گزاره
-
Mahan Xodayi 2
نه یکی نیست
ولی جمله انگاری ۲ پهلو هست@Alzahra-Daftar اصلا دو پهلو نیست ببینید یکم از منظر ادبیات نگاه کنید اون فقط و برخی دو تا قید هستند برا دو کلمه دیگه فقط داره برخی رو میگه برخی داره پارو رو میگه!!!!قید ها کل جمله رو تخت شعاع قرار ندادند
-
@Mr-Wick کدوم مرحله ازمون هستید تا من براتون پاسخنامشو بفرستم
ازمونای ماز یه پاسخنامه های طولانی هم دارهHANIYE bh من از یکی از سایتا برداشتم نمیدونم کدوم مرحله س یا چه تاریخیه
پاسخنامه ش هم نوشته صحیح و رفته گزاره بعدی روتحلیل زده.
من خودم گزینه دو آزمون میدم...این مدل تست ندیده بودم واسم سئوال شد که کسی بامن هم نظره یا نه. -
@Alzahra-Daftar اصلا دو پهلو نیست ببینید یکم از منظر ادبیات نگاه کنید اون فقط و برخی دو تا قید هستند برا دو کلمه دیگه فقط داره برخی رو میگه برخی داره پارو رو میگه!!!!قید ها کل جمله رو تخت شعاع قرار ندادند
Mahan Xodayi 2
ببین با اون اکیم ولی خب بستگی داره گیر طراح رو چی بوده باشه
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام -
HANIYE bh من از یکی از سایتا برداشتم نمیدونم کدوم مرحله س یا چه تاریخیه
پاسخنامه ش هم نوشته صحیح و رفته گزاره بعدی روتحلیل زده.
من خودم گزینه دو آزمون میدم...این مدل تست ندیده بودم واسم سئوال شد که کسی بامن هم نظره یا نه.@Mr-Wick اهان
بله منم به شما حق میدم
اولش همون به حالت صحیح خوندمش اما بعد با توجه به صحبت های شما شک کردم :) -
در اصل فک نکنم این مدلی سئوال بدن تو کنکور
-
@Mr-Wick اهان
بله منم به شما حق میدم
اولش همون به حالت صحیح خوندمش اما بعد با توجه به صحبت های شما شک کردم :) -
Mahan Xodayi 2
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام@Alzahra-Daftar
فقط برخی از ادم ها کلاه بردارند
شماها الان دارید میگید از این جمله میشه برداشت کرد مه گفته فقط ادما کلاه بردارند......خب این مفهوم جمله رو داره به ی جای دیگه میکشونه -
@Alzahra-Daftar
شماها الان دارید میگید از این جمله میشه برداشت کرد مه گفته فقط ادما کلاه بردارند......خب این مفهوم جمله رو داره به ی جای دیگه میکشونهMahan Xodayi 2 نه داداش من اونحا که برات نوشتم فقط داروها
منظورم همون برخی داروها بود...منظور ما این نیست که همه آدما کلاه دارن😂
بیخیال تست ایراد داره چون باعث سردرگمی میشهتست ادبیات نیست که تست زیسته
بیخیال.برای من مورد حل شد
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
@Alzahra-Daftar
شماها الان دارید میگید از این جمله میشه برداشت کرد مه گفته فقط ادما کلاه بردارند......خب این مفهوم جمله رو داره به ی جای دیگه میکشونهMahan Xodayi 2
مثال تون غلطه چون دارید درباره ی یه گروه قید میارین درحالیکه کتاب واسه چند گروه قید آورده بعد توی تست از یکی از اون گروه ها سوال اورده -
Mahan Xodayi 2 نه داداش من اونحا که برات نوشتم فقط داروها
منظورم همون برخی داروها بود...منظور ما این نیست که همه آدما کلاه دارن😂
بیخیال تست ایراد داره چون باعث سردرگمی میشهتست ادبیات نیست که تست زیسته
بیخیال.برای من مورد حل شد
@Mr-Wick اوکی اون مثال بود مارابه کلاه دیگران چه کار😂
-
Mahan Xodayi 2
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام -
@Alzahra-Daftar
شماها الان دارید میگید از این جمله میشه برداشت کرد مه گفته فقط ادما کلاه بردارند......خب این مفهوم جمله رو داره به ی جای دیگه میکشونهMahan Xodayi 2 در گزاره گفته است:
@Alzahra-Daftar
شماها الان دارید میگید از این جمله میشه برداشت کرد مه گفته فقط ادما کلاه بردارند......خب این مفهوم جمله رو داره به ی جای دیگه میکشونهاین مثال خوبی نبودا
-
Mahan Xodayi 2
مثال تون غلطه چون دارید درباره ی یه گروه قید میارین درحالیکه کتاب واسه چند گروه قید آورده بعد توی تست از یکی از اون گروه ها سوال اورده@Alzahra-Daftar میدونید همه تجربیا همین طور شدن از بس گیر دادن به واژه ها مسائل ساده هم براشون سخت شده
-
@Alzahra-Daftar در گزاره گفته است:
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام
اقای ویک مقصرن😹
-
@Alzahra-Daftar در گزاره گفته است:
من خودم تو نظر اول گفتم درسته اما چن بار که از روش خوندم شبه دار شد برام
اقای ویک مقصرن😹
HANIYE bh نمیدونم واقعا مشکل از منه یا از تست و طراح
واقعا هروقت به همچین مواردی بر میخورم میام تو انجمن اولش همه گارد میگیرن بعدش که با دید من میبینن موضوع رو میگن اره شککردیم و فلان
بخدا منم میخوام چیز یاد بگیرم 😁
قصدم داوا نیستش😂 -
@Alzahra-Daftar میدونید همه تجربیا همین طور شدن از بس گیر دادن به واژه ها مسائل ساده هم براشون سخت شده
Mahan Xodayi 2
منکه به شخصه وقتی تست میزنم دود از مغزم بلند میشه -
واقعا هروقت به همچین مواردی بر میخورم میام تو انجمن اولش همه گارد میگیرن بعدش که با دید من میبینن موضوع رو میگن اره شککردیم و فلان
قصدم داوا نیستش😂 -
قصدم داوا نیستش😂@Mr-Wick خوبه اتفاقا
من با دوستام گاهی همچین چالش هایی داریم که سوال یا نکته خوبی که یاد گرفته رو برای منم میاره که اشتباه کنم و یاد بگیرم نکتشو بعدن ولی در کل خیلیییی هم گیر ندید
میدونین منظورم چیه؟
یه نگا ساده داشته باشید در نگاه اول
ولی خوبه مرسی بابت سوال