لغات
-
سلام
واژه های وام گزار،قانون گذار و چند نمونه دیگه این گذار،گزار خا رو چطور تشخیص بدیم...یا حفظین؟؟؟؟ -
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
واژه های وام گزار،قانون گذار و چند نمونه دیگه این گذار،گزار خا رو چطور تشخیص بدیم...یا حفظین؟؟؟؟Mahan Xodayi 2
هرجا که در معنیِ اداکردن، بهجا آوردن و پرداختن بیاد، باید از «گزار» استفاده بشه.
ولی جاهای دیگه از «گذار». -
Mahan Xodayi 2
هرجا که در معنیِ اداکردن، بهجا آوردن و پرداختن بیاد، باید از «گزار» استفاده بشه.
ولی جاهای دیگه از «گذار».@danial-hosseiny خوب الان در وام گزار معنی ادا کردن پرداختن نداره که....هم راستای قانون گذاره....
-
@danial-hosseiny خوب الان در وام گزار معنی ادا کردن پرداختن نداره که....هم راستای قانون گذاره....
Mahan Xodayi 2
وامگزاردن یعنی پرداختن وام و بدهی. -
Mahan Xodayi 2
وامگزاردن یعنی پرداختن وام و بدهی.@danial-hosseiny خب اخه وام گزار من فک میکنم مث همون قانون گذار داره به یه فردی اشاره میکنه نه!؟؟؟؟
-
@danial-hosseiny خب اخه وام گزار من فک میکنم مث همون قانون گذار داره به یه فردی اشاره میکنه نه!؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2
قانون گذار یعنی کسی که قانون رو وضع میکنه.
وام گزار یعنی کسی که وام و بدهی رو پرداخت میکنه.
من عینا توضیح دادم که در مواجهه باهاشون باید چیکار کرد...
قانون گذار نه داره قانونی رو ادا میکنه، نه پرداخت میکنه و نه به جا میاره. پس باید از «گذار» استفاده کرد. -
Mahan Xodayi 2
قانون گذار یعنی کسی که قانون رو وضع میکنه.
وام گزار یعنی کسی که وام و بدهی رو پرداخت میکنه.
من عینا توضیح دادم که در مواجهه باهاشون باید چیکار کرد...
قانون گذار نه داره قانونی رو ادا میکنه، نه پرداخت میکنه و نه به جا میاره. پس باید از «گذار» استفاده کرد.@danial-hosseiny اهان ممنونم🖤
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny اهان ممنونم🖤
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم♥