شروع از صفر!!! و مشکلات دیگر
-
این پست پاک شده!
Hossein Ostady 0 پسرم
داداش همین جا توضیح بده.
تل و واتساپ و اینستا ندارم -
Hossein Ostady 0 الان شما دانشگاهی هستید که میخواید بازم کنکور انسانی بدید؟
درست فهمیدم؟!در لبه پرتگاه بلهداستانش مفصله.ولی به قول یکی از افرادی که تجربه داشتن.حسرت بعد چهل سالگی خیلی سخته.حتی ماشین ،شغل خونه خوب همه چی داشت.ولی چون اون توانایی هاشو استفاده نکرده بود.اون حسرته داغون میکنه ادمو...من خودمم از سال96که اولین کنکورم بود.یعنی در طی5سال کنکور با اهداف مختلف،ولی این اخری میخوام ان شا ا... مشاور بشم.به جوونایی که به اعتیاد های مختلفی،بیراهه های پشیمان زا،که میخوان ازش بیرون بیان ،چون راه اصولیشو نمیدونن،و اونایی که میخوان درس بخونن ولی نیاز ها و فشار های مخصوص دوره جوانی نمیزاره یا مشکلات عدیده یا روش های نادرست و بازاری دارن.رو راهنمایی کنم.ان شا ا... سال دیگه با آقای رضا موحد مصاحبه خواهم کرد به عنوان ....البته اگه قابل بدونن.رفیق هم مسیر من یه چیز دیگه هم بخوام بگم اینه الان 3ماه داری.اگه ازمون میری.قلمچی باشه تا دوشنبه پایه ها رو بخون.ولی طبیعتا همش نمیشه تا دوشنبه رسوند.اون درس هایی که ضریب بالا داره،مهمه تو کنکور،سوال بیشتری ازش میاد و زمان بیشتری برای یادگیری میخاد و اون مبحثی که با توجه به قبل و علاقه ات میتونی رو بخون...و اینکه اون درس رو مسلط باش نه اینکه ده درس با تسلط 80درصد به درد نمیخوره.تسلط بالا باشه
-
در لبه پرتگاه بلهداستانش مفصله.ولی به قول یکی از افرادی که تجربه داشتن.حسرت بعد چهل سالگی خیلی سخته.حتی ماشین ،شغل خونه خوب همه چی داشت.ولی چون اون توانایی هاشو استفاده نکرده بود.اون حسرته داغون میکنه ادمو...من خودمم از سال96که اولین کنکورم بود.یعنی در طی5سال کنکور با اهداف مختلف،ولی این اخری میخوام ان شا ا... مشاور بشم.به جوونایی که به اعتیاد های مختلفی،بیراهه های پشیمان زا،که میخوان ازش بیرون بیان ،چون راه اصولیشو نمیدونن،و اونایی که میخوان درس بخونن ولی نیاز ها و فشار های مخصوص دوره جوانی نمیزاره یا مشکلات عدیده یا روش های نادرست و بازاری دارن.رو راهنمایی کنم.ان شا ا... سال دیگه با آقای رضا موحد مصاحبه خواهم کرد به عنوان ....البته اگه قابل بدونن.رفیق هم مسیر من یه چیز دیگه هم بخوام بگم اینه الان 3ماه داری.اگه ازمون میری.قلمچی باشه تا دوشنبه پایه ها رو بخون.ولی طبیعتا همش نمیشه تا دوشنبه رسوند.اون درس هایی که ضریب بالا داره،مهمه تو کنکور،سوال بیشتری ازش میاد و زمان بیشتری برای یادگیری میخاد و اون مبحثی که با توجه به قبل و علاقه ات میتونی رو بخون...و اینکه اون درس رو مسلط باش نه اینکه ده درس با تسلط 80درصد به درد نمیخوره.تسلط بالا باشه
Hossein Ostady 0 و درگیر این حاشیه های مافیایی که جو میدن آیا میشه در این مدت کم قبول شد رو فریب نخور.بعضی ها میخوان شما سال بعد بمونی که پولتو بگیرن منم فریبشونو خوردم.ستل96رتبه دلخواهم نشد تله شونو ببین.میگفت.میخوتی29سال رشته مورد علاقه ات رو بری یا 30سال رشته ای که نمیخوای اینو بعد اعلام نتایج گفتن. که....البته مثل موسسه آلا ،آدمای خدایی و درست هم داریم.ولی بعضا برخی ها فقط فکر پولشونن از مغالطه ها و تکنیک های احساس محور استفاده میکنن.زرنگ باشیم
-
Hossein Ostady 0 پسرم
داداش همین جا توضیح بده.
تل و واتساپ و اینستا ندارمدر لبه پرتگاه
وضعیتت فقط با یک برنامه اصولی و حضور دبیرای مجرب حل میشه -
این پست پاک شده!
Hossein Ostady 0 تبادل شماره تلفن همراه و ایدی در الاخونه ممنوع هست
maryam111 -
سلام شروع از صفرم. یعنی پس و پیش خوندم. الان چه کنم؟!
۶ ماهه از خونه بیرون نرفتم به خاطر درسی که نخوندم!!با کسی حرف نزدم. الان یه جوریم.
کسی هست حرف بزنیم یکم حالم خوب شه. مشکلاتم رو بگم.در لبه پرتگاه می شه اگه به شدت زیاد تلاش کنید
ولی با توجه به نوشته هاتون زیاد با فضای کنکور آشنا نیستین -
Dr Aryan 0 سوال هارو به ترتیب جواب بده
در لبه پرتگاه سلام
اول اینکه زیاد بلندپرواز نباشید و نخواسته باشید تو این مدت زمان همه مطالب و درسا رو بخونید . شروع کنید از مباحثی که بازدهی بیشتری براتون دارن و همچنین مورد سوال قرار میگیرن در کنکور .یک مبحث رو کامل یاد بگیری بهتر از اینه که همه مباحثا بخونی و مسلط نباشی
از کسی نپرس چی بخونم چی نخونم چقدر بخونم . ب فکر رتبه چند و دانشگاه کجا هم نباش چون ثمره ای جز تلف شدن وقتت نداره
از پله ای که هستی شروع کن . به خودت سخت نگیر ولی تلاش کن در حد خودت .
-
۶ ماهه از خونه بیرون نرفتم به خاطر درسی که نخوندم!!با کسی حرف نزدم. الان یه جوریم.
کسی هست حرف بزنیم یکم حالم خوب شه. مشکلاتم رو بگم.در لبه پرتگاه سلام
من هسم در همه حال
چ حرف بزنین چ با هم بخونیم
فق شروع صفر نیسم
و اینک تلاش کنین میشه
عمومیارو ک واقعن میتونین بخونین
اختصاصی ها هم باید ببینی کددوم مبحثا بیشتر تست میاد و بیشتر میفهمیشون
در کل با تلاش میشه
موفق باشین -
Dr Aryan 0 زیست فصل یک و دو سه و ۴ و ۵ دهم رو قبلا خوندم ۵ ماه پیش/
فصل یک و دو و سه دوازدهم/ فصل ۵ دوازدهم بیشترش
یازدهم هم بیشتر فصل یک
گیاهی اصلا نخوندمدر لبه پرتگاه اینقد ماشالا خوندین بعد به این میگین شروع صفر؟!
بابا الان خیلیا هسن همینم نخوندن
شما ک هنو خوبه وضعتون
فق مشکل اینه استرس گرفتی فک میکنی هیچی نخوندی و فلان و بلد نیسی -
در لبه پرتگاه اینقد ماشالا خوندین بعد به این میگین شروع صفر؟!
بابا الان خیلیا هسن همینم نخوندن
شما ک هنو خوبه وضعتون
فق مشکل اینه استرس گرفتی فک میکنی هیچی نخوندی و فلان و بلد نیسیML h 0 زیست رو با فیلم ببینم یا با کتاب بخونم؟!
-
ML h 0 زیست رو با فیلم ببینم یا با کتاب بخونم؟!
در لبه پرتگاه با فیلم
فیلمی ک نکات و همه چی بگه
بعدش دیگه نیاز ندارین درسنامه بخونین
کتاب و جزوه رو میخونین میرین سر تست -
در لبه پرتگاه با فیلم
فیلمی ک نکات و همه چی بگه
بعدش دیگه نیاز ندارین درسنامه بخونین
کتاب و جزوه رو میخونین میرین سر تستML h 0 با جمع بندی ۶۰۴۰ حرف آخر بخونم یا کلاس سالیانه ماز؟!
نکته و تست چطور هست کلاساش؟! درسنامه هم میگن یا فقط تست؟! -
حاجی مشکل من و تو این هشت ماهی نیست ک رفته مشکل اینع ک از این به بعدشو 14 ساعت بخونیم 300تا تست به بالا تست بزنیم
-
ببین شدنیع شدنیع شدنیع آما باید بخونی سفت و سخت از جونت مایه بزاری هر روز حداقل بالا 12 ساعت بشینی پا کتاب تست بزنی بشین برنامت بنویس قشنگ بعدش شروع کن
-
آقا یا خانوم لبه پرتگاه این دو تا پستی ک برات فرستادم حرفای دل خودمه تجربشو پارسال دارم میرسی به شب کنکورت و میفهمی با سه ماه هم میشده
مگه چند درصد میخواد هرکدوم 60 درصد بزنی تمومه یعنی نمیشه روزی 6 درصد بزاری روی هر کدوم از درسهات . ی سوال ازت میکنم و دیگه حرفی ندارم تو الان پزشکی آوردنت اوکی شدع لنگه شهید بهشتیشی؟ -
آقا یا خانوم لبه پرتگاه این دو تا پستی ک برات فرستادم حرفای دل خودمه تجربشو پارسال دارم میرسی به شب کنکورت و میفهمی با سه ماه هم میشده
مگه چند درصد میخواد هرکدوم 60 درصد بزنی تمومه یعنی نمیشه روزی 6 درصد بزاری روی هر کدوم از درسهات . ی سوال ازت میکنم و دیگه حرفی ندارم تو الان پزشکی آوردنت اوکی شدع لنگه شهید بهشتیشی؟luna luna امیر هستم
تو الان پزشکی آوردنت اوکی شدع لنگه شهید بهشتیشی؟
این یعنی چی؟ نگرفتم -
کسی هست حرف بزنیم یکم حالم خوب شه. مشکلاتم رو بگم.در لبه پرتگاه
سلام.
اولا که من بعید میدونم اونی که شیش ماه توی خونه بوده باشه هیچی نخونده باشه. بالأخره یه کارایی حتما کردی و خب طبیعتا اسمش صفر نیست.
در درجهٔ دوم، این سه ماهی که پیشِ رو دارید، دقیقا براتون حکم شب امتحان رو داره. اینو برای این میگم که همهٔ ماها میدونیم درس خوندن شب امتحان چقد تفاوت داره با شبای دیگه.
پس اصن هیچ چیز ترسناک و خشن و ناراحتکنندهای وجود نداره.
فقط اینکه بهم بگو چه کتابای کمک درسیای داری، اگه آزمون میدی بهم بگو چه آزمونی میدی و اینکه روش برنامه ریزی رو میدونی یا نمیدونی. -
luna luna امیر هستم
تو الان پزشکی آوردنت اوکی شدع لنگه شهید بهشتیشی؟
این یعنی چی؟ نگرفتمدر لبه پرتگاه منظورم اینه اول ببین اصلا پزشکی قبول میشی یا نع بعد حالا لطفا اگ مشهدم قبول شدی برو ...در وصعیتی نیستی ک تعین تکلیف کنی ...پزشکی دندون میخوای حتما هم تهران و بهشتی؟...ببین نمیگم نمیشه صد بار گفتم میشه اما چند و چوندی نیست باید بخونی
-
در لبه پرتگاه
سلام.
اولا که من بعید میدونم اونی که شیش ماه توی خونه بوده باشه هیچی نخونده باشه. بالأخره یه کارایی حتما کردی و خب طبیعتا اسمش صفر نیست.
در درجهٔ دوم، این سه ماهی که پیشِ رو دارید، دقیقا براتون حکم شب امتحان رو داره. اینو برای این میگم که همهٔ ماها میدونیم درس خوندن شب امتحان چقد تفاوت داره با شبای دیگه.
پس اصن هیچ چیز ترسناک و خشن و ناراحتکنندهای وجود نداره.
فقط اینکه بهم بگو چه کتابای کمک درسیای داری، اگه آزمون میدی بهم بگو چه آزمونی میدی و اینکه روش برنامه ریزی رو میدونی یا نمیدونی.@danial-hosseiny
منبع تا دلت بخواد هست
کتابم همینطور
ازمون تقلب
روش برنامه ریزی رو هم نمیدونم چقدر میدونم -
@danial-hosseiny
منبع تا دلت بخواد هست
کتابم همینطور
ازمون تقلب
روش برنامه ریزی رو هم نمیدونم چقدر میدونمدر لبه پرتگاه
منبع رو میدونم تا دلم بخواد هست... میخوام ببینم چه کتابایی خریدی.
آزمون رو هم نمیگم با چه روشی آزمون میدی... آزمونای مدرسه رو هم نمیگم. آزمون گاج یا قلمچی یا گزینه دو رو میگم.
سوال آخرم رو هم باید کامل جواب بدی. وگرنه کمکی از دست من برنمیاد. بهم بگو چطور برنامهریزی میکنی برای درس خوندنت.