حس و حال کنکوریها
-
Robabe Rezaie اره به نظرم خوبه منم برا خودم تا 21 ام ددلاین گذاشته بودم برا یه سری مباحث که روشون مسلط شم ولی این هفته اخیر یه کم تنبلی کردم باید دوهفته پیش رو جبرانش کنم
my study وای چقدر مثل همیم
منم تنبلی کردم... ولی خب قراره بزاریمش کنار
. فقط من نمیدونم شما دقیقا چه مباحثی رو تا الان خوندید چیا رو نه. از یازدهم میخونیم تا به دهم برسیم. تو پی وی تون نمیتونم پیام بدم شما اگر میتونید اونجا بهم بگید تا یه بودجه بندی مناسب و مشترک تهیه کنیم
بعد یه تاپیک میزنیم که بقیه بچه ها با شرایط مشابه ما بهمون بپیوندند
-
my study وای چقدر مثل همیم
منم تنبلی کردم... ولی خب قراره بزاریمش کنار
. فقط من نمیدونم شما دقیقا چه مباحثی رو تا الان خوندید چیا رو نه. از یازدهم میخونیم تا به دهم برسیم. تو پی وی تون نمیتونم پیام بدم شما اگر میتونید اونجا بهم بگید تا یه بودجه بندی مناسب و مشترک تهیه کنیم
بعد یه تاپیک میزنیم که بقیه بچه ها با شرایط مشابه ما بهمون بپیوندند
Robabe Rezaie سلام اره درستش میکنیمممم :))
من نظرم اینه که اگرم قراره تاپیکی باشه هرکس برای خودش ددلاین بذاره که مثلا تا فلان تاریخ من میخوام این مباحث رو جمع کنم و بعد بیایم اعلام کنیم که به ددلاین رسوندیم خودمون رو یا نه و مرتب بیایم گزلرش بدیم که کجای برنامه خودمون هستیم
من خیلی موافق این نیستم که هممون با هم یک سری مباحث یکسان و ددلاین های یکسان داشته باشیم چون شرایط افراد متفاوته
اینجوری هم برای کسایی که تقریبا شروع صفرن و مبحث نخونده دارن خوبه هم برا کسایی که خوندن و میخوان جمعبندی کنن -
Robabe Rezaie my study سلام رفقا
دارین بد جوری اسپم میدین اینجا
لطفا یا تاپیک دیگه ای بزنین یا تو چت باهم گفتگو کنین -
Robabe Rezaie سلام اره درستش میکنیمممم :))
من نظرم اینه که اگرم قراره تاپیکی باشه هرکس برای خودش ددلاین بذاره که مثلا تا فلان تاریخ من میخوام این مباحث رو جمع کنم و بعد بیایم اعلام کنیم که به ددلاین رسوندیم خودمون رو یا نه و مرتب بیایم گزلرش بدیم که کجای برنامه خودمون هستیم
من خیلی موافق این نیستم که هممون با هم یک سری مباحث یکسان و ددلاین های یکسان داشته باشیم چون شرایط افراد متفاوته
اینجوری هم برای کسایی که تقریبا شروع صفرن و مبحث نخونده دارن خوبه هم برا کسایی که خوندن و میخوان جمعبندی کننmy study آره این پیشنهاد بهتریه
پس حتما این. کار رو کنیم فقط بنظرت برای تاپیکمون چه موضوعی استفاده کنیم ؟
-
my study آره این پیشنهاد بهتریه
پس حتما این. کار رو کنیم فقط بنظرت برای تاپیکمون چه موضوعی استفاده کنیم ؟
Robabe Rezaie واقعا به نظرم خیلی مهم نیست اسمش چی باشه و موضوعش چی باشه مهم اینه که فقط شروع کنیم
میخواین من یه تاپیک میزنم بریم اون ور که اسپم نشه -
Robabe Rezaie my study سلام رفقا
دارین بد جوری اسپم میدین اینجا
لطفا یا تاپیک دیگه ای بزنین یا تو چت باهم گفتگو کنین -
روز شمار کنکور
امروز سهشنبه 16 فروردین 1401رشته تجربیا ☜ 87 روز طلایی تجربیا
رشته ریای ☜ 86 روز طلایی ریاضیا
رشته انسانی ☜ 86 روز طلایی انسانیا
رشته هنر ☜ 85 روز طلایی
رشته زبان ☜ 88 روز طلاییزودتر از اونچیزی که بخوای تصورش کنی میگذره...
فقط اومدم یه چیزی دوستانه بگم و برم . . .یه روزی میرسه که خیلی دورم نیست یه چند ماه دیگه
خداااااااا خداااااااا میکنی که فقط ۱ روز بیشتر بهت فرصت میدادن تا بیشتر درس بخونی و بیشتر مرور کنی و تست بزنی فقط واسه ۱ روز التماس میکنی به خدا
میخوام بهت بگم الان که وقت داری، الان که تایم مناسب برای رتبه شدن داری ، همه چی اوکیه، زمان کافیه ، آرامش داری، کسی کاری به کارت نداره، یه ساعتشم حروم نکن(:
یه جوری درس بخون و تلاش کن انگار اون ۱ روزی که التماس میکنی رو بهت دادن
این حرفا رو پشت کنکوریا بهتر درک میکنن -
سلام
این متن تلنگر یه که به نظرم نیازه
خیلی ممنون که نوشتید.