لنفوسیت ها
-
@Alzahra-Daftar الان دیدم ممنون
ولی همچنان نمیتونم قبولش کنم نه اینکه بخوام بگم زیاد میدونم نه اصلا...
ولی آخه خیلی شر و ور میشه اینطوری -
Mahan Xodayi 2 من که قانع نشدم اصلا...
چون تو کتاب متنی دال بر این موضوع ندیدم اگه هست بگین من برم نگا کنم رفع بشه...
بعدشم درسته از نظر علمی قبوله ولی این دلیل نمیشه که بخاطر یدونه نوشتن کلمه ویروس تو عکس و اصلا تو متن اشاره نکرده بهش بیاییم بگیم ویروس با عامل سرطان مبارزه میکنه پس لنفوسیت بی نقش داره:///
عجب منطقی!!!@Mr-Wick تستا بهش توجه نمیکنن زیاد ولی گوشه ذهنمون باشه بد نیس
با کدوم قسمتش شما مخالفین؟ -
@Alzahra-Daftar الان دیدم ممنون
ولی همچنان نمیتونم قبولش کنم نه اینکه بخوام بگم زیاد میدونم نه اصلا...
ولی آخه خیلی شر و ور میشه اینطوری -
@Mr-Wick تستا بهش توجه نمیکنن زیاد ولی گوشه ذهنمون باشه بد نیس
با کدوم قسمتش شما مخالفین؟Mahan Xodayi 2 با اونجاش که کتاب گفته در مورد لنفوسیت بی در مبارزه با میکروب یا ذرات سطح میکروب نقش داره و تو شکل هم عکس ویروس رو نشون داده و این خانم گفتن که چون ویروس به پادتن ترشح شده از پلاسموسیت که نوعی لنفوسیت بی هستش متصل شده میتونیم بگیم ویروس با سرطان مبارزه میکنه!
ویروس چطوری با سرطان مبارزه میکنه بااااا!آدامی هیسلندیریر...من تو کتاب ندیدم همچین چیزی -
Mahan Xodayi 2 با اونجاش که کتاب گفته در مورد لنفوسیت بی در مبارزه با میکروب یا ذرات سطح میکروب نقش داره و تو شکل هم عکس ویروس رو نشون داده و این خانم گفتن که چون ویروس به پادتن ترشح شده از پلاسموسیت که نوعی لنفوسیت بی هستش متصل شده میتونیم بگیم ویروس با سرطان مبارزه میکنه!
ویروس چطوری با سرطان مبارزه میکنه بااااا!آدامی هیسلندیریر...من تو کتاب ندیدم همچین چیزی -
@Alzahra-Daftar منم با همین موافقم
والله نمیدونم چطوری تو کتاب دبیرستان با اینکه چیزی نگفته این مدلی اومده ربطش داده...
من دیگه حرفی ندارم تو این موضوع -
@Alzahra-Daftar الان از این چطور نتیجه گرفته میشه که ویروس با سرطان مبارزه میکنه؟

گیج شدم -
@Alzahra-Daftar منم با همین موافقم
والله نمیدونم چطوری تو کتاب دبیرستان با اینکه چیزی نگفته این مدلی اومده ربطش داده...
من دیگه حرفی ندارم تو این موضوع -
@Alzahra-Daftar الان از این چطور نتیجه گرفته میشه که ویروس با سرطان مبارزه میکنه؟

گیج شدم -
@Alzahra-Daftar
شما ی عکسی فرستادین که ویروس ها در ایجاد سرطان نقش دارن درسته؟؟؟خب اگر یاخته ای ویروسی بشه احتمالش هست سرطانی بشه....پس لنفوسیت های بی میتونن قبل از اینکه ویروس به یاخته ای برسه و ویروسیش کنه بوسیله پادتن ها جلوشو بگیره درسته؟؟خب پس غیر مستقیم داره از سلول ها دربرابر سرطانی شدن محافظت میکنه.....
نتیجه کلی اینه که با سرطان لنفوسیت تی مستقیم و لنفوسیت بی غیر مستقیم مقابله میکننالان قانع شدین؟؟؟
Mahan Xodayi 2
در هر صورت ممنون از توضیحاتت

-
@Ali-Valicheki
براساس این دو تا عکس میگن

اونجایی که تو شکل نوشته خنثی سازی
بعد ویروس رو هم نشون داده@Alzahra-Daftar خب قانع شدم
کل پیامارو هم از اول خوندم

یه لحظه هنگ کردم..فکر کردم دارید تایید میکنید که ویروس داره با سرطان مبارزه میکنه..بعد دیدم نه بحث این نیست -
@Alzahra-Daftar خب قانع شدم
کل پیامارو هم از اول خوندم

یه لحظه هنگ کردم..فکر کردم دارید تایید میکنید که ویروس داره با سرطان مبارزه میکنه..بعد دیدم نه بحث این نیست -
@Alzahra-Daftar

-
درود
اگر به نتیجه ای رسیدید به ماهم بگین

. -
@سینا-0 لنفوسست T بطور مستقیم و لنفوسیت B به طور غیر مستقیم توی مبارزه با سرطان نقش داره
حالا چطور غیر مستقیم؟ چون میتونه با ویروسی که عامل ایجاد سرطانه مبارزه کنه
چرا ویروس عامل ایجاد سرطانه؟ چون توی بخشی که کتاب یازدهم فصل۶ داره در مورد سرطان توضیح میده
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده -
@سینا-0 لنفوسست T بطور مستقیم و لنفوسیت B به طور غیر مستقیم توی مبارزه با سرطان نقش داره
چرا ویروس عامل ایجاد سرطانه؟ چون توی بخشی که کتاب یازدهم فصل۶ داره در مورد سرطان توضیح میده
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده@Ali-Valicheki
صحیح

. -
Mahan Xodayi 2 با اونجاش که کتاب گفته در مورد لنفوسیت بی در مبارزه با میکروب یا ذرات سطح میکروب نقش داره و تو شکل هم عکس ویروس رو نشون داده و این خانم گفتن که چون ویروس به پادتن ترشح شده از پلاسموسیت که نوعی لنفوسیت بی هستش متصل شده میتونیم بگیم ویروس با سرطان مبارزه میکنه!
ویروس چطوری با سرطان مبارزه میکنه بااااا!آدامی هیسلندیریر...من تو کتاب ندیدم همچین چیزی@Mr-Wick نه نمیگیم ویروس با سرطان مبارزه میکنه میگیم لنفوسیت بی با از بین بردن ویروس ها بصورت غیرمستقیم از بروز سرطان جلوگیری میکنه.....
در واقع از تشکیل سرطان ممانعت میکنه -
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده@Ali-Valicheki در لنفوسیت ها گفته است:
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده@Mr-Wick به این متنم توجه کنید.....
-
@Mr-Wick واقعا عجیبه:/
همیار -
sarvin Piri این که چرا جمله درسته:) الان مشکل حل شده دیگه