IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
@zahra-m1999 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi میشه در مورد دوم بیشتر توضیح بدید من اون اشتباه در نظر گرفتم فقط قسمت افزایشش رو حساب کردم
افزایش غشا به معنی اگزوسیتوز هستش! یه سلول عصبی وقتی میخواد اگزوسیتوز کنه چیزیو، یا مواد دفعیش هست یا اینکه میخواد ناقلین عصبی رو بفرسته به فضای سیناپسی! حالا این سلول میتونه از سیستم عصبی سمپاتیک یا پاراسمپاتیک باشه!
-
-
@dr-bernosi چقد وقت میزارید برای طرح تست کار فوق العاده ی ذهنتون واسه ترکیب مطالب و پیدا کردن دام تستی خیلی اماده می کنه
-
مربوط به اعصاب فصل 2 سوم هست
-
@dr-bernosi چقد وقت میزارید برای طرح تست کار فوق العاده ی ذهنتون واسه ترکیب مطالب و پیدا کردن دام تستی خیلی اماده می کنه
همه تستا رو همین الان طرح کردم فوقش 5 دیقه! ولی خب بخوام تستای قشنگ باشه 10 دیقه یه رب هم میشه
-
@dr-bernosi بیشتر توضیحش میدین
-
@dr-bernosi قبلا کامل خوندید فصل ها رو ؟
-
Alizadeh.M اره خب اگه یه دانشش اموز کتابو مفهومی و عمقی کلشو فهمیده بشه و دنبال حاشیه و اضافی نره صد در صد موفقه ولی خوب همین که جملات کتابو خوب بتونی درک کنی مستلزم تستای زیاده خودش
من خودم پارسال الگو میزدم ولی امسال ایکیو رو هم که میزنم به نظر خودم خیلی درکم رو جملات کتاب بهتر شده -
@dr-bernosi بیشتر توضیحش میدین
یه سلول عصبی هست! میاد با اگزوسیتوز(افزایش غشا) ناقل عصبی رو وارد فضای سیناپسی میکنه و رو سلول بعدیش اثر میذاره! این سلول هم همینطوری به سلول بعدی تا برسه به سلول هدف که اثر نهایی رو اونچا اعمال کنه! حال این سلول اگه چز سیستم عصبی سمپاتیک باشه، افزایش ورود کلسیم به سلولای قلب رو داریم که ممکنه مثلا من دارم میدوم و این حالت پیش بیاد و اگه چز سلولای پاراسمپاتیک باشه، کاهش میزان ورود کلسیم رو خواهیم داشت! مثلا توی خواب!(دقت کنین این قسمت مقایسه ای هست)
-
@dr-bernosi قبلا کامل خوندید فصل ها رو ؟
کامل نه ولی نگاه کلی داشتم به مباحث!
-
هر جانوری که در آن ...
1)ورود مواد غذایی از معده به خون صورت می گیرد، خون از انتهای باز بعضی رگ ها وارد مایع میان بافتی میشود.
2)گوارش مکانیکی از دهان آغاز میشود، در هنگام انقباض قلب هیچ خونی توانایی ورود به قلب را ندارد.
3)روده در جذب آب مواد دفعی نقش دارد، چندین نای در انتقال گازهای تنفسی به سلول ها نقش دارند.
4)سومین محل عبور غذا پس از دهان، هر دونوع گوارش را انجام میدهد، خون از حفرات بالایی قلب وارد حفرات پایینی میشود.
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
هر جانوری که در آن .... دارد، ....
1)ورود مواد غذایی از معده به خون صورت می گیرد- خون از انتهای باز بعضی رگ ها وارد مایع میان بافتی میشود.
2)گوارش مکانیکی از دهان آغاز میشود، در هنگام انقباض قلب هیچ خونی توانایی ورود به قلب را ندارد.
3)روده در جذب آب مواد دفعی نقش دارد، چندین نای در انتقال گازهای تنفسی به سلول ها نقش دارند.
4)سومین محل عبور غذا پس از دهان، هر دونوع گوارش را انجام میدهد، خون از حفرات بالایی قلب وارد حفرات پایینی میشود.
نخوندم بخش دوم موارد رو اما
به نظرم
۳ حذف میشه...چون ملخ تنها نبود؛گنجشک هم بودش.
۲ هم خیلی مشکوک هست... -
یه استثنا داره !
-
-
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
یه استثنا داره !
گزینه دو؟
نه 2 نمیشه
-
یه استثنا داره !
گزینه دو؟
نه 2 نمیشه
نه منظورم این هست که استثنا اش توی گزینه ۲ هست؟
-
یه استثنا داره !
گزینه دو؟
نه 2 نمیشه
نه منظورم این هست که استثنا اش توی گزینه ۲ هست؟
کل موارد استثنا داره
-
خخخخ همین 5 دیقه پیش دراوردمش! خدااییی خیلی ازش خوشم میاد