تست درسنامه
-
هرچند وقت یبار به خلاصه هاتون نگا میکنین یا همون درسنامه؟
-
من در کل روز فقط تست میزنم این اشتباهه؟
-
@Zahra-Zahraii سلام ینی شمایی ک 500تا میزنین قبلش میخونین؟
من بدون درسنامه بمیرممم 500 و خوردی
با خلاصه نویسیت میخونی یا درسنامه جزوه ای ک داری؟
مثلا ابریشم حجم درسنامش زیاده ک من خلاصه نویسیاشو دارم بنظرت قبل زدنش بخونم اونارو؟
-
@Zahra-Zahraii بعد اینکه تاثیر داره؟ بخونی بعد تست بزنی؟
یا چن روز قبلش میخونی؟
-
@Zahra-Zahraii سلام ینی شمایی ک 500تا میزنین قبلش میخونین؟
من بدون درسنامه بمیرممم 500 و خوردی
با خلاصه نویسیت میخونی یا درسنامه جزوه ای ک داری؟
مثلا ابریشم حجم درسنامش زیاده ک من خلاصه نویسیاشو دارم بنظرت قبل زدنش بخونم اونارو؟
mahsaaa rezaeee اره میخونم درحد 10دیقه
اره همون خلاصه بخونی خوبه -
من روز عید نشستم خلاصه نیمسال اولو خوندم بعدش یه هفته ازون نیمسال اول تست زدم
-
mahsaaa rezaeee اره میخونم درحد 10دیقه
اره همون خلاصه بخونی خوبه@Zahra-Zahraii اها ینی همون یه دور نگاه میکنی دیگه
-
@Zahra-Zahraii اها ینی همون یه دور نگاه میکنی دیگه
mahsaaa rezaeee اره دقیقا ک یادم بیاد
-
من در کل روز فقط تست میزنم این اشتباهه؟
mahsaaa rezaeee سلام
آره اینکه فقط بخوای تست بزنی بدون پیش زمینه اشتباهه چون اون گزینه ها تو ذهنت میمونه و اگه تو کنکور بیاد ممکنه اشتباه بزنی -
هرچند وقت یبار به خلاصه هاتون نگا میکنین یا همون درسنامه؟
mahsaaa rezaeee سلام، من قبل تست زدن، یا خلاصه هایی که از کتابای تک پایه نوشتم و یا درسنامه کتابای جامع و پایه که به نسبت کمتره رو میخونم .
-
mahsaaa rezaeee سلام
آره اینکه فقط بخوای تست بزنی بدون پیش زمینه اشتباهه چون اون گزینه ها تو ذهنت میمونه و اگه تو کنکور بیاد ممکنه اشتباه بزنیAlireza Mohammadzadeh روزی سه ساعت تو برنامم خوندنو قرار دادم.
من در طول روز هر 8 درسو تست میزنم.
تو این سه ساعت باید خلاصه ی هر 8 درس اون مباحثی که میخوام تست بزنمو باید بخونم دیگه/
-
mahsaaa rezaeee سلام، من قبل تست زدن، یا خلاصه هایی که از کتابای تک پایه نوشتم و یا درسنامه کتابای جامع و پایه که به نسبت کمتره رو میخونم .
Disgustion 1 منم کل پایه رو نوشتم و دوازدهم بعضی از درسا.
هیچ خلاصه ای از زیست و دینی ندارم. یعنی معتقدم همون کتاب خلاصس برای این دو درس حالا تفتان زیستو احتمالا میخرم.
-
Disgustion 1 منم کل پایه رو نوشتم و دوازدهم بعضی از درسا.
هیچ خلاصه ای از زیست و دینی ندارم. یعنی معتقدم همون کتاب خلاصس برای این دو درس حالا تفتان زیستو احتمالا میخرم.
mahsaaa rezaeee دینی رو قبول دارم .
ولی واسه زیست شما باید خلاصه تستی داشته باشین یعنی کتاب زیاد پاسخگو نیست مگه اینکه تکمیل نویسی شده باشه . -
mahsaaa rezaeee دینی رو قبول دارم .
ولی واسه زیست شما باید خلاصه تستی داشته باشین یعنی کتاب زیاد پاسخگو نیست مگه اینکه تکمیل نویسی شده باشه .Disgustion 1 زیستم کامله کامله.
اخه چیجوری میشه زیستو خ.ن کرد همش مهمه اگه هم خ.ن کنم از حجم خود کتاب درسی بیشتر میشه
-
Disgustion 1 زیستم کامله کامله.
اخه چیجوری میشه زیستو خ.ن کرد همش مهمه اگه هم خ.ن کنم از حجم خود کتاب درسی بیشتر میشه
mahsaaa rezaeee مطالب اصلی رو اگه روش تسلط دارید نمیخواد بنویسید .
یه مثال میزنم : شما کل گوارش رو خوندین و متوجهش شدین ولی یه سری چیزا اکثرا تو تستا مورد بحث قرار میگیره که بعضیاشون تو کتاب نیست ؛ مثلا اینکه گوارش هر ماده از کجا شروع میشه و کجا تموم میشه و مقایسه ترشحات غدد لوله ای و اندامی و مقایسه بافتای لایه های لوله گوارش و بقیه موارد .
بحث من اینه تسلطتون روی کتاب زیاد باشه و از درسنامه نکات تستی که خلاصه نویسی کردین رو قبل تست زدن بخونین که گیر نکنین . -
mahsaaa rezaeee مطالب اصلی رو اگه روش تسلط دارید نمیخواد بنویسید .
یه مثال میزنم : شما کل گوارش رو خوندین و متوجهش شدین ولی یه سری چیزا اکثرا تو تستا مورد بحث قرار میگیره که بعضیاشون تو کتاب نیست ؛ مثلا اینکه گوارش هر ماده از کجا شروع میشه و کجا تموم میشه و مقایسه ترشحات غدد لوله ای و اندامی و مقایسه بافتای لایه های لوله گوارش و بقیه موارد .
بحث من اینه تسلطتون روی کتاب زیاد باشه و از درسنامه نکات تستی که خلاصه نویسی کردین رو قبل تست زدن بخونین که گیر نکنین . -
Alireza Mohammadzadeh روزی سه ساعت تو برنامم خوندنو قرار دادم.
تو این سه ساعت باید خلاصه ی هر 8 درس اون مباحثی که میخوام تست بزنمو باید بخونم دیگه/
mahsaaa rezaeee ببین اول اینکه روزی سه ساعت خوندن خیلی کمه سعی کن هر روز چند ساعت به خوندنت اضافه کنی
دوم اینکه اگه تو تست زدن هر هشت درس نتیجه خوبی نمیگیری درس هارو کمتر کن و مثلا اول هر دو درس و تست بزن و اگه خوب زدی بعد چهار درس رو تست بزن -
Alireza Mohammadzadeh روزی سه ساعت تو برنامم خوندنو قرار دادم.
mahsaaa rezaeee اره خلاصه نویسی اون هم به صورت درختی خیلی تاثیر داره
-
mahsaaa rezaeee ببین اول اینکه روزی سه ساعت خوندن خیلی کمه سعی کن هر روز چند ساعت به خوندنت اضافه کنی
دوم اینکه اگه تو تست زدن هر هشت درس نتیجه خوبی نمیگیری درس هارو کمتر کن و مثلا اول هر دو درس و تست بزن و اگه خوب زدی بعد چهار درس رو تست بزنAlireza Mohammadzadeh خیلییی خوندم تا الان خیلییی تنها کم کاریم تست بود الان گفتم هرچی دارم بزارم رو تست دیگه هرچی از درسنامه قرار بود یاد بگیرمو با 4 دور خوندن دهم و 3 دور یازدهم یاد گرفتم.