رشته های ریاضی بیاین
-
مجتبی ازاد کامپیوتر رو با کلاس های آزاد هم میشه یاد گرفت . کلا برای این رشته ریاضی رو انتخاب نمیکنم به این دلیل دارم میرم ریاضی چون قبولیش راحت تره ( دیگه فوقش معلم فیزیک یا ریاضی میشه شد ) اما تجربی باید مثل چی درس بخونی و از اون ور باید زیستت قوی باشه ولی من هیچی زیست نمیفهمم.اونجوری هم نیستم بشینم پای کتاب بیست چهاری به همین خاطر میخوام تغییر رشته بدم یا بتونم همون سال اول قبول شم حالا هر رشته ای بود مهم نیست حتی تربیت معلم
ERFAN NEKOUNAM تجربی باید تلاش زیاد کنی و از اون ور درصد های قبولی ریاضی رو دیدم طرف هر درس رو بیست درصد زده بود رتبه برتر آورده بود اما تجربی بالای شصت باید بزنی تا بتونی بری رشته خوب
-
مجتبی ازاد کامپیوتر رو با کلاس های آزاد هم میشه یاد گرفت . کلا برای این رشته ریاضی رو انتخاب نمیکنم به این دلیل دارم میرم ریاضی چون قبولیش راحت تره ( دیگه فوقش معلم فیزیک یا ریاضی میشه شد ) اما تجربی باید مثل چی درس بخونی و از اون ور باید زیستت قوی باشه ولی من هیچی زیست نمیفهمم.اونجوری هم نیستم بشینم پای کتاب بیست چهاری به همین خاطر میخوام تغییر رشته بدم یا بتونم همون سال اول قبول شم حالا هر رشته ای بود مهم نیست حتی تربیت معلم
ERFAN NEKOUNAM بشخصه کسی رو ندیدم که در کاری تخصص و علاقه نداشته باشه ولی موفق شده باشه . سرنوشت هرکی تفکر شما رو داشت اسنپ بوده . شما 12 سال درس خوندی بفهمی برای چی زنده ای وقتی هدفی نداری تو زندگیت وجودیتت میره زیر سوال .:neutral_face:
-
ERFAN NEKOUNAM بشخصه کسی رو ندیدم که در کاری تخصص و علاقه نداشته باشه ولی موفق شده باشه . سرنوشت هرکی تفکر شما رو داشت اسنپ بوده . شما 12 سال درس خوندی بفهمی برای چی زنده ای وقتی هدفی نداری تو زندگیت وجودیتت میره زیر سوال .:neutral_face:
مجتبی ازاد هدفم از اول برنامه نویسی بوده ولی با این وضع بیکاری کلا زده شدم از هدفم. الان به نظر شما تجربی رو ادامه بدم در کنارش جدا برنامه نویسی یاد بگیرم یا مستقیم برم مهندسی کامیپوتر برای برنامه نویسی.
-
مجتبی ازاد
سلام
بنظر من مشکل از ما نیست که یکسری از ماها نمی دونیم می خواییم چکار کنیم و از زندگی چی می خواییم.
مشکل از این نظام آموزشیه ماست که بیشتر شبیه یک بیزینس تا نظام اموزشی
حالا شما که راهت رو پیدا کردی دمت گرم
ولی دلیل نمیشه کسی رو به این خاطر زیر سوال ببری
الان خیلیا هستن که درگیر این قضایا هستن و نمیدون می خوان چکار کنن -
مجتبی ازاد
سلام
بنظر من مشکل از ما نیست که یکسری از ماها نمی دونیم می خواییم چکار کنیم و از زندگی چی می خواییم.
مشکل از این نظام آموزشیه ماست که بیشتر شبیه یک بیزینس تا نظام اموزشی
حالا شما که راهت رو پیدا کردی دمت گرم
ولی دلیل نمیشه کسی رو به این خاطر زیر سوال ببری
الان خیلیا هستن که درگیر این قضایا هستن و نمیدون می خوان چکار کننMohammad Javid moghadam من و افرادی مثل من هم داخل این نظام درس خوندیم . اونم منطقه محروم . تا الان دو تا شرکت ثبت کردم . کم کاری رو نمیشه به پای بقیه زد .
-
مجتبی ازاد هدفم از اول برنامه نویسی بوده ولی با این وضع بیکاری کلا زده شدم از هدفم. الان به نظر شما تجربی رو ادامه بدم در کنارش جدا برنامه نویسی یاد بگیرم یا مستقیم برم مهندسی کامیپوتر برای برنامه نویسی.
ERFAN NEKOUNAM اگر هدفت برنامه نویسی هست از الان بگرد دنبال ایدت و طبق همون کارت رو ببر جلو . قدم اول ایده یابی دوم تحصیل در راستای اون و سوم استارت گروه دانش بنیان خودت .
-
ERFAN NEKOUNAM اگر هدفت برنامه نویسی هست از الان بگرد دنبال ایدت و طبق همون کارت رو ببر جلو . قدم اول ایده یابی دوم تحصیل در راستای اون و سوم استارت گروه دانش بنیان خودت .
مجتبی ازاد
گفتم که دم شما گرم
ولی قرار نیست همه ی افراد مثل هم باشن
جوری که شما حرف می زنی ممکن باعث ناامیدی یک نفر از زندگی بشه -
مجتبی ازاد
گفتم که دم شما گرم
ولی قرار نیست همه ی افراد مثل هم باشن
جوری که شما حرف می زنی ممکن باعث ناامیدی یک نفر از زندگی بشهMohammad Javid moghadam یک سوال مهم ... زندگیی که بدن هدف باشه اسمش زندگی هست ؟ یک دونه وقتی داره رشد میکنه هدف داره و میدونه باید به یک گل تبدیل بشه یا درخت و یک هدف خیلی مشخصی داره . انسان که جای خودش رو داره . داخل نگرشتون به زندگی باید خیلی دقت کنید
-
Mohammad Javid moghadam یک سوال مهم ... زندگیی که بدن هدف باشه اسمش زندگی هست ؟ یک دونه وقتی داره رشد میکنه هدف داره و میدونه باید به یک گل تبدیل بشه یا درخت و یک هدف خیلی مشخصی داره . انسان که جای خودش رو داره . داخل نگرشتون به زندگی باید خیلی دقت کنید
مجتبی ازاد
من که نگفتم حرفت اشتباه
اتفاقا حرفت کاملا درست و بجا ولی طرز برخورد کردنت بنظرم اشتباه بود