عدسی
-
@dr-lila در عدسی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء administrators من فیلمای اقای طلوعی میبینم اینه هارو کامل متوجه شدم فقط ت عدسی همگرا اگ جسم در قسمت 1و2و3و4و5و6 سمت چپ باشد ب ترتیب تصویر در کجا و با چ ویزگی هس ///؟خیرین-کوچک-دریا-دل
-
@dr-lila مجموع شماره ی اون قسمتی که جسم در اون هست و قسمتی که شکل ابجاد میشه تاجایی که من یادمه هشت میشه.اگه شماره گذاری هات مثلا واسه اف دو باشه.
-
@dr-lila ببین کلا برا ما این مدلی بود که برا راحتی کار عدسی رو با یه منحنی نشون می دادن ما طبق تشخیصمون و خط محور و... تصمیم میگرفتیم این اعداد کجاست.واقعیتش من خودم از این نکات تو کنکور استفاده نکردم.اگه مفهومشو بفهمین میبینین که این نکات فقط بیشتر گیجتون میکنه
-
@dr-lila ببین کلا برا ما این مدلی بود که برا راحتی کار عدسی رو با یه منحنی نشون می دادن ما طبق تشخیصمون و خط محور و... تصمیم میگرفتیم این اعداد کجاست.واقعیتش من خودم از این نکات تو کنکور استفاده نکردم.اگه مفهومشو بفهمین میبینین که این نکات فقط بیشتر گیجتون میکنه
-
-
یه آلایی خب اینو میدونم مجموع عدد تصویر با عدد جسم باید 8 باشه استاد نگفتن ک ت کدوم قسمت باشه مجازی میشه کدوم باشه حقیقی میشه اینو میخوام بدونم
-
دانش-آموزان-آلاء administrators من فیلمای اقای طلوعی میبینم اینه هارو کامل متوجه شدم فقط ت عدسی همگرا اگ جسم در قسمت 1و2و3و4و5و6 سمت چپ باشد ب ترتیب تصویر در کجا و با چ ویزگی هس ///؟خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء administrators من فیلمای اقای طلوعی میبینم اینه هارو کامل متوجه شدم فقط ت عدسی همگرا اگ جسم در قسمت 1و2و3و4و5و6 سمت چپ باشد ب ترتیب تصویر در کجا و با چ ویزگی هس ///؟
-
یه آلایی خب اینو میدونم مجموع عدد تصویر با عدد جسم باید 8 باشه استاد نگفتن ک ت کدوم قسمت باشه مجازی میشه کدوم باشه حقیقی میشه اینو میخوام بدونم
-
-
-
تا جایی که فهمیدم انگار فقط عدسی همگرا شماره گذاری داره چون 6 حالته سخته حفظ کردنش با شماره گذاری یاد دادن.
عدسی واگرا چنتا حالت خاص داشت که باید حفظ کنیم بازم از دبیرم میپرسم مطمئن تر شدم خبر میدم فردا

مثلا اینو نگا کنید