سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
تست درسنامه
-
هرچند وقت یبار به خلاصه هاتون نگا میکنین یا همون درسنامه؟
-
من در کل روز فقط تست میزنم این اشتباهه؟
-
@Zahra-Zahraii سلام ینی شمایی ک 500تا میزنین قبلش میخونین؟
من بدون درسنامه بمیرممم 500 و خوردی
با خلاصه نویسیت میخونی یا درسنامه جزوه ای ک داری؟
مثلا ابریشم حجم درسنامش زیاده ک من خلاصه نویسیاشو دارم بنظرت قبل زدنش بخونم اونارو؟
-
@Zahra-Zahraii بعد اینکه تاثیر داره؟ بخونی بعد تست بزنی؟
یا چن روز قبلش میخونی؟
-
mahsaaa rezaeee اره میخونم درحد 10دیقه
اره همون خلاصه بخونی خوبه -
من روز عید نشستم خلاصه نیمسال اولو خوندم بعدش یه هفته ازون نیمسال اول تست زدم
-
@Zahra-Zahraii اها ینی همون یه دور نگاه میکنی دیگه
-
mahsaaa rezaeee اره دقیقا ک یادم بیاد
-
mahsaaa rezaeee سلام
آره اینکه فقط بخوای تست بزنی بدون پیش زمینه اشتباهه چون اون گزینه ها تو ذهنت میمونه و اگه تو کنکور بیاد ممکنه اشتباه بزنی -
mahsaaa rezaeee سلام، من قبل تست زدن، یا خلاصه هایی که از کتابای تک پایه نوشتم و یا درسنامه کتابای جامع و پایه که به نسبت کمتره رو میخونم .
-
Alireza Mohammadzadeh روزی سه ساعت تو برنامم خوندنو قرار دادم.
من در طول روز هر 8 درسو تست میزنم.
تو این سه ساعت باید خلاصه ی هر 8 درس اون مباحثی که میخوام تست بزنمو باید بخونم دیگه/
-
Disgustion 1 منم کل پایه رو نوشتم و دوازدهم بعضی از درسا.
هیچ خلاصه ای از زیست و دینی ندارم. یعنی معتقدم همون کتاب خلاصس برای این دو درس حالا تفتان زیستو احتمالا میخرم.
-
mahsaaa rezaeee دینی رو قبول دارم .
ولی واسه زیست شما باید خلاصه تستی داشته باشین یعنی کتاب زیاد پاسخگو نیست مگه اینکه تکمیل نویسی شده باشه . -
Disgustion 1 زیستم کامله کامله.
اخه چیجوری میشه زیستو خ.ن کرد همش مهمه اگه هم خ.ن کنم از حجم خود کتاب درسی بیشتر میشه
-
mahsaaa rezaeee مطالب اصلی رو اگه روش تسلط دارید نمیخواد بنویسید .
یه مثال میزنم : شما کل گوارش رو خوندین و متوجهش شدین ولی یه سری چیزا اکثرا تو تستا مورد بحث قرار میگیره که بعضیاشون تو کتاب نیست ؛ مثلا اینکه گوارش هر ماده از کجا شروع میشه و کجا تموم میشه و مقایسه ترشحات غدد لوله ای و اندامی و مقایسه بافتای لایه های لوله گوارش و بقیه موارد .
بحث من اینه تسلطتون روی کتاب زیاد باشه و از درسنامه نکات تستی که خلاصه نویسی کردین رو قبل تست زدن بخونین که گیر نکنین . -
-
mahsaaa rezaeee ببین اول اینکه روزی سه ساعت خوندن خیلی کمه سعی کن هر روز چند ساعت به خوندنت اضافه کنی
دوم اینکه اگه تو تست زدن هر هشت درس نتیجه خوبی نمیگیری درس هارو کمتر کن و مثلا اول هر دو درس و تست بزن و اگه خوب زدی بعد چهار درس رو تست بزن -
mahsaaa rezaeee اره خلاصه نویسی اون هم به صورت درختی خیلی تاثیر داره
-
Alireza Mohammadzadeh خیلییی خوندم تا الان خیلییی تنها کم کاریم تست بود الان گفتم هرچی دارم بزارم رو تست دیگه هرچی از درسنامه قرار بود یاد بگیرمو با 4 دور خوندن دهم و 3 دور یازدهم یاد گرفتم.