آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
-
Yegane Dehqan تو نمره ای که برگه نهایی شما رو تصحیح میکنن خیر تاثیر ندارن تو این تاثیر داره که شما تو اون درس تجدید نشدید و قبول بشید
@آرمان-میرانی خب ببینید مثلا یه دانش آموزی اصلا بهش نمره مستمر نمیدن . یعنی مستمرش صفره .
توی برگه نهایی یه درسی رو میشه ۱۸ ، خب این یعنی اون درس رو قبول شده دیگه .
حتی اینجوری باشه هم طرف قبول میشه! -
@آرمان-میرانی خب ببینید مثلا یه دانش آموزی اصلا بهش نمره مستمر نمیدن . یعنی مستمرش صفره .
حتی اینجوری باشه هم طرف قبول میشه!Yegane Dehqan نوبت اول چی نمرش صفر شده؟
-
@آرمان-میرانی من واقعا گیج شدم
خب مگه نمیگن هر چی تو برگه نهایی بگیری همون میره تو کارنامه؟
پس مستمر چیه هی مدیر و معلم میگه مستمر خیلی مهمه !!!Yegane Dehqan ببین تو کنکور تاثیری نداره ولی تو استخدامی اثر داره مثلا میخوای بری بانک استخدام شی ۱۵ اینا باید باشه
-
حتی اینجوری باشه هم طرف قبول میشه!Yegane Dehqan اگه نوبت اول هم صفر باشه ۹ میشه که بعد میشه تجدید تو اون درس
-
Yegane Dehqan نوبت اول چی نمرش صفر شده؟
@آرمان-میرانی نه نوبت اول همه چه اوکی
مثلا میگم اگه من مدرسه نرم و نوبت ۲ رو مستمرش رو صفر بدن بهم یا کم بدن چی میشه؟ -
مثلا میگم اگه من مدرسه نرم و نوبت ۲ رو مستمرش رو صفر بدن بهم یا کم بدن چی میشه؟Yegane Dehqan اگه بقیه اش خوب باشه قبول میشی اما معدل کارنامتون کم میشه
-
مثلا میگم اگه من مدرسه نرم و نوبت ۲ رو مستمرش رو صفر بدن بهم یا کم بدن چی میشه؟Yegane Dehqan مثلا اگه مستمر هر دو نوبت صفر بدن و نوبت اول ۵ بگیری و نوبت دو ۱۸ با نمره ۱۰ قبول میشید
-
Yegane Dehqan اگه بقیه اش خوب باشه قبول میشی اما معدل کارنامتون کم میشه
@آرمان-میرانی 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
-
Yegane Dehqan مثلا اگه مستمر هر دو نوبت صفر بدن و نوبت اول ۵ بگیری و نوبت دو ۱۸ با نمره ۱۰ قبول میشید
@آرمان-میرانی نه بابا در این حد نیستم
نمره های توی کارنامم حداقل کمش دیگه ۱۶ . -
@آرمان-میرانی 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Yegane Dehqan اره دیگه مثلا وقتی یکی بگه معدلت چند شده کم شده اما این معدل تاثیری تو نتیجه کنکور ندارن اما تو استخدامی های دیگه تاثیر داره
-
@آرمان-میرانی نه بابا در این حد نیستم
نمره های توی کارنامم حداقل کمش دیگه ۱۶ .Yegane Dehqan عیب ندارم مثال بود من دیگه بدش رو گفتم
-
Yegane Dehqan اره دیگه مثلا وقتی یکی بگه معدلت چند شده کم شده اما این معدل تاثیری تو نتیجه کنکور ندارن اما تو استخدامی های دیگه تاثیر داره
@آرمان-میرانی مدرسم مفید نیست و برم وقتم تلف میشه .
از اون طرف هم میگی که مستمر فلانه و ... .
خب من چه کنم ؟ -
خب من چه کنم ؟Yegane Dehqan مستمر مطمئنید صفر مطلق میدن بهتون؟
-
Yegane Dehqan مستمر مطمئنید صفر مطلق میدن بهتون؟
@آرمان-میرانی خب من گواهی ۱۰ روزه گرفتم و گفتم نمیرم مدرسه و این گواهی الکی هم نیست و قبول هم کررن که نرم مدرسه با هزار بار اصرار و دلیل و ... .
از طرفتی هم میگن امتحانای میان ترم نیاید صفر میدیم .
بعدشم از شنبه هفته بعد امتحانای میان ترم شروع میشه .
میگم اگه اونا رو شرکت نکنم خب چی میشه
️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم . -
خب من چه کنم ؟Yegane Dehqan بستگی داره که نگاه تون به چی هست فقط رشته های پزشکی یا نه مثلا تربیت معلم هم هست مثلا برای تربیت معلم برای مثال میگن انضباط زیر ۱۸ نباشه و میگن معدل کل برای هر درس برای مثال بالای ۱۶ باشه این مثال بود
-
@آرمان-میرانی خب من گواهی ۱۰ روزه گرفتم و گفتم نمیرم مدرسه و این گواهی الکی هم نیست و قبول هم کررن که نرم مدرسه با هزار بار اصرار و دلیل و ... .
️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم .Yegane Dehqan
@آرمان-میرانی
تکلیف اونی که گواهی داره و نره امتحان نده چیه؟ -
️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم .Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
-
Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
@آرمان-میرانی
-
Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
@آرمان-میرانی مثلا جلوی مستمر رو خالی میزارن که این بستگی به مدرسه هم داره
-
@آرمان-میرانی مثلا جلوی مستمر رو خالی میزارن که این بستگی به مدرسه هم داره
@آرمان-میرانی پروردگارا