همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
PeGaH در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Mr-Shahrokhi & sohrab .
سلام
عیدتون مبارک
.
میشه از دکتر رحیمی در مورد کانال پروتونِ تیلاکوئید و فعالیت ATP سازیش این سوالو بپرسید؟
تو جلسه ی 29 ایشون چند بار میگن این کانال فعالیت ATP سازی داره ، بعد آخر دقیقه ی 18 که میخوان برن سراغ مبحث بعدی میگن : پس خیلی دقت کنید که این کانال این فعالیت رو نداره، خیلی هم رو نداشتنش تاکید میکنن.
.
میشه سوال کنید ازشون که آیا اشتباه لفظی ای صورت گرفته یا من مطلبو درست نگرفتم؟
و اگه اشتباه لفظیه، کدومش درسته؟
و اگه نیست، یه توضیح کوچولو بدن که رفع ابهام شه.
.
ممنونم بخاطر زحمات تیم قدرتمند آلاء
مدیران زحمتکش و اساتید فرهیخته و به روز
پاسخ استاد رحیمی :
کانال تیلاکوئید فعالیت ATP سازی دارد ! که همان فعالیت بخش آنزیمی این کانال محسوب می شود . این کانال به ATP احتیاجی ندارد.نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr.Shahrokhi
خیلی خیلی ممنونم از شما آقای شاهرخیِ محترم.
همین طور از دکتر رحیمیِ عزیز که پاسخگو هستن : ) -
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
PeGaH در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
masoud
مدرک مستقیم برای حرفم سوال آزمون سنجش 92 هستش:
پروتئین تولید کننده ی َATP ، ...... صرف انرژی، یون H را ....... میکند.
وقتی دارن این کانال رو به عنوان پروتئین تولید کننده ATP معرفی میکنن، و انتظار دارن ما بفهمیم منظورشون این کاناله،
ما بگیم نه؟؟؟؟؟
بگیم ATP ساز نیست؟؟؟؟
یعنی شما میگین پروتئین تولید کننده ی ATP ، همون پروتئینی که فعالیت ATP سازی داره نیست؟؟؟
حالا اگه مستقیم باشه یا غیر مستقیم به هر حال این یه جمله ی درسته که این کانال فعالیت ATP سازی داره، و حتی از اینکه انرژی لازم داره هم میشه فهمید که این انرژی صرف یه فعالیت میشه، و اون فعالیت ، فعالیت آنزیمی هستش که برای ساخت ATP انجام میشه.
شما باز رسیدین به حرف خودم که ===>من گفتم داره ولی نه بصورت خود به خود ،حاصل خروج یونه واین حرفو نه من بلکه هر داوطلبی و استایدی میزنه
برای اثباتش متن بالایی که نوشتم براتونو ببینین -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۵، ۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش دیگه برنامه نگید واسه فیلما اینجوری همش باید بیام ببینیم اومده فیلم یا نه
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آیا امکانش هست برای کنکور 96 کلاس کنکور زیست با جناب رحیمی داشته باشین آخه کلاسهای کنکور قبلی خیلی قدیمی شده و در ضمن ایشون خیلی روون تدریس میکنن ممنونم
-
سلام.فیلمادوشنبه و سه شنبه توکانال قرارگرفت؟پس کی توسایت میزارین؟مابی صبرانه منتظریم.ممنون
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میشه چند تا دانش آموز هم سر کلاس استاد باشن تا استاد باانرژی بیشترتدریس رکنن.
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه بگید کی ادامه فیلما گذاشته میشه?
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام لطفا سال اینده برای کنکور ۹۶فیلم استاد ظبط بشه اخه خیلی عالین خیلللللی
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۵، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کانال تلگرام استاد رحیمی ایدیش چیه؟
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۵، ۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.چند جلسه فیلم گذاشته میشه. یه جوری بذارید که بشه ازش استفاده هم کرد یعنی مثلا بشه یه فصل کامل رو بذارید.
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۵، ۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جلسه34.توضیحاتی در مورد تغذیه و گوارش وال،مسایل ترکیبی با ویژگی های پستانداران و توضیحاتی در مورد تنفس و دیافراگم وال
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام فقط یه جلسه برگزار شده خواهش میکنم به فکر ما هم باشید کمتر از 2 ماه به کنکوره و دقیقا فصلی هم هست که من مشکل دارم (فصل 4 دوم) ببخشید اگه میشه یه کم گیاهی سال دوم و ژنتیک جمعیت که تو الا تلسم شده و هر معلمی نصفه درس میده رو تو اولویت قرار بدید مچکر ممنون از زحماتتون
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا سر کلاس استاد چند تا دانش آموز بذارید تا استاد خیلی انرژی داشته باشن .
در ضمن لطفا باهاشون صحبت کنید تا فصل ۱۱ زیست سوم رو زودتر درس بدن. -
لطفا سر کلاس استاد چند تا دانش آموز بذارید تا استاد خیلی انرژی داشته باشن .
در ضمن لطفا باهاشون صحبت کنید تا فصل ۱۱ زیست سوم رو زودتر درس بدن.سلام خواهش میکنم زودترفیلماروبذارین.بعضی ازفصولونخوندیم وکنارگذاشتیم ولی وقتی تدریس استادو میبینیم دوس داریم توکنکوراونو بزنیم پس باید چند باربخونیم وقت میخواد .وقتمون کمه اگرامکانش هست ازاستاد بخواین فصل 11سوم و11پیش روهم تدریس کنن.بسیرممنونم.
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهش میکنم اگه قرار هست بذارین یه اطلاعات درست بدین اگه هم نه بگید که بریم سر درسمون درسته زحمت میکشید و لطف میکنید اما اینجوری ما واقعا بلا تکلیفیم
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی خیلی مچکر از کل تیم آلا واقعا تو این سال تحصیلی من از شیمی و زیست جمع بندی بهره بردم که واقعا نتیجه گرفتم
و دیگه فک نکنم بتونم منتظر ادامه بشینم پس از همین حالا تا کل عمرم ممنونتونم
خدا قوت یا الله -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
REBWAR شما دیگه میرید؟یه حس وابستگی به اعضای الا پیدا کردم انگار......
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خدمت تیم زحمت کش آلاء من مبحث ژنتیک آقای پوریا رحیمی رو نگاه کردم قسمت هایی که توضیح نداره رو میگم بهتون اگه میشه لطف کنید این توضیحات رو بزارید برای فیلم ها
ژنتیک قسمت هفتم بررسی سیتوکینز جانوری و گیاهی و حل سوال در این باره
ژنتیک قسمت هشتم بررسی انواع جهش و توضیحات کامل دربارهی هر کدام
ژنتیک قسمت نهم بررسی تقسیم میوز یک و دو
ژنتیک قسمت دهم بررسی کامل تتراد و تعیین جنسیت در جانوران مختلف و تعداد تتراد در هر کدام
ژنتیک قسمت یازدهم نکات تست های شکلی و حل تست از این نوع
ژنتیک قسمت دوازدهم بررسی همانند سازی در محیط رادیو اکتیو -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام لطفا سه فصل آخر پیش رو بذارید فصل ۹و ۱۰و۱۱
چون پایان سال بود معلم هامون اصلا خوب درس ندادن..
در ضمن درصد خوبی ازش میاد و داخل این فصل ها اسامی درشت و گنگی زیاد است