سهمیه کنکور 97
-
@ata1214
جناب قاضی القضات نجف. جناب دانشمند.جناب همه چیز دان.
درود و سلام خداوند بر شما. اینکه شما می گید سهمیه ایثارگران برای فرزندانشون حق نیست درست. اما تو تا بحال با با یک موجی زندگی کردی. تا حالا با یه اسیر جنگی زندگی کردی؟؟!! تو می تونی 10 ثانیه از شکنجه بعثی ها رو تحمل کنی؟؟!! تو اصلا از نحوه شکنجه بعثی ها چیزی شنیدی؟؟!! تا الآن خودتو جای اونا گذاشتی؟؟!! تا حالا از کانال کمیل چیزی شنیدی؟!! تا بحال از خاطرات جنگی چیزی خوندی؟؟!! اصلا تا بحال از هشت سال جنگ تحمیلی چیزی شنیدی؟؟!! نه اصلا نشنیدی. فقط قضاوت کردی. فقط قضاوت.
نگاه بالا سرت کن. قاضی خداست.
حرف آخرم: تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشدجزائکم الله خیراً.
-
@ata1214
شما اگر هدف دارید می چسبید هدفتون. نه دل بقیه رو می شکونید. جناب روشنگر. وای بحال کشوری که دست امسال شما بیفته.
ببخشید اگر یه وقت ناراحتی پیش اومد.
جزائکم الله خیرا. -
@ata1214 در سهمیه کنکور 97 گفته است:
عزیز دل برادر والله قصد دل شکستن ندارم
دایی من کربلای 8 شهید شده اوضاع احوال پدر بزرگ و مادر بزرگ و مادر و... رو که هر هفته میرن مزار داییم و انگار همین امروز ایشون رو از دست دادن رو لمس میکنم
من چرا باید دل بشکونمرسول خدا (صلى الله علیه و آله) فرمود:
«أتقَى النّاسِ مَن قَال الحَقَّ فِیمَا لَه وَ عَلیهِ ؛ پرهیزكارترین مردم كسى است كه در آنچه به سود او و زیان اوست حق بگوید.»
حضرت امام باقر (علیه السلام) فرمود:
«قُلِ الحَقَّ وَ لَو عَلى نَفْسِكَ ؛ حق بگو، گرچه به زیان خودت باشد.»در مورد سوالاتی که کردی
با اسیر و موجی زندگی نکردم و در مورد تحمل شکنجه نمی تونم رای بدم اما بقیه سوالاتت رو با قطعیت میگم بلهمن نمیدونم چرا وقتی یه کسی با ادله متقن میاد میگه این قضیه درست نیست طرف رو میکنید شمر ابن ذی الجوشن
ای بابا همه اینجا دوستیم . ما هم نمیگیم شما اشتباه میگین . هرچند برابری با عدالت کاملا فرق داره اینو امیدوارم قبول داشته باشید البته در کلامتون برابری با عدالت رو یکی برداشت کردم من.
منظور دوستان دیگر از دل شکستن اینه : مثلا منه دانش آموز نمیتونم بیام بگم چرا قانون اینه . یا قانون وضع نمیکنیم که . ماها در حد خودمون و چارچوبی که وضع شده در آزمون شرکت میکنیم . کما اینکه حالا درست باشه قانون یا نه. اگر درست نیست جای بحث در اینجا نداره . براحتی از طریق درستش میتونید اقدام کنید.شما خودتو بذار جای یه دختر یا پسر هفده هجده ساله که بهش میگن داری حق بقیه رو میخوری!!!! دلش نشکنه هم عصبی میشه . بازم میگم در درست و غلط بودن صحبت شما الان کار ندارم کلی میگم. -
@ata1214
nybbas
من از خیلیا بحث حق خوردن رو فهمیدم و با خوندن پیام های جناب عطا بسیار دلشکسته شدم.خودم هم اینو قبول دارم که شاید به ناحق باشه. من خودم امسال سهمیه داشتم ولی تا زمان اعلام انتخاب رشته دلهره داشتم که نکنه جایی قبول شم. چون درصد هایی در حد اون رشته و دانشگاهم نزده بودم و حقم نبود و خوشبختانه دعام گرفت و پشت کنکور موندم که امسال با تلاش بیشتر به دانشگاه برم.ولی جوری که جناب عطا فرمودند انگار که این امتیاز ها رو به جنگجویان کشور های خارجی داده بودند. به هر حال گذشت و امیدوارم دیگه کسی امثال ما رو ناراحت نکنه.لطفا همه سهمیه دار هارو به یک چشم نبینین.عطا جان حلالمون کن اگر بی ادبی کردیم. یا علی. -
@ata1214
nybbas
من از خیلیا بحث حق خوردن رو فهمیدم و با خوندن پیام های جناب عطا بسیار دلشکسته شدم.خودم هم اینو قبول دارم که شاید به ناحق باشه. من خودم امسال سهمیه داشتم ولی تا زمان اعلام انتخاب رشته دلهره داشتم که نکنه جایی قبول شم. چون درصد هایی در حد اون رشته و دانشگاهم نزده بودم و حقم نبود و خوشبختانه دعام گرفت و پشت کنکور موندم که امسال با تلاش بیشتر به دانشگاه برم.ولی جوری که جناب عطا فرمودند انگار که این امتیاز ها رو به جنگجویان کشور های خارجی داده بودند. به هر حال گذشت و امیدوارم دیگه کسی امثال ما رو ناراحت نکنه.لطفا همه سهمیه دار هارو به یک چشم نبینین.عطا جان حلالمون کن اگر بی ادبی کردیم. یا علی.ولی آقای عطا اصلا منظورشون این نبود که امتیاز ها رو به جنگجویان خارجی دادن !
اتفاقا کاش کشور پر از اینجور افراد نترس بشه و حرف حق رو بگن
-
ولی آقای عطا اصلا منظورشون این نبود که امتیاز ها رو به جنگجویان خارجی دادن !
armir ali
می دونم منظور ایشون این نبود. می گم خودم احساس کردم فرزند یه خارجیم. انشاالله عاقبت راهمون شهادت باشه. -
armir ali
می دونم منظور ایشون این نبود. می گم خودم احساس کردم فرزند یه خارجیم. انشاالله عاقبت راهمون شهادت باشه. -
ولی آقای عطا اصلا منظورشون این نبود که امتیاز ها رو به جنگجویان خارجی دادن !
armir ali
من نمی گم حرفشون حق نیست. ولی ایشون خیلی تند رفتند و باعث دلخوری من شد. که دیگه تمام شد قضیه. -
به جای این همه حرف که آخرش هیچه
یکم فکر کنید؟
اون رتبه ۱ کشوری که میدونید رتبه کشوری برون اعمال سهمیست رتبه ۱ شده دیگه پس جایی برا حاشیه نمیزاره
و این که کلا اینا که فکر میکنن سهمیه ایثارگر میاد رتبه طرفو از ۵۰هزار میکنه هزار سخت در اشباهه
اینحارو خوب گوش کن!
افرادی که سهمیه دارن با همون افراد رقابت میکنن و رتبشون داخل سهمیه خودشونه
و حتی دیدیم رتبه ۲۰۰۰ ایثارگر پزشکی نیورده
ولی رتبه ۳۰۰۰ منطقه ۲ پزشکی آورده حاشیه نسازید ایثارگری دیگه مثل قبلنا نیست رتبه کم کنه الان اونا با خودشون رقابت میکنن و جدا از بقیه هستن پس بفهمید که اصلا شما سر رشته با ایثارگرا رقابتی ندارید
پس درس بخونید و بجای این حرفا پیشرفت کنید و شاخ کنکورو بشکنید -
یکم فکر کنید؟
اون رتبه ۱ کشوری که میدونید رتبه کشوری برون اعمال سهمیست رتبه ۱ شده دیگه پس جایی برا حاشیه نمیزاره
و این که کلا اینا که فکر میکنن سهمیه ایثارگر میاد رتبه طرفو از ۵۰هزار میکنه هزار سخت در اشباهه
اینحارو خوب گوش کن!
ولی رتبه ۳۰۰۰ منطقه ۲ پزشکی آورده حاشیه نسازید ایثارگری دیگه مثل قبلنا نیست رتبه کم کنه الان اونا با خودشون رقابت میکنن و جدا از بقیه هستن پس بفهمید که اصلا شما سر رشته با ایثارگرا رقابتی ندارید
پس درس بخونید و بجای این حرفا پیشرفت کنید و شاخ کنکورو بشکنیدArash 0
.
-
@ata1214 شما اگه هدف مشخصی داری توی کنکور اونو در نظر بگیر و بخون.اینکه ب ه حاشیه ها بپردازی به جایی نمیرسی برادر فقط سر جات درجا میزنی.یه مومن واقعی هم هیچ وقت درمورد مراجع نمیگه با چماغ سرکوب میکنن مگه اینکه خودش ...
به هرحال اگه واقعا تو کنکور حقتون باشه ک رتبه ی بالا بیارید خدا حواسش هست شماک هعی ایه میاری توی حرفات باید اینا رو بدونی.مذهبی بودن واقعی هنره نه مذهبی نما بودن.آیه حفظ کردن و جمله های عربی گفتن نشونه ی ایمان واقعی نیست.
حلال و حروم دونستن هر چیزیم کار شمانیست.یکم توی روایت های پیامبرو احادیث بگردی متوجه میشی ک باید از عالم دینی بپرسید.البته اگه خودتون خودتون رو عالم دینی ندونید(نمیخوام بگم الان دقیقا منظورم شماست ولی کلا گفتم درجریان باشی)
پس اگه هدفی داری خودت تلاشتو کن به جای اینکه از قبل برای قبول نشدنت مقصر پیدا کنی -
یکم فکر کنید؟
اینحارو خوب گوش کن!
پس درس بخونید و بجای این حرفا پیشرفت کنید و شاخ کنکورو بشکنیدArash 0 دقیقا همه چشمشون به کسایی هست ک سهمیه دارن و کسایی ک سهمیه ندارن و قبول میشن رو نمیبینن.این یعنی به توانایی های خودشون اعتماد ندارن
-
armir ali
می دونم منظور ایشون این نبود. می گم خودم احساس کردم فرزند یه خارجیم. انشاالله عاقبت راهمون شهادت باشه.amirhossein7516 حرفاتون بنظرمن درسته
-
واقعا خدا به هممون کمک کنه تا یه چیز از دین یاد میگیریم مغرور نشیم و زرتی حکم بدیم و فقط خودمونو عالم بدونیم
-
Arash 0 دقیقا همه چشمشون به کسایی هست ک سهمیه دارن و کسایی ک سهمیه ندارن و قبول میشن رو نمیبینن.این یعنی به توانایی های خودشون اعتماد ندارن
@fatemeh-18
بله فقط ما اومدیم زیر ذره بین.همه فکر می کنن اونایی که سهمیه دارن پا رو پا گذاشتن و دارن بِشکون می زنن.خدا عاقبتمون بخیر کنه.
ممنون..
-
@ata1214
دیگه مشکلی نیست برادرم. حل شد وتمام. یه دلخوری پیش اومد و تمام شد. دیگه کسی بحث نکنه. موفق باشید. -
@ata1214 در سهمیه کنکور 97 گفته است:
من از شما معذرت میخوام عزیز دل برادر
مطمئنم از نزدیک همو ببینیم بد جوری هم با هم دوست میشیم : )برادر آرش هم برن پست های بالا رو بخونن میبینن ما نگفتیم بین خودشون رقابت نمیکنن ! توضیح هم نوشتیم که مکانیسمش چجوریه به این مکانیسم اگاهی داریم
در مورد رتبه هایی که بنده اعلام کردم هم اطلاع دقیق دارم اعلام کردم از خودم نگفتممخلص کلام اینکه هرکس حرف های خودش رو زد و مطالب بالا واضحه
بیخیال ادامه این بحث بشیدبحث درسی مفید تره در این برهه زمانی : )
موفق باشید
یا حق.برادر شما خیلی یقه جر میدی برای این مسائل دو سه بار نظراتتو خوندم نخواستم وارد بحث بشم ولی لازم دیدم یه سری چیزا رو برات روشن کنم
شما اینجا اندازه کل قران بیا ایه و حدیث بنویس نه صدات به مسئولین میرسه نه سهمیه برداشته میشه
دوما انقدر افکارت و مشغول سهمیه و سایر موارد نکن جایی برای کنکور و درس خوندن تو سرت نمیمونه رتبه ی1 و 2 و 3 ...و1000 هم میدونن سهمیه هس اما افکارشون و رو درسشون متمرکز میکنن و وقت صرف سایر حاشیه ها نمیکنن
شاهدا با شاهدا قیاس میشن و هیچ ربطی به سایر بچه ها که سهمیه ندارن نداره همچنین شما فک کن بنیاد اومده به هر دانشگاه گفته فلانی ظرفیت تو چه قدره؟دانشگاه گفته مثلا 50 نفر بنیاد هم میاد میگه خیلی خب این 50 بشه 60نفر10 تا صندلی هزینه اش با من.و کل مقوله ی سهمیه خلاصه میشه به اینی که الان گفتم این همه حرص خوردن نداره که
یه نصیحت خواهرانه دارم برات اخوی
شما به درس و مشق و کنکورت برس و به واجبات دین
اگه به حد کافی تلاش کرده باشی انشالله با یاری خداوند به درجات علمی بالایی میرسید
و من الله توفیق -
@ata1214
هر ارگانی یه بودجه ی مخصوص به خودشو داره مثلا تامین اجتماعی هم یه بودجه ای داره که از اون برای خدمت به مردم استفاده میکنه و این بودجه هم از بیت الماله
حالا بنیاد هم از همین بودجه استفاده میکنه و اما بحث اینجاس که ایا کسی که میتونسته زمان جنگ قید رفتن به جبهه و جنگ رو بزنه و بشینه به فکر جیب خودش و خوشگذرونیاش باشه ولی از حقوق طبیعیش گذشته و برای (حداقل کمتری چیزی که میتونیم مثال بزنیم)دفاع از ناموسش به جبهه رفته الان حق نداره فرزندش از حداکثر امکاناتی که بنیاد در اختیارش گذاشته استفاده کنه؟ منم یه زمانی مخالف سهمیه بودم ولی وقتی تو بطن زندگی یکی از دوستانم رفتم و مشکلاتشو از نزدیک دیدم اعصاب خراب پدرشو ناشی از جنگ دیدم واقعا به حال خودم افسوس خوردم که چرا من بابت این مسئله ناراحت بودم
درضمن اینکه میگم بنیاد صندلی میخره این یه حقیقته
شما هم سهمیه داری اگه استفاده کردی نوش جونت اگه هم استفاده نکردی خدا بهت توفیق و اجر بده که از بیت المال استفاده غلط نکردی بیت المال حروم نشد الحمدالله
اجرکم عند الله اخوی
9 -
@ata1214
هر ارگانی یه بودجه ی مخصوص به خودشو داره مثلا تامین اجتماعی هم یه بودجه ای داره که از اون برای خدمت به مردم استفاده میکنه و این بودجه هم از بیت الماله
حالا بنیاد هم از همین بودجه استفاده میکنه و اما بحث اینجاس که ایا کسی که میتونسته زمان جنگ قید رفتن به جبهه و جنگ رو بزنه و بشینه به فکر جیب خودش و خوشگذرونیاش باشه ولی از حقوق طبیعیش گذشته و برای (حداقل کمتری چیزی که میتونیم مثال بزنیم)دفاع از ناموسش به جبهه رفته الان حق نداره فرزندش از حداکثر امکاناتی که بنیاد در اختیارش گذاشته استفاده کنه؟ منم یه زمانی مخالف سهمیه بودم ولی وقتی تو بطن زندگی یکی از دوستانم رفتم و مشکلاتشو از نزدیک دیدم اعصاب خراب پدرشو ناشی از جنگ دیدم واقعا به حال خودم افسوس خوردم که چرا من بابت این مسئله ناراحت بودم
درضمن اینکه میگم بنیاد صندلی میخره این یه حقیقته
شما هم سهمیه داری اگه استفاده کردی نوش جونت اگه هم استفاده نکردی خدا بهت توفیق و اجر بده که از بیت المال استفاده غلط نکردی بیت المال حروم نشد الحمدالله
اجرکم عند الله اخوی
9satii
.ممنون از لطفتون.