شروع از صفر!!! و مشکلات دیگر
-
در لبه پرتگاه
الان درسارو در چه حد جلو بردی
باید منطقی فکر کنی
طبق درسی که خوندی و قراره بخونی هدفتو قرار بده
الان میگی ۶ ماهه نخوندم چیزی بعد شهید بهشتی میخوای
کامل شرایطتو بگو از درس خوندنت تست زدنت تا ببینیم چه طور میتونی قبول بشیDr Aryan 0 دینی مشکلی نیست دهم رو بستم بقیشم حله
زبان مشکلم لغت هست چون گرامر رو میشه بست ولی لغت رو نه. البته گرامر هایی هم که خوندم زیادش یادم رفته
عربی ترجمه خوندم و درک مطلب
ادبیات هم ارایه رو نصفه و نیمه قرابتم خوبه البته نخوندم ولی چون علاقه دارم میتونم بزنم البته تسطم کمه و زیاد نیست -
من الان ترم آخر دانشگاه فرهنگیانم،یعنی ورودی مهر۹۷.اون موقع از تجربی رفتم دانشگاه.
-
در لبه پرتگاه
باید منطقی فکر کنی
کامل شرایطتو بگو از درس خوندنت تست زدنت تا ببینیم چه طور میتونی قبول بشیDr Aryan 0 زیست فصل یک و دو سه و ۴ و ۵ دهم رو قبلا خوندم ۵ ماه پیش/
فصل یک و دو و سه دوازدهم/ فصل ۵ دوازدهم بیشترش
یازدهم هم بیشتر فصل یک
گیاهی اصلا نخوندم -
من الان ترم آخر دانشگاه فرهنگیانم،یعنی ورودی مهر۹۷.اون موقع از تجربی رفتم دانشگاه.
Hossein Ostady 0 خوش به حالت کنکور فکرت راحته
-
تجربه ام اینه که مسیر برا همه سخته مهم اینه که خودت و خدات تکیه گاهت باشن.نه پدر نه مادر نه مشاور نه دوست نه ...وقتی بتونی با موفقیتت ،خوشحالی عزیزانت رو به دست بیاری،زحمتاشون رو تا خد توانت جبران کنی،این لذت لذت والعین.نه اینکه مث بعضی کارت ظاهرا لذت دارن ولی تهش پشیمانیه..اونا لذت نیست.باتلاق رنگینه.مثلا چند ساعت فضای مجازی بودن.مولع ای که باس بخونی میخوتبی،بعد پشیمون میشی اون لذت نداره
-
در لبه پرتگاه
باید منطقی فکر کنی
کامل شرایطتو بگو از درس خوندنت تست زدنت تا ببینیم چه طور میتونی قبول بشیDr Aryan 0 ریاضی دهم رو خوندم.
شیمی فصل یک دوازدهم فصل یک دهم فصل یک یازدهم
فصل دو و سه دهم نصفش.
برای مسایل استو رو بلذم -
تجربه ام اینه که مسیر برا همه سخته مهم اینه که خودت و خدات تکیه گاهت باشن.نه پدر نه مادر نه مشاور نه دوست نه ...وقتی بتونی با موفقیتت ،خوشحالی عزیزانت رو به دست بیاری،زحمتاشون رو تا خد توانت جبران کنی،این لذت لذت والعین.نه اینکه مث بعضی کارت ظاهرا لذت دارن ولی تهش پشیمانیه..اونا لذت نیست.باتلاق رنگینه.مثلا چند ساعت فضای مجازی بودن.مولع ای که باس بخونی میخوتبی،بعد پشیمون میشی اون لذت نداره
Hossein Ostady 0 الان چیکار کنم؟
-
Hossein Ostady 0 خوش به حالت کنکور فکرت راحته
در لبه پرتگاه الانم از رشته انسانی کنکور میدم.منم راستش استرس شما رو حتی بیشتر دارم.با۴۰۱ میشه.۵سال کنکور
-
Hossein Ostady 0 الان چیکار کنم؟
این پست پاک شده! -
در لبه پرتگاه الانم از رشته انسانی کنکور میدم.منم راستش استرس شما رو حتی بیشتر دارم.با۴۰۱ میشه.۵سال کنکور
Hossein Ostady 0 الان شما دانشگاهی هستید که میخواید بازم کنکور انسانی بدید؟
درست فهمیدم؟! -
این پست پاک شده!
Hossein Ostady 0 پسرم
داداش همین جا توضیح بده.
تل و واتساپ و اینستا ندارم -
Hossein Ostady 0 الان شما دانشگاهی هستید که میخواید بازم کنکور انسانی بدید؟
درست فهمیدم؟!در لبه پرتگاه بلهداستانش مفصله.ولی به قول یکی از افرادی که تجربه داشتن.حسرت بعد چهل سالگی خیلی سخته.حتی ماشین ،شغل خونه خوب همه چی داشت.ولی چون اون توانایی هاشو استفاده نکرده بود.اون حسرته داغون میکنه ادمو...من خودمم از سال96که اولین کنکورم بود.یعنی در طی5سال کنکور با اهداف مختلف،ولی این اخری میخوام ان شا ا... مشاور بشم.به جوونایی که به اعتیاد های مختلفی،بیراهه های پشیمان زا،که میخوان ازش بیرون بیان ،چون راه اصولیشو نمیدونن،و اونایی که میخوان درس بخونن ولی نیاز ها و فشار های مخصوص دوره جوانی نمیزاره یا مشکلات عدیده یا روش های نادرست و بازاری دارن.رو راهنمایی کنم.ان شا ا... سال دیگه با آقای رضا موحد مصاحبه خواهم کرد به عنوان ....البته اگه قابل بدونن.رفیق هم مسیر من یه چیز دیگه هم بخوام بگم اینه الان 3ماه داری.اگه ازمون میری.قلمچی باشه تا دوشنبه پایه ها رو بخون.ولی طبیعتا همش نمیشه تا دوشنبه رسوند.اون درس هایی که ضریب بالا داره،مهمه تو کنکور،سوال بیشتری ازش میاد و زمان بیشتری برای یادگیری میخاد و اون مبحثی که با توجه به قبل و علاقه ات میتونی رو بخون...و اینکه اون درس رو مسلط باش نه اینکه ده درس با تسلط 80درصد به درد نمیخوره.تسلط بالا باشه
-
در لبه پرتگاه بلهداستانش مفصله.ولی به قول یکی از افرادی که تجربه داشتن.حسرت بعد چهل سالگی خیلی سخته.حتی ماشین ،شغل خونه خوب همه چی داشت.ولی چون اون توانایی هاشو استفاده نکرده بود.اون حسرته داغون میکنه ادمو...من خودمم از سال96که اولین کنکورم بود.یعنی در طی5سال کنکور با اهداف مختلف،ولی این اخری میخوام ان شا ا... مشاور بشم.به جوونایی که به اعتیاد های مختلفی،بیراهه های پشیمان زا،که میخوان ازش بیرون بیان ،چون راه اصولیشو نمیدونن،و اونایی که میخوان درس بخونن ولی نیاز ها و فشار های مخصوص دوره جوانی نمیزاره یا مشکلات عدیده یا روش های نادرست و بازاری دارن.رو راهنمایی کنم.ان شا ا... سال دیگه با آقای رضا موحد مصاحبه خواهم کرد به عنوان ....البته اگه قابل بدونن.رفیق هم مسیر من یه چیز دیگه هم بخوام بگم اینه الان 3ماه داری.اگه ازمون میری.قلمچی باشه تا دوشنبه پایه ها رو بخون.ولی طبیعتا همش نمیشه تا دوشنبه رسوند.اون درس هایی که ضریب بالا داره،مهمه تو کنکور،سوال بیشتری ازش میاد و زمان بیشتری برای یادگیری میخاد و اون مبحثی که با توجه به قبل و علاقه ات میتونی رو بخون...و اینکه اون درس رو مسلط باش نه اینکه ده درس با تسلط 80درصد به درد نمیخوره.تسلط بالا باشه
Hossein Ostady 0 و درگیر این حاشیه های مافیایی که جو میدن آیا میشه در این مدت کم قبول شد رو فریب نخور.بعضی ها میخوان شما سال بعد بمونی که پولتو بگیرن منم فریبشونو خوردم.ستل96رتبه دلخواهم نشد تله شونو ببین.میگفت.میخوتی29سال رشته مورد علاقه ات رو بری یا 30سال رشته ای که نمیخوای اینو بعد اعلام نتایج گفتن. که....البته مثل موسسه آلا ،آدمای خدایی و درست هم داریم.ولی بعضا برخی ها فقط فکر پولشونن از مغالطه ها و تکنیک های احساس محور استفاده میکنن.زرنگ باشیم
-
Hossein Ostady 0 پسرم
داداش همین جا توضیح بده.
تل و واتساپ و اینستا ندارمدر لبه پرتگاه
وضعیتت فقط با یک برنامه اصولی و حضور دبیرای مجرب حل میشه -
این پست پاک شده!
Hossein Ostady 0 تبادل شماره تلفن همراه و ایدی در الاخونه ممنوع هست
maryam111 -
سلام شروع از صفرم. یعنی پس و پیش خوندم. الان چه کنم؟!
۶ ماهه از خونه بیرون نرفتم به خاطر درسی که نخوندم!!با کسی حرف نزدم. الان یه جوریم.
کسی هست حرف بزنیم یکم حالم خوب شه. مشکلاتم رو بگم.در لبه پرتگاه می شه اگه به شدت زیاد تلاش کنید
ولی با توجه به نوشته هاتون زیاد با فضای کنکور آشنا نیستین -
Dr Aryan 0 سوال هارو به ترتیب جواب بده
در لبه پرتگاه سلام
اول اینکه زیاد بلندپرواز نباشید و نخواسته باشید تو این مدت زمان همه مطالب و درسا رو بخونید . شروع کنید از مباحثی که بازدهی بیشتری براتون دارن و همچنین مورد سوال قرار میگیرن در کنکور .یک مبحث رو کامل یاد بگیری بهتر از اینه که همه مباحثا بخونی و مسلط نباشی
از کسی نپرس چی بخونم چی نخونم چقدر بخونم . ب فکر رتبه چند و دانشگاه کجا هم نباش چون ثمره ای جز تلف شدن وقتت نداره
از پله ای که هستی شروع کن . به خودت سخت نگیر ولی تلاش کن در حد خودت .
-
سلام شروع از صفرم. یعنی پس و پیش خوندم. الان چه کنم؟!
۶ ماهه از خونه بیرون نرفتم به خاطر درسی که نخوندم!!با کسی حرف نزدم. الان یه جوریم.
کسی هست حرف بزنیم یکم حالم خوب شه. مشکلاتم رو بگم.در لبه پرتگاه سلام
من هسم در همه حال
چ حرف بزنین چ با هم بخونیم
فق شروع صفر نیسم
و اینک تلاش کنین میشه
عمومیارو ک واقعن میتونین بخونین
اختصاصی ها هم باید ببینی کددوم مبحثا بیشتر تست میاد و بیشتر میفهمیشون
در کل با تلاش میشه
موفق باشین -
Dr Aryan 0 زیست فصل یک و دو سه و ۴ و ۵ دهم رو قبلا خوندم ۵ ماه پیش/
فصل یک و دو و سه دوازدهم/ فصل ۵ دوازدهم بیشترش
یازدهم هم بیشتر فصل یک
گیاهی اصلا نخوندمدر لبه پرتگاه اینقد ماشالا خوندین بعد به این میگین شروع صفر؟!
بابا الان خیلیا هسن همینم نخوندن
شما ک هنو خوبه وضعتون
فق مشکل اینه استرس گرفتی فک میکنی هیچی نخوندی و فلان و بلد نیسی -
در لبه پرتگاه اینقد ماشالا خوندین بعد به این میگین شروع صفر؟!
بابا الان خیلیا هسن همینم نخوندن
شما ک هنو خوبه وضعتون
فق مشکل اینه استرس گرفتی فک میکنی هیچی نخوندی و فلان و بلد نیسیML h 0 زیست رو با فیلم ببینم یا با کتاب بخونم؟!