سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
رشته های ریاضی بیاین
-
سلام.من دارم تغییر رشته میدم به ریاضی. فرق فیزیک تجربی و ریاضی چیه ؟ خیلی سخت تره ریاضی ؟ و اینکه حسابان و هندسه و ریاضیات گسسته سخت تر از زیسته؟ ریاضیم بهتر از حفظی هام هست و اینکه کنکور ریاضی آسون تره برای رتبه بهتر ؟
-
-
-
ERFAN NEKOUNAM هدفت بعد از مدرسه چیه ؟
-
ERFAN NEKOUNAM سلام
فیزیک رشته ریاضی یک یا دوتا فصل از تجربی بیشتر داره میتونی کتاب ها یا سرفصلشون رو دانلود کنی و ببینی
سخت تر نیست مباحث بیشتر میشه
درباره زیست چون نخوندم نمیتونم نظر بدم ولی هندسه و گسسته دوتا درس مفهومی ان.برای هندسه و گسسته باید تحلیل و استدلال خوبی داشته باشی وفکرنکنی چون تو رشته ریاضی هستند فقط محاسابات دارند.
اونارو هم میتونی دانلود کنی و بیشتر با چیزایی که قراره بخونی آشنا بشی و پیشنهاد میدم حتما این کارو بکنی.
بیشترم علاقست به هرحال قراره سه سال با چندتا کتاب که فقط ریاضیات و جبر و هندسه هستند سروکله بزنی؛برای منی که علاقه داشتم شیرین بود.
کنکورریاضی چون داوطلبای کمتری داره نسبتا میشه رتبه بهتری آورد ولی سال1400 درس ریاضیش سخت بود و خب کارو برای همه سختتر کرده بود.
به هرحال اگر برای هر هدفی هرچقدر تلاش بشه همونقدر نتیجه داده میشه -
-
مجتبی ازاد من میخوام مهندسی کامیپوتر بخونم از اون طرف به پزشکی هم علاقه داشتم اومدم تجربی اما دیدم هیچی زیست نمیفهمم و رتبه های برتر تجربی رو دیدم که هر درس رو هفتاد درصد زده بودن اما شده بودن ده هزار برعکس ریاضی هم دیدم هر درس رو بیست الی سی درصد زده بودن شده بودن هزار. بخاطر همین گفتم بیام ریاضی که آسون تره (کنکورش رو میگم نه درس های مدرسه) ولی بازار کارش نسبت به تجربی کم تره و این نگرانم میکنه. الان موندم تغییر رشته بدم یا ندم
-
@ida-shateri خیلی ممنون . درصد های کنکور ریاضی رو دیدم که مثلاً طرف منفی یک درصد زده بود ریاضی رو ولی باز رتبه آورده بود قبول شده بود. منم تصمیم گرفتم بیام ریاضی و برم سمت علاقه اما میگن ریاضی بازار کارش خیلی نسبت به تجربی کمتره. از تجربی هم بدم نمیاد ولی برای پزشکی خیلی باید خودتو زحمت بدی و هر درس رو بالای هشتاد بزنی تا رتبه خوب بیاری. درس های مدرسه ریاضی هم نسبت به تجربی سخت تره اما کنکورش خیلی آسون تره
-
ERFAN NEKOUNAM من متالوژی میخونم و از بچه های ارشد و یا ترم۶ و۷ هم داریم کسایی که الان کاری مربوط به رشتشون دارن
کار بنظرم بستگی به جربزه هر فرد داره
حتی رشته هایی که یه مدت میان رو بورس و اشباع میشن هم دوباره میتونن بازار خوبی داشته باشن البته با افرادی که کار بلدن
و چیزی ام که خیلی قبل از ورود به دانشگاه بهم گفته بودن و الانم دارم میبینم اینکه یه مهندس نباید صرفا تئوری بلد باشه و اگه یه مهارت فنی و تجربی داشته باشه خیلی خیلی جلو می افته
این نظرمنه
کنکور هم که اگربخونین خیلی سختم بگیرن براتون آسون میشه -
@ida-shateri سلام
یه سوال.دو تا در واقعمنظورتون از کار فنی چیه.یعنی اگه ما درسای خودمونو بخونیم کنکور قبول شیم دانشگاه کارمون سخته ؟
یکیم درمورد متالورژی.جای پیشرفت داره؟
پیشرفت علمی منظورمه.سطح بالای علمی
چطوره ظرفیت پیشرفتش.و تا کی میتونه ادامه دار باشه -
Parsa Nm نه ابدا منظورم این نیست
یه مهارت تجربی میتونه یه زبان برنامه نویسی باشه
مسلما اگه برنامه نویسی یا یکی از نرم افزارهای مهندسی رو رو بلد باشین راحتتر میتونین پروژه ارائه بدین
البته آموزش اینجور چیزا توی دانشگاه و دوره هاش هست و اجباری نیست وقت درس رو براش بزارین
مهندسی مواد و متالوژی چندسالی هست خیلی بهش توجه شده و میشه خداروشکر
بسیارکاربردیه و گرایش های کاربردی تری داره
بیومواد از گرایش های خوبشه
تااونجایی که میدونم دانشگاه های تهران زمینه های خوبی براش دارن،استادای من اکثرا عضوهیئت علمی ان و پروژه های زیادی هم داخلی هم بین المللی دارن
پذیرشش هم بسته به دانشگاه داره فکرمیکنم برای روزانه سی تا سیوپنج نفر باشه
و بازهم علاقه حرف اولو میزنه -
سلام
ببین فیریک که فرق آنچنانی نداره
اما ریاضیات . حسابان که تغریبا مثل کتاب ریاضی خودتونه یکم سطح بالاتر اما بقیه کتابا مثل هندسه و آمار و گسسته خیلی محاسباتی نیست و فرق داره یکی دوفصل هندسه و آمار دارید تو کتابتون ببین باهاشون ارتباط میگیری یا نه چون بعضیا واقعاا اذیت میشناز لحاظ کنکور هم راحت تر نیست با درصدهای پایین قبول میشی اما مهم اینه که چی قبول میشی برای رشته های تاپ توی یه دانشگاه خوب باید هم اندازه رشته پزشکی درصد داشته باشی و اینکه اونی ک با ۵ هزار تجربی قبول میشی فرق داره با اونی ک تو ریاضی هزار شده توی ریاضی داشنگاه ها و ظرفیت های خوببب کمتره
و حالا اگگگه راحت قبول شی و درست تموم شه تازه سختیش شروع میشه بازار کاااار️
وفضا خیلی رقابتی میشه باید بهترین رشته خودت باشی تا از لحاظ شغلی جایگاه خوبی داشتا باشیولی مهم تر از همش اینه ک علاقت چیه ببین به چه شغلی علاقه داری و استعدادشو. برو همون درگیر تجربی و ریاضی نشو به شغلت که میخوای بری فک کن
بر اون اساس انتخاب کن -
ERFAN NEKOUNAM ببین مهندسی کامپیوتر بیکار زیاد داره خیلی هم زیاد داره .رشته ای هست که اگر علاقه و مهارتش رو توی دبیرستان نداشته باشی دانشگاه پوستتتتتتتت کنده هست . خودم کارم همینه . اگر صرفا از شنیده های این و اون یا بخاطر پولش اومدی برگرد
-
مجتبی ازاد استعداد و علاقه اشو دارم بخاطر همین میخوام بیام و شنیدم راحت میتونی درخواست ادامه تحصیل خارج از کشور بدی
-
ERFAN NEKOUNAM هههههه داداش برگرد ناموسا برگرد . خارج ؟؟؟ اینجوری بود عزیز من با این روزمم باید توکیو شرکت میداشتم . نه عزیز از این خبرا نیست خارج رشته های مهندسی مثل ایرانه نسبت به در امد و خرج کشورشون بهت پول میدن . خودشون هم نسل جدیدی که اومده بیشترشوت گرایش به مهندسی زدن . درسته دنیا تشنه هست برای این کار ها ولی هر کشور اول بومی خودشو جذب میکنه . بعدشم مث مور و ملخ ریخته مهندس کامپیوتر . کسایی که فوق لیسانس کامپیوتر دارن با چه پروژه های بزرگی که نزدن ولی الان بیکارن .
-
تو این رشته گرگ نباشی باید بری اسنپ کار کنی .
-
شما باید از دبیرستان کم کمش به یک سری مباحث تخصصی کامپیوتر مسلط بشی . دانشگاه بیشتر مباحث مربوط به مدار ها و طراحی سیستم پردازنده هست و یکی دو تا درس سال اول و دوم داریم در مورد برنامه نویسی . حداقل باید داخل تکنولوژی بلاکچین کمی اماتوری تا نیمه حرفه ای کار کرده باشی چون اینده کامپیوتر به این سمت میره . یک تاپیکی زدم در مورد اشنایی با رشته های کامپیوتر برو ببینش . https://forum.alaatv.com/topic/46287/توضیح-کامل-رشته-کامپیوتر-و-برنامه-نویسی/5
-
مجتبی ازاد کامپیوتر رو با کلاس های آزاد هم میشه یاد گرفت . کلا برای این رشته ریاضی رو انتخاب نمیکنم به این دلیل دارم میرم ریاضی چون قبولیش راحت تره ( دیگه فوقش معلم فیزیک یا ریاضی میشه شد ) اما تجربی باید مثل چی درس بخونی و از اون ور باید زیستت قوی باشه ولی من هیچی زیست نمیفهمم.اونجوری هم نیستم بشینم پای کتاب بیست چهاری به همین خاطر میخوام تغییر رشته بدم یا بتونم همون سال اول قبول شم حالا هر رشته ای بود مهم نیست حتی تربیت معلم