ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
aaalizadeh79 نه بابا هروز که نیس جریمهه فقط یه روز تو که تکلیفت مشخصه دیگه نیازی به این کارنیس
22ستاره حال میده تایپم قوی میشه
-
-
aaalizadeh79 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
منم تایپم خیلی قوی شده تو این مدت
-
منم تایپم خیلی قوی شده تو این مدت
22ستاره از هر ده تا پست پنج تاش مال توعه پنج تاشم مال من
-
ارههه
-
aaalizadeh79 بچها فک کنم در حال خوندنن
-
aaalizadeh79 بچها فک کنم در حال خوندنن
22ستاره از بس مجازات سنگینه
-
22ستاره از بس مجازات سنگینه
-
ساعت البته 12 هستش فک نکنم تا الان کسی بخواد بخونه
-
این همه نبوغ چجوری در من جا شده؟aaalizadeh79 برا من نفرستاده
-
aaalizadeh79 برا من نفرستاده
fazix در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
عههه تو هم اومدی خوش اومدی
-
fazix برو سایتش یجا گفته بود باید اسم شهرو به یه سامانه اس ام اس کنی، فقط هم برا خریدای بالای 40 هزار تومنه
-
اقا یه سوال چطور میشه به یکی امتیاز مثبت داد
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
اقا یه سوال چطور میشه به یکی امتیاز مثبت داد
/؟؟
-
فک کنم کسی نیس جواب منو بده شب بخیر
-
یه علامت رو به بالا پایین سمت چپ هست
-
پایین هر پیام
-
22ستاره منکه ازبس سرم شلوغه وقت انمن اومدنم ندارم بیام زودبایدبرم
-
20 راز مهم در خصوص مطالعه كردن:
1- سعی كنید آن چه را كه می خوانید در ذهن خود تجسم كنید زیرا تجسم، سنگ بنای حافظه است.2- توجه داشته باشید كه هركس نمره ی بیش تری می گیرد، باهوش نیست بلكه از وقت و نیروی خود استفاده ی خوبی می كند و شیوه ی صحیح مطالعه را می داند.
3- اساس خواندن فعال، طرح سؤال است. خواننده ی فعال در حین خواندن، دائماً سؤال طرح می كند.
4- اگر میخی بیش تر در چوب فرو رود دیرتر جدا می شود. اگر مطالب به خوبی فهمیده و به درستی در حافظه ی بلند مدت ثبت شوند دیرتر فراموش می شوند.
کنکوری ها بخوانند!!!
5- وقتی می خواهید كتابی را بخوانید آن را به بخش های كوچك تقسیم و زمان خواندن آن ها را مشخص كنید، زیرا هرچه مطالب به بخش های كوچك تر تقسیم شوند یادگیری آن ها راحت تر خواهد بود.6- درس خواندن مؤثر، خط كشیدن زیر سطرهای كتاب نیست.
مطالعه ی فعال شامل خواندن، نوشتن، تكرار و مرور است.7- 60 تا 90 دقیقه مطالعه و 5 تا 10 دقیقه استراحت را همیشه به خاطر بسپارید.
8- بعد از گذشت 24 ساعت از مطالعه، حدود 80 درصد از مطالب فراموش می شوند با مرور صحیح از این فراموشی جلوگیری كنید.
9- از نشستن به حالت لمیده پرهیز كنید، درست نشستن، درست نفس كشیدن و تابیدن نور از لزومات یادگیری هنگام مطالعه است.
10- نكته های مهم درسی و كلاسی را به صورت كلیدی بنویسید.
کنکوری ها بخوانند!!!
11- نكته های كلیدی، كلماتی هستند كه بیش ترین معنی را در بر می گیرند.12- جواب های زیبا، همیشه به دنبال سؤال های زیبا می آیند. (اهمیت طرح سؤال قبل از خواندن).
13- سعی كنید تا حد امكان در یك مكان مطالعه كنید. از مطالعه در پارك ها و مكان های شلوغ خودداری كنید.
14- قبل از شروع مطالعه و بعد از پایان مطالعه، كمی استراحت كنید.
15- با علاقه و اشتیاق و برای رسیدن به هدف درس بخوانید نه از روی اجبار.
16- سعی كنید هنگام شب و قبل از خوابیدن، آن چه را كه در مدت روز خوانده اید یك بار دیگر مرور كنید.
کنکوری ها بخوانند!!!
17- موضوع های مشابه (مانند زبان عربی و زبان انگلیسی) را پشت سرهم مطالعه نكنید و بین آن ها فاصله بیندازید.
18- بعضی از دانش آموزان هنگام مطالعه، سرشان را پائین انداخته و از صفحه ی اول شروع به خواندن می كنند كه این روش نادرست است.
19- خواب، به بهبود حافظه ی بلند مدت كمك می كند بنابراین هنگام امتحان، مدت زمان خواب خود را خیلی كم نكنید و به اندازه ی كافی (6 تا 8 ساعت) بخوابید.
20- مطالب را حفظ نكنید چون به زودی فراموش می شوند سعی كنید مفهوم آن ها را بفهمید زیرا زمانی اطلاعات به خوبی در حافظه ی بلند مدت جای می گیرند كه كاملاً فهمیده شوند.
-
امروز۵:۳۰بازهم ب دلیل مهمون اومدن و...
این یک هفته شرایط سختیه خداکنه مطالعم ب صفرنرسه