گوارش
-
@Alzahra-Daftar مرسی🙏
-
@Alzahra-Daftar خب جمله درسته دیگه کجاشو ایراد دارین؟؟؟
Mahan Xodayi 2
آغاز حرکت کرمی 🤔🤔 -
Mahan Xodayi 2 قرنیه سست داریم؟
@Mr-Wick متراکم بود فک کنم
-
@Mr-Wick متراکم بود فک کنم
اینو استادمون گفته بود بنویسیم هرچی تو کتاب ام دنبال دلیلش گشتم نیافتم
-
@Alzahra-Daftar نه کپسچل کلیه که متراکم هست سست نیست قرنیه رو مطمن نیستم ولی کپسول کلیه نمیتونه سست باشع
-
@Alzahra-Daftar فک کنم اشتباه گفتن
چون مطمئنم و رفتم نگا کردم جزوه م روکه نوشته کپسول کلیه بافت پیوندی رشته ای (متراکم) -
@Alzahra-Daftar نه کپسچل کلیه که متراکم هست سست نیست قرنیه رو مطمن نیستم ولی کپسول کلیه نمیتونه سست باشع
Mahan Xodayi 2
یکی از دلایلی که بهش شک کردم همین بود ؟؟🙁 -
Mahan Xodayi 2
یکی از دلایلی که بهش شک کردم همین بود ؟؟🙁@Alzahra-Daftar نه احتمالا اشتباه لفظی شدن
-
@Alzahra-Daftar نه احتمالا اشتباه لفظی شدن
Mahan Xodayi 2
نمیدونم والا🤷♀️🤷♀️🤷♀️ -
سلام
دوتا سوال
۱- در قرنیه و کپسول کلیه بافت پیوندی سست داریم ؟۲-

👆👆👆👆گزینه تست بود بعد درست گرفته بود !! چرااا؟@Alzahra-Daftar این گزینه ذهنمو درگیر کرد اخه حرکات کرمی که نزدیک کاردیا اغاز نمیشن؟؟؟؟پاسخنامه ندارین
-
@Alzahra-Daftar این گزینه ذهنمو درگیر کرد اخه حرکات کرمی که نزدیک کاردیا اغاز نمیشن؟؟؟؟پاسخنامه ندارین
Mahan Xodayi 2
توی حل تمرین گزینه داشتم تست میزدم اینکه الان دیگه پاسخنامه در کار نیست -
@Alzahra-Daftar این گزینه ذهنمو درگیر کرد اخه حرکات کرمی که نزدیک کاردیا اغاز نمیشن؟؟؟؟پاسخنامه ندارین
Mahan Xodayi 2
ولی سؤالش این بود کدوم گزینه غلطه بعد اولین گزینشم همین بود توی پاسخنامه هم فقط دلیل غلط بودن جواب تست رو بررسی کرد -
Mahan Xodayi 2
ولی سؤالش این بود کدوم گزینه غلطه بعد اولین گزینشم همین بود توی پاسخنامه هم فقط دلیل غلط بودن جواب تست رو بررسی کرداین پست پاک شده! -
Mahan Xodayi 2
ولی سؤالش این بود کدوم گزینه غلطه بعد اولین گزینشم همین بود توی پاسخنامه هم فقط دلیل غلط بودن جواب تست رو بررسی کرد -

در مورد قرنیه اینو پیدا کردم ولی فک کنم سست باشه فک میکنم شنیدم موقاری بگه که سسته ولی یادم نمیاد دقیق...
در مورد حرکات کرمی هم اگه متوجه شدین بهم بگین...
فعلا -
این پست پاک شده!
Mahan Xodayi 2
نه
گزینه یک این عبارت بود جواب تست میشد گزینه ۴ -

در مورد قرنیه اینو پیدا کردم ولی فک کنم سست باشه فک میکنم شنیدم موقاری بگه که سسته ولی یادم نمیاد دقیق...
در مورد حرکات کرمی هم اگه متوجه شدین بهم بگین...
فعلا -
@Alzahra-Daftar
ببین ترشح بزاق فیر ارادی هست پس از این لحاظ تست درسته
حذکات کرمی بعد از اینکه از کاردیا عبور میکنه بصورت غیرارادی هستش حتی پس اغاز از مری نیست حتی اگر اغاز مری رو بگیره از اخر مری نیس://