قرابت
-

سلام این تست ۸۵ توضیح میدین به نظر من الف رهایی ناپذیری از عشق می شه چرا نشده؟
و در مورد تست ۸۲ میشه گزینه ۲ رو معنی کنین برام.مرسی -
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-

و در مورد تست ۸۲ میشه گزینه ۲ رو معنی کنین برام.مرسیLeili Salahi سلام
تست ۸۵قسمت الف گفته حرف برای من بی فایدست و پند گوش نمیدم(نصیحت ناپذیری)
و قسمت د گفته نمیتونم از عشق او کناره گیری کنم (همون رهایی ناپذیری) -

و در مورد تست ۸۲ میشه گزینه ۲ رو معنی کنین برام.مرسیLeili Salahi سلام تست ۸۵ مورد الف میتونه مفهوم رهایی ناپذیری عشق رو داشته باشه ولی مفهوم اصلیش نصیحت ناپذیری عاشقه
-
سلام وقتتون بخیر
سوال ۸۵ به این مورد اشاره داره که شاعر بیان می کنه که سخن گفتن رو در مورد عشق رها کنید چون من در این رابطه نصیحتی رو مورد پذیرش قرار نمی دم در واقع همون نصیحت ناپذیری هست
در مورد سوال دومتون گزینه ۲ شاعر با فردی به درد و دل کرده در مورد مشکلش و اون فرد بهش گوشزد کرده که در روز جزا (قیامت )خودش رو گرفتار آتش دوزخ نکنه
که به طی شدن زمان با سوز اشاره ای ندارد -

و در مورد تست ۸۲ میشه گزینه ۲ رو معنی کنین برام.مرسیLeili Salahi
سلام.
درمورد سؤال اولت:
بیت الف میگه که به من نگو که سعدی راه عشق رو رها کن. چه فایده داری حرف بزنی وقتی گوش نمیدم؟
خب هرجور و از هر طرفی به این بیت نگاه کنی، هیچجوره صحبتی از رهاییناپذیری عشق نداره. صرفا یه توصیهای به رها کردن معشوق درش هست. که خب این نمیتونه معنیِ رهاییناپذیری عشق رو بده.
درمورد سؤال دومت:
من نتونستم اصن ببینم این بیت مال کیه و اصلش از کجاس.
همچین معنیِ جالبی هم ازش نمیتونم بهت تحویل بدم.
ولی احتمالا مه هیزم فروش اضافهٔ تشبیهی باشه.
میگه که با هیزم فروش از سوز دلم حرف زدم (درد و دل کردم) و گفت خودت رو روز محشر کُندهٔ دوزخ نکن. (یعنی خودت رو گرفتار آتش جهنم نکن)
حالا نمیدونم این دوتا مصرع چه ربطی میتونن به هم داتشه باشن. اگه اصل شعر رو داشتیم خیلی بهتر بود... که نداریم. -
مه هیزم شکن و کنده و آتش با هم تناسب دارن و بهترین حالتی که میشه در نظر گرفت برای مه هیزم شکن معشوقه شاعر هست چون غالبا مه مخفف ماه هست
-
Leili Salahi
سلام.
درمورد سؤال اولت:
بیت الف میگه که به من نگو که سعدی راه عشق رو رها کن. چه فایده داری حرف بزنی وقتی گوش نمیدم؟
خب هرجور و از هر طرفی به این بیت نگاه کنی، هیچجوره صحبتی از رهاییناپذیری عشق نداره. صرفا یه توصیهای به رها کردن معشوق درش هست. که خب این نمیتونه معنیِ رهاییناپذیری عشق رو بده.
درمورد سؤال دومت:
من نتونستم اصن ببینم این بیت مال کیه و اصلش از کجاس.
همچین معنیِ جالبی هم ازش نمیتونم بهت تحویل بدم.
ولی احتمالا مه هیزم فروش اضافهٔ تشبیهی باشه.
میگه که با هیزم فروش از سوز دلم حرف زدم (درد و دل کردم) و گفت خودت رو روز محشر کُندهٔ دوزخ نکن. (یعنی خودت رو گرفتار آتش جهنم نکن)
حالا نمیدونم این دوتا مصرع چه ربطی میتونن به هم داتشه باشن. اگه اصل شعر رو داشتیم خیلی بهتر بود... که نداریم.@danial-hosseiny تست اول قسمت د هم میشه لطفا توضیح بدید چطور این مفهوم رو داره
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny تست اول قسمت د هم میشه لطفا توضیح بدید چطور این مفهوم رو داره
Leili Salahi
میگه که با خودم گفتم از آشوب دریای عشقش کرانه بگیرم و به ساحل برم. و وقتی که خوب به این دریا نگاه کردم، هیچ ساحلی نداشت.
خب این یعنی که نمیشده از اون دریای عشق بیرون اومد. پس راه رهاییای وجود نداره...