IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
javad.m328 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
چرا 3 غلطه ؟؟
روده انسان هم اب مواد دفعی رو چذب میکنه(البته بگم بیشتر تستا وقتی میگن روده ینی روده کوچیک ولی با توچه به بقیه گزینه ها و خواست طراح میشه فهمید که فقط روده مورد نظر نیست!
خب همون دیگه
تو انسان هم نای داریم و نای به طور مستقیم به سلول های پوششی دیواره کیسه های هوایی اکسیزن میرسونه
تو گزینه 4 هم اگه حلق رو در نظر بگیریم که سومین محل میشه مرینه گفته پس از دهان ..یعنی دهانو بیخیال حلق مری معده ..منم اول اینو اشتباه گرفتم ..البته اولین بار ک تست کلا غلط بود
@Dr-Bernosiبعدم پی وی تو باز کن کارت دارم
-
1)هم توی انسان و هم توی ملخ موادی از معده چذب خون میشن! توی انسان گردش خون بستس
2)هم تو انسان و هم تو ملخ گوارش از دهان شروع میشه! تو انسان هنگام انقباض قلب خون وارد قلب میشه!
3)هم تو انسان و هم تو ملخ و هم توی گنچشک ما روده داریم! توی ملخ و گنچشک اب مواد دفعی چذب و مواد دفعی غلیظ تر میشه! توی انسان هم روده ی بزرگ این کارو انچام میده! توی ملخ فقط چند نای داریم!
4)سومین محل عبور غذا پس از دهان ینی خود دهان حساب نمیشه! توی ملخ میشه مری،چینه دانسنگدان، توی کرم خاکی میشه حلق،مری، چینه دان، توی گنچشک میشه مری،چینه دان معده، انسان هم چانوره دیگه بالاخره! میشه حلق، مری، معده! توی گنچشک و انسان معده هر دونوع گوارش رو انچام میده! هردوشون هم قلبشون 4 حفره ای هست و خون از دهلیزها وارد بطن ها میشه
-
اوکی فهمیدم
تست جالبی بود : ) -
اوکی فهمیدم
تست جالبی بود : )گفتم پی ویتو باز کن کارت دارم خودتو نزن ب نشنیدن
-
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
اوکی فهمیدم
تست جالبی بود : )گفتم پی ویتو باز کن کارت دارم خودتو نزن ب نشنیدن
دکتر برنوسی رو تگ کرده بودید : /
-
2)هم تو انسان و هم تو ملخ گوارش از دهان شروع میشه! تو انسان هنگام انقباض قلب خون وارد قلب میشه!
3)هم تو انسان و هم تو ملخ و هم توی گنچشک ما روده داریم! توی ملخ و گنچشک اب مواد دفعی چذب و مواد دفعی غلیظ تر میشه! توی انسان هم روده ی بزرگ این کارو انچام میده! توی ملخ فقط چند نای داریم!
4)سومین محل عبور غذا پس از دهان ینی خود دهان حساب نمیشه! توی ملخ میشه مری،چینه دانسنگدان، توی کرم خاکی میشه حلق،مری، چینه دان، توی گنچشک میشه مری،چینه دان معده، انسان هم چانوره دیگه بالاخره! میشه حلق، مری، معده! توی گنچشک و انسان معده هر دونوع گوارش رو انچام میده! هردوشون هم قلبشون 4 حفره ای هست و خون از دهلیزها وارد بطن ها میشه
سبک تستای چانوری الان همینه! بنظر من ممکنه بیان و تست چانداری طرح کنن! ینی هم چانوری،هم گیاهی، هم قارچی و هم آغازی ولی خب سخت میشه ولی مطمئنا خیلی قشنگ میشه!
-
من هنوز دفع مواد و حرکت و ایمنی و عصبی و حواس و هورمون رو نخوندم بعدا دیگه اون موقع تستا خیلی قشنگ تر میشه
-
من هنوز دفع مواد و حرکت و ایمنی و عصبی و حواس و هورمون رو نخوندم بعدا دیگه اون موقع تستا خیلی قشنگ تر میشه
بنده هم به یک کشف شخصی رسیدم!!
که اگر گیاهی هارو باهم بخونم
چه قدر به دل میشینه.
واقعا ارتباطشون خیلی جالب و زیباست... -
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
بنده هم به یک کشف شخصی رسیدم!!
که اگر گیاهی هارو باهم بخونم
چه قدر به دل میشینه.
واقعا ارتباطشون خیلی جالب و زیباست...زیست رو در اصل مبحثی خوند خیلی قشنگتر فهمیده میشه تا اینه درس به درس رفت چلو!
-
حل تست تو 10 ثانیه :|
1)انسان
2)انسان
3)انسان
4)درسته
ما هم چونوریم دیگه یادمون باشه تو تستای چانوری -
حل تست تو 10 ثانیه :|
1)انسان
2)انسان
3)انسان
4)درسته
ما هم چونوریم دیگه یادمون باشه تو تستای چانوریخیلی جالب بود!
-
یکی دیگه هم میدم ولی انسان دیگه چانوری یکم دیگه بخونم راحت میشه تست دراورد
-
@Dr-Bernosi راستی!
میشه لطفا ارتباطیهای سوم رو با دوم بگین؟زیست پایه(1تا3 دوم)
انسان(4تا8 دوم، 1 تا 4+11 سوم)
ژنتیک(5تا 8 سوم+5 پیش)
گیاهی(3دوم،6تا 8 دوم، 10 و 11 سوم)
بقیش هم پیشه دیگه اونا تقریبا با همه ترکیب میشه -
@Dr-Bernosi راستی!
ژنتیک(5تا 8 سوم+5 پیش)
بقیش هم پیشه دیگه اونا تقریبا با همه ترکیب میشهخیلی متشکرم.لطف کردید
-
@Dr-Bernosi راستی!
ژنتیک(5تا 8 سوم+5 پیش)
بقیش هم پیشه دیگه اونا تقریبا با همه ترکیب میشهخیلی متشکرم.لطف کردید
خواهش میکنم
-
چند مورد عبارت زیر به نادرستی تکمیل می کند؟
در هر ... از بدن انسان .....
1)اندامی- هنگامی که کلسیم به سلول های ماهیچه ای صاف وارد میشود، مواد درون آن تخلیه میشود.
2)اندامی- که با معده ارتباط درونی دارد،سلول های پوششی با مرگ خود به گوارش کمک میکنند.
3)قسمتی- که تجمع گلبول های سفید یافت میشوند، میتوان ورود مواد خارجی و بیگانه به بدن را مشاهده کرد.
4)قسمتی- که اکسیژن و مواد غذایی به سلول ها می رسند، نمیتوان واسطه ای در خون رسانی به سلول ها را دید.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
@dr-bernosi فک کنم 4
-
-
@dr-bernosi دو غلطو که دیگه مطمینم داره
ببخشید دیروز هول هولکی جواب دادم دقت نکردم زیاد