم بود فک کنم
-
@Mr-Wick متراکم بود فک کنم
اینو استادمون گفته بود بنویسیم هرچی تو کتاب ام دنبال دلیلش گشتم نیافتم
-
@Alzahra-Daftar نه کپسچل کلیه که متراکم هست سست نیست قرنیه رو مطمن نیستم ولی کپسول کلیه نمیتونه سست باشع
-
@Alzahra-Daftar فک کنم اشتباه گفتن
چون مطمئنم و رفتم نگا کردم جزوه م روکه نوشته کپسول کلیه بافت پیوندی رشته ای (متراکم) -
@Alzahra-Daftar نه کپسچل کلیه که متراکم هست سست نیست قرنیه رو مطمن نیستم ولی کپسول کلیه نمیتونه سست باشع
Mahan Xodayi 2
یکی از دلایلی که بهش شک کردم همین بود ؟؟🙁 -
Mahan Xodayi 2
یکی از دلایلی که بهش شک کردم همین بود ؟؟🙁@Alzahra-Daftar نه احتمالا اشتباه لفظی شدن
-
@Alzahra-Daftar نه احتمالا اشتباه لفظی شدن
Mahan Xodayi 2
نمیدونم والا🤷♀️🤷♀️🤷♀️ -
سلام
دوتا سوال

👆👆👆👆گزینه تست بود بعد درست گرفته بود !! چرااا؟@Alzahra-Daftar این گزینه ذهنمو درگیر کرد اخه حرکات کرمی که نزدیک کاردیا اغاز نمیشن؟؟؟؟پاسخنامه ندارین
-
@Alzahra-Daftar این گزینه ذهنمو درگیر کرد اخه حرکات کرمی که نزدیک کاردیا اغاز نمیشن؟؟؟؟پاسخنامه ندارین
Mahan Xodayi 2
توی حل تمرین گزینه داشتم تست میزدم اینکه الان دیگه پاسخنامه در کار نیست -
@Alzahra-Daftar این گزینه ذهنمو درگیر کرد اخه حرکات کرمی که نزدیک کاردیا اغاز نمیشن؟؟؟؟پاسخنامه ندارین
Mahan Xodayi 2
ولی سؤالش این بود کدوم گزینه غلطه بعد اولین گزینشم همین بود توی پاسخنامه هم فقط دلیل غلط بودن جواب تست رو بررسی کرد