تبادلات گازی
-
@Alzahra-Daftar من غلط هام خیلی زیاد شده...50تا تست میزنم
میام که تحلیل کنم میبینم همه اونایی که بین دو گزینه مونده بودم غلط زدم😑😕
یهو میبینی 20تا همینطوری غلط زدمبرا همین وقتمو زیست داره میگیره به درسای دیگه نمیرسم کلافه شدم
-
@Alzahra-Daftar فک کنم بخاطر تغییر فصله:///
-
@Alzahra-Daftar فک کنم بخاطر تغییر فصله:///
Mahan Xodayi 2
ربط گودرز به شقایق میتونه باشه😂😶 -
@Alzahra-Daftar راهش چیه بگو منم همونو بکنم😶
-
Mahan Xodayi 2
ربط گودرز به شقایق میتونه باشه😂😶@Mr-Wick 😂😂😂👌👌شما دینامیت زیر ادبیات کذاشتین من زیر زیست الان ی سوال پرسیدم گیرنده کششی نای به بصل النخاع پیام میده:////////
-
@Mr-Wick 😂😂😂👌👌شما دینامیت زیر ادبیات کذاشتین من زیر زیست الان ی سوال پرسیدم گیرنده کششی نای به بصل النخاع پیام میده:////////
Mahan Xodayi 2 😂😂😂😂
قشنگ بود
یاد رفع اشکال زیست افتادم که گفته بودن تو روده چربی هارو کی تجزیه میکنه و این حرفا...
من رفتم خیلی با اعتماد به نفس به عنوان اولین نفر نوشتم آنزیم لیپاز صفرا😶😶😶😶 -
@Mr-Wick
شوخی کردم
من خودم خیلی سوالات رو تند میخونم در حد میگ میگ به خاطر همین دقتم میاد پایین@Alzahra-Daftar فک کنم باید آروم تر بخونیم و تمرکز بیشترمون رو بذاریم رو زیست بلکه درصد خوبی بگیریم نمیدونم واقعا چیکار کنم...
راستی فصل 5-6دوازدهم ترکیب پذیره؟میخوام 6رو نخونم -
Mahan Xodayi 2 😂😂😂😂
قشنگ بود
یاد رفع اشکال زیست افتادم که گفته بودن تو روده چربی هارو کی تجزیه میکنه و این حرفا...
من رفتم خیلی با اعتماد به نفس به عنوان اولین نفر نوشتم آنزیم لیپاز صفرا😶😶😶😶@Mr-Wick 😂😂😂😂
-
Mahan Xodayi 2 😂😂😂😂
قشنگ بود
من رفتم خیلی با اعتماد به نفس به عنوان اولین نفر نوشتم آنزیم لیپاز صفرا😶😶😶😶 -
@Alzahra-Daftar فک کنم باید آروم تر بخونیم و تمرکز بیشترمون رو بذاریم رو زیست بلکه درصد خوبی بگیریم نمیدونم واقعا چیکار کنم...
راستی فصل 5-6دوازدهم ترکیب پذیره؟میخوام 6رو نخونم@Mr-Wick
۱۰۰۰۰ترکیب میکنن سمی:// -
@Alzahra-Daftar فک کنم باید آروم تر بخونیم و تمرکز بیشترمون رو بذاریم رو زیست بلکه درصد خوبی بگیریم نمیدونم واقعا چیکار کنم...
@Mr-Wick
۱۰۰۰۰ترکیب میکنن سمی://Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftar
یا قرااااااان
چیکارش کنم خدایاااا
تا الان اصلا یه صفحه هم از فصل 6 نخوندم چیاشو ترکیب میکنن؟ -
@Alzahra-Daftar ما آفریده شدیم پشت کنکور بمونیم همین.
-
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftar
یا قرااااااان
چیکارش کنم خدایاااا
تا الان اصلا یه صفحه هم از فصل 6 نخوندم چیاشو ترکیب میکنن؟ -
@Alzahra-Daftar 😭😭دوباره باید وقت درسای دیگه رو بذارم به زیست
خدا چرا انقد خنگم،نمیتونم کلا با دوازدهم ارتباط بگیرم بجز فصل 5😂
انقد شیرین میاد بهم...چون قبلا تو نظام قدیم خیلی اضافه بر سازمان داشت ولی الان آسون شده این فصل واسم برا همون خوشم میاد ولی فصل های دیگه اذیتم میکنه