تست قرابت ۳
-
سلام دوستان
به نظرتون گزینه چنده؟

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
به نظرتون گزینه چنده؟

-
گزینه چهار؟؟؟
-
گزینه چهار؟؟؟
Mahan Xodayi 2 بله چرا یک و دو نه؟
-
Sara_R
دو میگه لعل یار و شراب اینا رو ترک نمیکنم دین دار ها قبپل کنید که عاشقی هم نوعی مذهب استکه خب با روی سوال جور در نمیاد روی سوال میگهشرایط مجبورم کرد این کار رو بکنمبنظرتون ابن دو تا جمله قرابت دارن؟؟ -
Sara_R
دو میگه لعل یار و شراب اینا رو ترک نمیکنم دین دار ها قبپل کنید که عاشقی هم نوعی مذهب استکه خب با روی سوال جور در نمیاد روی سوال میگهشرایط مجبورم کرد این کار رو بکنمبنظرتون ابن دو تا جمله قرابت دارن؟؟Mahan Xodayi 2 اها نه
خب گزینه یک چرا؟ -
Sara_R گزینه یک هم میگه زاهد به ما ایراد نگیر که در روز ازل(برای راحتی ازل گرفتم الست رو) که به ما گفتن همین کار رو بکن
ی توضیحی در مورد الست بگم زیاد استفاده میشه معتقدند یک پیمانی هست که بین خدا و انسان بوده و در واقع به ربوبیت خدا اشاره داره منم برای اینکه مفهوم یکم روشن بشه تقریبا روز ازل درنظرش میگیرم هرچند اون نیست ولی مفهوم رو میرسونهالبته من مفهوم معانی رو گفتم نه معنی رو
-
Sara_R گزینه یک هم میگه زاهد به ما ایراد نگیر که در روز ازل(برای راحتی ازل گرفتم الست رو) که به ما گفتن همین کار رو بکن
ی توضیحی در مورد الست بگم زیاد استفاده میشه معتقدند یک پیمانی هست که بین خدا و انسان بوده و در واقع به ربوبیت خدا اشاره داره منم برای اینکه مفهوم یکم روشن بشه تقریبا روز ازل درنظرش میگیرم هرچند اون نیست ولی مفهوم رو میرسونهالبته من مفهوم معانی رو گفتم نه معنی رو
Mahan Xodayi 2 خو مگه نمیگه ک ای زاهد به باده خوران ایراد نگیر چون اونا به خاطر همون امیخته شدن با باده از روز ازل مجبور به خوردنش هستن ؟
یعنی داره عذر میاره برای گناهش؟ -
Mahan Xodayi 2 خو مگه نمیگه ک ای زاهد به باده خوران ایراد نگیر چون اونا به خاطر همون امیخته شدن با باده از روز ازل مجبور به خوردنش هستن ؟
یعنی داره عذر میاره برای گناهش؟Sara_R
از دیدگاه دینی نگاه کنید به قضیه نفی اختیار کرده میگه من باید اینکار رو میکردم
البته از این منظر نگاه کنید باز هم جواب یکه چون چهار روشن تر از یک مفهوم روی سوال رو میرسونه -
Sara_R
از دیدگاه دینی نگاه کنید به قضیه نفی اختیار کرده میگه من باید اینکار رو میکردم
البته از این منظر نگاه کنید باز هم جواب یکه چون چهار روشن تر از یک مفهوم روی سوال رو میرسونهMahan Xodayi 2 ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم🌸🌸
Sara_R
خواهش میکنم -
Sara_R سلام دوست عزیز
به نظرم گزینه ۴پاسخ صحیحه
چون که فقط گزینه۴ هست که مفهوم صورت سوال که (زمینه گناه مهیا بود و منم شیطون گولم زد و گناه کردم و بخاطر همین منو ملامت نکن :) ) میرسونه