رشته های ریاضی بیاین
-
ERFAN NEKOUNAM سلام
فیزیک رشته ریاضی یک یا دوتا فصل از تجربی بیشتر داره میتونی کتاب ها یا سرفصلشون رو دانلود کنی و ببینی
سخت تر نیست مباحث بیشتر میشه
درباره زیست چون نخوندم نمیتونم نظر بدم ولی هندسه و گسسته دوتا درس مفهومی ان.برای هندسه و گسسته باید تحلیل و استدلال خوبی داشته باشی وفکرنکنی چون تو رشته ریاضی هستند فقط محاسابات دارند.
اونارو هم میتونی دانلود کنی و بیشتر با چیزایی که قراره بخونی آشنا بشی و پیشنهاد میدم حتما این کارو بکنی.
بیشترم علاقست به هرحال قراره سه سال با چندتا کتاب که فقط ریاضیات و جبر و هندسه هستند سروکله بزنی؛برای منی که علاقه داشتم شیرین بود.
کنکورریاضی چون داوطلبای کمتری داره نسبتا میشه رتبه بهتری آورد ولی سال1400 درس ریاضیش سخت بود و خب کارو برای همه سختتر کرده بود.
به هرحال اگر برای هر هدفی هرچقدر تلاش بشه همونقدر نتیجه داده میشه -
@ida-shateri سلام
یه سوال.دو تا در واقعمنظورتون از کار فنی چیه.یعنی اگه ما درسای خودمونو بخونیم کنکور قبول شیم دانشگاه کارمون سخته
؟
یکیم درمورد متالورژی.جای پیشرفت داره؟
پیشرفت علمی منظورمه.سطح بالای علمی
چطوره ظرفیت پیشرفتش.و تا کی میتونه ادامه دار باشهParsa Nm نه ابدا منظورم این نیست
یه مهارت تجربی میتونه یه زبان برنامه نویسی باشه
مسلما اگه برنامه نویسی یا یکی از نرم افزارهای مهندسی رو رو بلد باشین راحتتر میتونین پروژه ارائه بدین
البته آموزش اینجور چیزا توی دانشگاه و دوره هاش هست و اجباری نیست وقت درس رو براش بزارین
مهندسی مواد و متالوژی چندسالی هست خیلی بهش توجه شده و میشه خداروشکر
بسیارکاربردیه و گرایش های کاربردی تری داره
بیومواد از گرایش های خوبشه
تااونجایی که میدونم دانشگاه های تهران زمینه های خوبی براش دارن،استادای من اکثرا عضوهیئت علمی ان و پروژه های زیادی هم داخلی هم بین المللی دارن
پذیرشش هم بسته به دانشگاه داره فکرمیکنم برای روزانه سی تا سیوپنج نفر باشه
و بازهم علاقه حرف اولو میزنه -
سلام
ببین فیریک که فرق آنچنانی نداره
اما ریاضیات . حسابان که تغریبا مثل کتاب ریاضی خودتونه یکم سطح بالاتر اما بقیه کتابا مثل هندسه و آمار و گسسته خیلی محاسباتی نیست و فرق داره یکی دوفصل هندسه و آمار دارید تو کتابتون ببین باهاشون ارتباط میگیری یا نه چون بعضیا واقعاا اذیت میشناز لحاظ کنکور هم راحت تر نیست با درصدهای پایین قبول میشی اما مهم اینه که چی قبول میشی برای رشته های تاپ توی یه دانشگاه خوب باید هم اندازه رشته پزشکی درصد داشته باشی و اینکه اونی ک با ۵ هزار تجربی قبول میشی فرق داره با اونی ک تو ریاضی هزار شده توی ریاضی داشنگاه ها و ظرفیت های خوببب کمتره
و حالا اگگگه راحت قبول شی و درست تموم شه تازه سختیش شروع میشه بازار کاااار
️
وفضا خیلی رقابتی میشه باید بهترین رشته خودت باشی تا از لحاظ شغلی جایگاه خوبی داشتا باشیولی مهم تر از همش اینه ک علاقت چیه ببین به چه شغلی علاقه داری و استعدادشو. برو همون درگیر تجربی و ریاضی نشو به شغلت که میخوای بری فک کن
بر اون اساس انتخاب کن -
Parsa Nm نه ابدا منظورم این نیست
یه مهارت تجربی میتونه یه زبان برنامه نویسی باشه
مسلما اگه برنامه نویسی یا یکی از نرم افزارهای مهندسی رو رو بلد باشین راحتتر میتونین پروژه ارائه بدین
البته آموزش اینجور چیزا توی دانشگاه و دوره هاش هست و اجباری نیست وقت درس رو براش بزارین
مهندسی مواد و متالوژی چندسالی هست خیلی بهش توجه شده و میشه خداروشکر
بسیارکاربردیه و گرایش های کاربردی تری داره
بیومواد از گرایش های خوبشه
تااونجایی که میدونم دانشگاه های تهران زمینه های خوبی براش دارن،استادای من اکثرا عضوهیئت علمی ان و پروژه های زیادی هم داخلی هم بین المللی دارن
پذیرشش هم بسته به دانشگاه داره فکرمیکنم برای روزانه سی تا سیوپنج نفر باشه
و بازهم علاقه حرف اولو میزنه -
مجتبی ازاد من میخوام مهندسی کامیپوتر بخونم از اون طرف به پزشکی هم علاقه داشتم اومدم تجربی اما دیدم هیچی زیست نمیفهمم و رتبه های برتر تجربی رو دیدم که هر درس رو هفتاد درصد زده بودن اما شده بودن ده هزار برعکس ریاضی هم دیدم هر درس رو بیست الی سی درصد زده بودن شده بودن هزار. بخاطر همین گفتم بیام ریاضی که آسون تره (کنکورش رو میگم نه درس های مدرسه) ولی بازار کارش نسبت به تجربی کم تره و این نگرانم میکنه. الان موندم تغییر رشته بدم یا ندم
ERFAN NEKOUNAM ببین مهندسی کامپیوتر بیکار زیاد داره خیلی هم زیاد داره .رشته ای هست که اگر علاقه و مهارتش رو توی دبیرستان نداشته باشی دانشگاه پوستتتتتتتت کنده هست . خودم کارم همینه . اگر صرفا از شنیده های این و اون یا بخاطر پولش اومدی برگرد
-
ERFAN NEKOUNAM ببین مهندسی کامپیوتر بیکار زیاد داره خیلی هم زیاد داره .رشته ای هست که اگر علاقه و مهارتش رو توی دبیرستان نداشته باشی دانشگاه پوستتتتتتتت کنده هست . خودم کارم همینه . اگر صرفا از شنیده های این و اون یا بخاطر پولش اومدی برگرد
مجتبی ازاد استعداد و علاقه اشو دارم بخاطر همین میخوام بیام و شنیدم راحت میتونی درخواست ادامه تحصیل خارج از کشور بدی
-
مجتبی ازاد استعداد و علاقه اشو دارم بخاطر همین میخوام بیام و شنیدم راحت میتونی درخواست ادامه تحصیل خارج از کشور بدی
ERFAN NEKOUNAM هههههه داداش برگرد ناموسا برگرد . خارج ؟؟؟ اینجوری بود عزیز من با این روزمم باید توکیو شرکت میداشتم . نه عزیز از این خبرا نیست خارج رشته های مهندسی مثل ایرانه نسبت به در امد و خرج کشورشون بهت پول میدن . خودشون هم نسل جدیدی که اومده بیشترشوت گرایش به مهندسی زدن . درسته دنیا تشنه هست برای این کار ها ولی هر کشور اول بومی خودشو جذب میکنه . بعدشم مث مور و ملخ ریخته مهندس کامپیوتر . کسایی که فوق لیسانس کامپیوتر دارن با چه پروژه های بزرگی که نزدن ولی الان بیکارن .
-
تو این رشته گرگ نباشی باید بری اسنپ کار کنی .
-
شما باید از دبیرستان کم کمش به یک سری مباحث تخصصی کامپیوتر مسلط بشی . دانشگاه بیشتر مباحث مربوط به مدار ها و طراحی سیستم پردازنده هست و یکی دو تا درس سال اول و دوم داریم در مورد برنامه نویسی . حداقل باید داخل تکنولوژی بلاکچین کمی اماتوری تا نیمه حرفه ای کار کرده باشی چون اینده کامپیوتر به این سمت میره . یک تاپیکی زدم در مورد اشنایی با رشته های کامپیوتر برو ببینش . https://forum.alaatv.com/topic/46287/توضیح-کامل-رشته-کامپیوتر-و-برنامه-نویسی/5
-
شما باید از دبیرستان کم کمش به یک سری مباحث تخصصی کامپیوتر مسلط بشی . دانشگاه بیشتر مباحث مربوط به مدار ها و طراحی سیستم پردازنده هست و یکی دو تا درس سال اول و دوم داریم در مورد برنامه نویسی . حداقل باید داخل تکنولوژی بلاکچین کمی اماتوری تا نیمه حرفه ای کار کرده باشی چون اینده کامپیوتر به این سمت میره . یک تاپیکی زدم در مورد اشنایی با رشته های کامپیوتر برو ببینش . https://forum.alaatv.com/topic/46287/توضیح-کامل-رشته-کامپیوتر-و-برنامه-نویسی/5
مجتبی ازاد کامپیوتر رو با کلاس های آزاد هم میشه یاد گرفت . کلا برای این رشته ریاضی رو انتخاب نمیکنم به این دلیل دارم میرم ریاضی چون قبولیش راحت تره ( دیگه فوقش معلم فیزیک یا ریاضی میشه شد ) اما تجربی باید مثل چی درس بخونی و از اون ور باید زیستت قوی باشه ولی من هیچی زیست نمیفهمم.اونجوری هم نیستم بشینم پای کتاب بیست چهاری به همین خاطر میخوام تغییر رشته بدم یا بتونم همون سال اول قبول شم حالا هر رشته ای بود مهم نیست حتی تربیت معلم
-
مجتبی ازاد کامپیوتر رو با کلاس های آزاد هم میشه یاد گرفت . کلا برای این رشته ریاضی رو انتخاب نمیکنم به این دلیل دارم میرم ریاضی چون قبولیش راحت تره ( دیگه فوقش معلم فیزیک یا ریاضی میشه شد ) اما تجربی باید مثل چی درس بخونی و از اون ور باید زیستت قوی باشه ولی من هیچی زیست نمیفهمم.اونجوری هم نیستم بشینم پای کتاب بیست چهاری به همین خاطر میخوام تغییر رشته بدم یا بتونم همون سال اول قبول شم حالا هر رشته ای بود مهم نیست حتی تربیت معلم
ERFAN NEKOUNAM تجربی باید تلاش زیاد کنی و از اون ور درصد های قبولی ریاضی رو دیدم طرف هر درس رو بیست درصد زده بود رتبه برتر آورده بود اما تجربی بالای شصت باید بزنی تا بتونی بری رشته خوب
-
ERFAN NEKOUNAM بشخصه کسی رو ندیدم که در کاری تخصص و علاقه نداشته باشه ولی موفق شده باشه . سرنوشت هرکی تفکر شما رو داشت اسنپ بوده . شما 12 سال درس خوندی بفهمی برای چی زنده ای وقتی هدفی نداری تو زندگیت وجودیتت میره زیر سوال .
-
ERFAN NEKOUNAM بشخصه کسی رو ندیدم که در کاری تخصص و علاقه نداشته باشه ولی موفق شده باشه . سرنوشت هرکی تفکر شما رو داشت اسنپ بوده . شما 12 سال درس خوندی بفهمی برای چی زنده ای وقتی هدفی نداری تو زندگیت وجودیتت میره زیر سوال .
مجتبی ازاد هدفم از اول برنامه نویسی بوده ولی با این وضع بیکاری کلا زده شدم از هدفم. الان به نظر شما تجربی رو ادامه بدم در کنارش جدا برنامه نویسی یاد بگیرم یا مستقیم برم مهندسی کامیپوتر برای برنامه نویسی.
-
مجتبی ازاد
سلام
بنظر من مشکل از ما نیست که یکسری از ماها نمی دونیم می خواییم چکار کنیم و از زندگی چی می خواییم.
مشکل از این نظام آموزشیه ماست که بیشتر شبیه یک بیزینس تا نظام اموزشی
حالا شما که راهت رو پیدا کردی دمت گرم
ولی دلیل نمیشه کسی رو به این خاطر زیر سوال ببری
الان خیلیا هستن که درگیر این قضایا هستن و نمیدون می خوان چکار کنن -
مجتبی ازاد
سلام
بنظر من مشکل از ما نیست که یکسری از ماها نمی دونیم می خواییم چکار کنیم و از زندگی چی می خواییم.
مشکل از این نظام آموزشیه ماست که بیشتر شبیه یک بیزینس تا نظام اموزشی
حالا شما که راهت رو پیدا کردی دمت گرم
ولی دلیل نمیشه کسی رو به این خاطر زیر سوال ببری
الان خیلیا هستن که درگیر این قضایا هستن و نمیدون می خوان چکار کننMohammad Javid moghadam من و افرادی مثل من هم داخل این نظام درس خوندیم . اونم منطقه محروم . تا الان دو تا شرکت ثبت کردم . کم کاری رو نمیشه به پای بقیه زد .
-
مجتبی ازاد هدفم از اول برنامه نویسی بوده ولی با این وضع بیکاری کلا زده شدم از هدفم. الان به نظر شما تجربی رو ادامه بدم در کنارش جدا برنامه نویسی یاد بگیرم یا مستقیم برم مهندسی کامیپوتر برای برنامه نویسی.
ERFAN NEKOUNAM اگر هدفت برنامه نویسی هست از الان بگرد دنبال ایدت و طبق همون کارت رو ببر جلو . قدم اول ایده یابی دوم تحصیل در راستای اون و سوم استارت گروه دانش بنیان خودت .
-
ERFAN NEKOUNAM اگر هدفت برنامه نویسی هست از الان بگرد دنبال ایدت و طبق همون کارت رو ببر جلو . قدم اول ایده یابی دوم تحصیل در راستای اون و سوم استارت گروه دانش بنیان خودت .
مجتبی ازاد
گفتم که دم شما گرم
ولی قرار نیست همه ی افراد مثل هم باشن
جوری که شما حرف می زنی ممکن باعث ناامیدی یک نفر از زندگی بشه -
مجتبی ازاد
گفتم که دم شما گرم
ولی قرار نیست همه ی افراد مثل هم باشن
جوری که شما حرف می زنی ممکن باعث ناامیدی یک نفر از زندگی بشهMohammad Javid moghadam یک سوال مهم ... زندگیی که بدن هدف باشه اسمش زندگی هست ؟ یک دونه وقتی داره رشد میکنه هدف داره و میدونه باید به یک گل تبدیل بشه یا درخت و یک هدف خیلی مشخصی داره . انسان که جای خودش رو داره . داخل نگرشتون به زندگی باید خیلی دقت کنید
-
Mohammad Javid moghadam یک سوال مهم ... زندگیی که بدن هدف باشه اسمش زندگی هست ؟ یک دونه وقتی داره رشد میکنه هدف داره و میدونه باید به یک گل تبدیل بشه یا درخت و یک هدف خیلی مشخصی داره . انسان که جای خودش رو داره . داخل نگرشتون به زندگی باید خیلی دقت کنید
مجتبی ازاد
من که نگفتم حرفت اشتباه
اتفاقا حرفت کاملا درست و بجا ولی طرز برخورد کردنت بنظرم اشتباه بود