لنفوسیت ها
-
z Gheibi خب رشد کنه بی چیکار به رشد سلول سرطانی داره؟؟تی میاد وسط دیگه
Mahan Xodayi 2 گفته B در مبارزه با سرطان نقش داره ,درسته؟
منم میگم آره داره
چرا ؟؟
چون با مبارزه با یک عامل ایجاد سرطان یعنی ویروس باعث میشه اصلا سرطانی نشه سلولالان مفهومه؟
-
z Gheibi
ولی خدایی من توی هر منبعی که برای کنکور بود گشتم هیچ کدوم بی رو برای این مبارزه درنظر نگرفته بودن ....
@Alzahra-Daftar اره کلا وقتی میگن مبارزه با سرطان یا سلول خودی الوده در واقع معرف تی بوده دا به حال این ی مورد قضیش چیه نمیدونم://
-
z Gheibi
ببینید اگر ویروسی در بدن باشد و در محیط داخلی باشن که لنفوسیت بی میتونن روش اثر بزارن.....
اگر داخل سلول باشه تی ذیست بکار میشه
الان بی چطور روی ی یاخته خودی که سرطانی شده اثر داره؟؟لطفا کامل بگین قطعه ای نگین...Mahan Xodayi 2 این جوری نیست که بین خون و سلول دیوار کشیده باشند
-
Mahan Xodayi 2 گفته B در مبارزه با سرطان نقش داره ,درسته؟
منم میگم آره داره
چرا ؟؟
چون با مبارزه با یک عامل ایجاد سرطان یعنی ویروس باعث میشه اصلا سرطانی نشه سلولالان مفهومه؟
z Gheibi اهان بصورت غیر مستقیم دراینصورت میتونیم بگیم....
-
سلام این جمله درسته یا نه!
لنفوسیت BوT و کشنده طبیعی در دفاع در برابر سرطان نقش دارند
با تحلیل لطفا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
اینا اگه تو کنکور اومد من از خیرش میگذرم و با اقتدار میرم بعدی حالا ۴۹ تا سوال جواب بدم چی میشه

-
Mahan Xodayi 2 این جوری نیست که بین خون و سلول دیوار کشیده باشند
z Gheibi چرا دیگه بین خون و سلول دیوار هست ....اونم چن تا:/
ی سوال پروتین مکمل رو ویروس میتونه اثر بزاره؟؟چون زندخ نیس غشا اینا..... -
Mahan Xodayi 2
اینا اگه تو کنکور اومد من از خیرش میگذرم و با اقتدار میرم بعدی حالا ۴۹ تا سوال جواب بدم چی میشه

@Alzahra-Daftar ۴۹میخای جواب بدی؟؟:///
-
@Alzahra-Daftar ۴۹میخای جواب بدی؟؟:///
Mahan Xodayi 2
آره دیگه
با این همه تسلطی که دارم واقعا باید جواب بدم
-
Mahan Xodayi 2
آره دیگه
با این همه تسلطی که دارم واقعا باید جواب بدم
@Alzahra-Daftar احسنت

-
z Gheibi لطفا اگه در حد کتاب درسی چیزی میدونید کمکمون کنید اگه نه که عذر میخوام منشنتون کردم...
چون قطعه قطعه توضیح میدین و تو کتاب بهش اشاره ای نشده...پایین توضیح دادم بهتون. -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
ی سوال پروتین مکمل رو ویروس میتونه اثر بزاره؟؟چون زندخ نیس غشا اینا.....Mahan Xodayi 2 در لنفوسیت ها گفته است:
ی سوال پروتین مکمل رو ویروس میتونه اثر بزاره؟؟چون زندخ نیس غشا اینا.....@Alzahra-Daftar مثل اینگه همیار رفتن شما اینو نمیدونین؟؟
-
Mahan Xodayi 2 در لنفوسیت ها گفته است:
ی سوال پروتین مکمل رو ویروس میتونه اثر بزاره؟؟چون زندخ نیس غشا اینا.....@Alzahra-Daftar مثل اینگه همیار رفتن شما اینو نمیدونین؟؟
Mahan Xodayi 2
بزار یه لحظه... -
z Gheibi اهان بصورت غیر مستقیم دراینصورت میتونیم بگیم....
Mahan Xodayi 2 z Gheibi در لنفوسیت ها گفته است:
Mahan Xodayi 2 سلام
این طور سوال ها برای کنکور فقط به پاسخ نامه باید توجه کرد چون جواب واقعی یک کلمه بله یا خیر نیست و توضیح داره
به طور مستقیم فقطT اثر داره اما چون بعضی ویروس ها منجر به سرطانی شدن سلول میشن به طور غیر مستقیم B هم اثر داره -
ی سوال پروتین مکمل رو ویروس میتونه اثر بزاره؟؟چون زندخ نیس غشا اینا.....Mahan Xodayi 2 نه اثر نمیگذاره به همین دلیل که گفتید
-
Mahan Xodayi 2 z Gheibi در لنفوسیت ها گفته است:
Mahan Xodayi 2 سلام
این طور سوال ها برای کنکور فقط به پاسخ نامه باید توجه کرد چون جواب واقعی یک کلمه بله یا خیر نیست و توضیح داره
به طور مستقیم فقطT اثر داره اما چون بعضی ویروس ها منجر به سرطانی شدن سلول میشن به طور غیر مستقیم B هم اثر دارهz Gheibi ممنونم اینو قانع شدیم هممون
-
Mahan Xodayi 2 نه اثر نمیگذاره به همین دلیل که گفتید
z Gheibi اهان بازم تشکر
-
z Gheibi اهان بازم تشکر
Mahan Xodayi 2 خواهش می کنم
-
Mahan Xodayi 2
بزار یه لحظه... -
@Alzahra-Daftar
لطف کردین.... -
@Alzahra-Daftar