ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
امروز نه ساعت خوندم
2ساعت دینی
2 ساعت عربی
2 ساعت زبان
1ساعت تست زیست
1 ساعت تست ریاضی
1ساعت هم تحلیل ازمونم -
کمک لازم دارممممممممممم
-
-
یه شرایطی پیش اومده که نتیجه کنکور چندان برام مهم نیست دیگه، نه از نظر منفیش ها، ینی یه اتفاقی برام افتاده که دیگه کنکور هر چی هم بشه تاثیری نداره، حالا تصمیم گرفتم بجای خیلی درس خوندن روی زبان کار کنم و درسایی که علاقه دارم رو خیلیییییی کامل بخونم، مثل فیزیک و شیمی و ادبیات، بنظرتون خوبه؟
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
یه شرایطی پیش اومده که نتیجه کنکور چندان برام مهم نیست دیگه، نه از نظر منفیش ها، ینی یه اتفاقی برام افتاده که دیگه کنکور هر چی هم بشه تاثیری نداره، حالا تصمیم گرفتم بجای خیلی درس خوندن روی زبان کار کنم و درسایی که علاقه دارم رو خیلیییییی کامل بخونم، مثل فیزیک و شیمی و ادبیات، بنظرتون خوبه؟
دیوونه شدی /؟
-
رو زبانت میخوای کار کنی مگه میخوای چیکار کنی ؟
-
22ستاره نه، فقط کنکور چه رتبه یک بشم چه 100000 بازم قراره یه اتفاقی بیوفته که این بی تاثیر بشه
-
22ستاره نه، فقط کنکور چه رتبه یک بشم چه 100000 بازم قراره یه اتفاقی بیوفته که این بی تاثیر بشه
میشه بپرسم چه اتفاقی افتاده /////؟/
-
22ستاره خب بعد از 18 سالگیم قراره بریم از کشور
-
منظورم اینه که چی باعث شده کنکور دیگه برات مهم نباشه دیگه ینی رتبه
-
aaalizadeh79replied to aaalizadeh79 on ۱۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اهااان ایشالله که هر جارفتی موفق باشی و خوب زندگی کنی
-
کجا به سلامتی میرین حالا؟اگه دوست داشتی بگو دوست نداشتی میتونی نگی
-
22ستاره خیلی ممنون من هم آرزوی سرافرازی دارم برا شما و همه ی دانش آموزایی که انقدر خوبن رقابت بینشون انقدر سنگین میشه و برای انتخاب بینشون باید کنکور اینقدر سخت باشه
-
22ستاره خیلی ممنون من هم آرزوی سرافرازی دارم برا شما و همه ی دانش آموزایی که انقدر خوبن رقابت بینشون انقدر سنگین میشه و برای انتخاب بینشون باید کنکور اینقدر سخت باشه
خوشحال شدم برات
-
aaalizadeh79 پس همون کاری رو بکن که گفتی حداقل چیزایی که دوس داری رو بخون
-
22ستاره آره مخصوصن فیزیک و شیمی، تازه باید اصطلاحات انگلیسیشم یاد بگیرم، هرچند چیزایی که ما ازش کنکور میدیم رو اونا توی ترمای بالای دانشگاه میخونن
-
22ستاره آره مخصوصن فیزیک و شیمی، تازه باید اصطلاحات انگلیسیشم یاد بگیرم، هرچند چیزایی که ما ازش کنکور میدیم رو اونا توی ترمای بالای دانشگاه میخونن
شنیدم دبیرستان ما سخت تر از هر کشور دیگس ما سخت وارد دانشگاه میشیم فارغ التحصیلیامون راحته ولی خارجیا راحت وارد دانشگاه میشن فارغ التحصیلیشون سخته و واقعا هم اینجوریه
-
کدوم کشور میخوای بری راستی کنجکاو شدم واقعا
-
22ستاره آلمان
812/1252