Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
77 دیدگاه‌ها 15 کاربران 1.9k بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

@آرمان-میرانی خوبه بچه های پایه و مدیر فهیمی دارید حداقل . بچه های ما همه میرن فقط من نمیرم . به خاطر همینه میترسم لج کنن چون تاحالا هیچکدومشون جز ۲ نفر بهم امیدواری ندادن .
    من این وسط موندم چیکار کنم🤦‍♀️
    خب تصویب شد مدرسه نمیرم و رو پایه فعلا تمرکز میکنم

Mr.Lucky BanditM آفلاین
    Mr.Lucky BanditM آفلاین
    Mr.Lucky Bandit
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده

Yegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن

🥀🍂 این دل من نیست که این میکده یارِ 💐🍁

Yegane DehqanY Mohammad Lotfi 0M 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Mr.Lucky BanditM Mr.Lucky Bandit

Yegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن

Yegane DehqanY آفلاین
      Yegane DehqanY آفلاین
      Yegane Dehqan
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@آرمان-میرانی اها باشه ممنونم
      ان شاءالله موفق باشید
      ببخشید زیاد سوال کردم .

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

Mr.Lucky BanditM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Mr.Lucky BanditM Mr.Lucky Bandit

Mohammad Lotfi 0M آفلاین
        Mohammad Lotfi 0M آفلاین
        Mohammad Lotfi 0
        تجربی

@آرمان-میرانی ما نزدیک عید این کار و کردیم روز دوم که نرفتیم مدیرمون به تک تک والدین زنگ زد گفت چرا بچتون نیومده مدرسه؟
        اگه نیاد اخراجش میکنم و از این حرفا

زود بیدار شدن سخت نیست زود خوابیدن سخته!!😴

Ali MaltiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

@آرمان-میرانی اها باشه ممنونم
          ان شاءالله موفق باشید
          ببخشید زیاد سوال کردم .

Mr.Lucky BanditM آفلاین
          Mr.Lucky BanditM آفلاین
          Mr.Lucky Bandit

Yegane Dehqan خواهش میکنم
          همچنین

🥀🍂 این دل من نیست که این میکده یارِ 💐🍁

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Mohammad Lotfi 0M Mohammad Lotfi 0

@آرمان-میرانی ما نزدیک عید این کار و کردیم روز دوم که نرفتیم مدیرمون به تک تک والدین زنگ زد گفت چرا بچتون نیومده مدرسه؟
            اگه نیاد اخراجش میکنم و از این حرفا

Ali MaltiA آفلاین
            Ali MaltiA آفلاین
            Ali Malti

Mohammad Lotfi 0 مدرسهٔ ما از این حرفا نزده تا حالا که امیدوارم در آینده هم نزنه 😂
            فکر کنم دو سه نفر از معلمامون گفتن که این امتحان رو نمرهٔ مستمر حساب میکنن بعضی ها هم چیزی نگفتن که تاثیر میدن یا نه

جواب مشاور مدیکال استوز در مورد امتحان های شبه نهایی

Your browser does not support the audio element.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

@آرمان-میرانی مدرسم مفید نیست و برم وقتم تلف میشه .
              از اون طرف هم میگی که مستمر فلانه و ... .
              خب من چه کنم ؟

Ali MaltiA آفلاین
              Ali MaltiA آفلاین
              Ali Malti

Yegane Dehqan منتظر میمونیم تا همهٔ بچه ها نظراتشون رو بگن
              بعدش یه جمع بندی از این بحث داشته باشیم 🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

@آرمان-میرانی مدرسه ما اصلا معلوم نیست چه خبره .
                هیچی هم به آدم نمیگن
                منم که فقط پیگیر کنکورم ‌. مدیر و ... میگن فقط بچسب به مستمر و کنکور رو ول کن .

Bahar GhB آفلاین
                Bahar GhB آفلاین
                Bahar Gh
                دانش آموزان آلاء

Yegane Dehqan 😂😂😂😂😂😂وااای خدایا مدرسه ی منم همینه فقط براشون مستمر و نهایی مهمه و میگن کنکور مهم نیست این چیزا برای خودشون امتیاز داره اگر بچه ها نهایی خوب بشن مثلاً میانگین کلاس خوب باشه شنیدم نه تنها از معلم بلکه از مدیر و معاونم تقدیر میشه و تو رتبه بندی معلما و حقوقشون تاثیر داره برای همین براشون مهمه اونا فقط به فکر منافع خودشونن نه دانش اموز من از اول سال حضوری بود اصلا نرفتم همشم تهدیدم میکردن به ترک تحصیل ولی هیچ غلطی نتونستن بکنن امتحانات نوبت اولم رفتم دادم و فقط ریاضی و فیزیک بد شدم کارنامه هم نرفتم بگیرم نمی‌دونم بهم مستمر چی دادن مهمم نیست مدرسه ی من قبل عید برای دوازدهم کلا تعطیل شد ولی الان میگن بیاین و تو مدرسه مطالعه کنید😐من الان نمی‌رم ببین اصلا نگران مستمر و نهایی نباش قبول میشی من الان دارم میخونم واسه کنکور چند وقتی هست شروع کردم ببین اگر مستمر بهت صفرم بدن ولی نمرات توی برگت خوب باشه جمع که بزنن بازم جمعش بیشتر از ده میشه و قبول میشی تازه اگرم نشد دوتا تک ماده هم داری که میتونی استفاده کنی به خاطر امتحانات نهایی گند نزن به کنکورت چون اگر تجربه ی پشت کنکوریارو بخونی همشون به خاطر این یک ماه یک سال پشت موندن الان خیلیا اصلا نمی‌رن امتحان بدن و میخونن واسه کنکور و شهریور میرن شرکت میکنن

Yegane DehqanY mohammad m 1M NarimanNaN 3 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • Bahar GhB Bahar Gh

Yegane Dehqan 😂😂😂😂😂😂وااای خدایا مدرسه ی منم همینه فقط براشون مستمر و نهایی مهمه و میگن کنکور مهم نیست این چیزا برای خودشون امتیاز داره اگر بچه ها نهایی خوب بشن مثلاً میانگین کلاس خوب باشه شنیدم نه تنها از معلم بلکه از مدیر و معاونم تقدیر میشه و تو رتبه بندی معلما و حقوقشون تاثیر داره برای همین براشون مهمه اونا فقط به فکر منافع خودشونن نه دانش اموز من از اول سال حضوری بود اصلا نرفتم همشم تهدیدم میکردن به ترک تحصیل ولی هیچ غلطی نتونستن بکنن امتحانات نوبت اولم رفتم دادم و فقط ریاضی و فیزیک بد شدم کارنامه هم نرفتم بگیرم نمی‌دونم بهم مستمر چی دادن مهمم نیست مدرسه ی من قبل عید برای دوازدهم کلا تعطیل شد ولی الان میگن بیاین و تو مدرسه مطالعه کنید😐من الان نمی‌رم ببین اصلا نگران مستمر و نهایی نباش قبول میشی من الان دارم میخونم واسه کنکور چند وقتی هست شروع کردم ببین اگر مستمر بهت صفرم بدن ولی نمرات توی برگت خوب باشه جمع که بزنن بازم جمعش بیشتر از ده میشه و قبول میشی تازه اگرم نشد دوتا تک ماده هم داری که میتونی استفاده کنی به خاطر امتحانات نهایی گند نزن به کنکورت چون اگر تجربه ی پشت کنکوریارو بخونی همشون به خاطر این یک ماه یک سال پشت موندن الان خیلیا اصلا نمی‌رن امتحان بدن و میخونن واسه کنکور و شهریور میرن شرکت میکنن

Yegane DehqanY آفلاین
                  Yegane DehqanY آفلاین
                  Yegane Dehqan

Bahar Gh سلام بهار 💚
                  تمرکزم تا الان خط خطی بود تا اینکه اینو خوندم .
                  مرسی ازت که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی .
                  از خدا میخوام که بهترین رشته همین امسال قبول بشی 💙🌱

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

Bahar GhB 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

Bahar Gh سلام بهار 💚
                    تمرکزم تا الان خط خطی بود تا اینکه اینو خوندم .
                    مرسی ازت که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی .
                    از خدا میخوام که بهترین رشته همین امسال قبول بشی 💙🌱

Bahar GhB آفلاین
                    Bahar GhB آفلاین
                    Bahar Gh
                    دانش آموزان آلاء

Yegane Dehqan خواهش میکنم عزیزم امیدوارم توهم به هرچی میخوای برسی
                    مدیر منم یه برنامه گذاشت که از ۲۷ ام قراره امتحان شبه نهایی بگیرن و هرکس نره مستمر صفره ولی برای منم مهم نیست و نمی‌رم و برای کنکور میخونم شماهم نرو

Yegane DehqanY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Bahar GhB Bahar Gh

Yegane Dehqan خواهش میکنم عزیزم امیدوارم توهم به هرچی میخوای برسی
                      مدیر منم یه برنامه گذاشت که از ۲۷ ام قراره امتحان شبه نهایی بگیرن و هرکس نره مستمر صفره ولی برای منم مهم نیست و نمی‌رم و برای کنکور میخونم شماهم نرو

Yegane DehqanY آفلاین
                      Yegane DehqanY آفلاین
                      Yegane Dehqan

Bahar Gh چشم 😁😍😂💚

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

Mohammad Lotfi 0 دقیقا برای ما هم شنبه و پشت سر همه . یعنی ۱ روز هم فاصله نداره برای خوندن و ... . ولی نگفتن شبه نهایی . گفتن میان ترم که همون منظورشون امتحانای کلاسیه یعنی فصل به فصل امتحان میگیرن .
                        من مدرسه نمیرم و رو پایه تمرکز کردم .
                        مدیر منم میگه نمرات مستمر روی نهایی تاثیر داره :///
                        اخر سر نفهمیدم کی راست میگه کی میخواد استرس بده ://

Reza EstendiR آفلاین
                        Reza EstendiR آفلاین
                        Reza Estendi
                        دانش آموزان آلاء دوازدهم

Yegane Dehqan
                        سال های قبل از کرونا سفت و سخت میگرفتن و می‌گفتن هرکی به حدنصاب نرسه نمره ش، اجازه نداره نهایی بده
                        ولی تا پارسال سخت نمی‌گرفتند
                        معلم مون میگفت که شنیدم چون که دانش آموزان کل کشور افت تحصیلی داشتند، امسال هم سفت و سخت میگیرن
                        سطح سوالات رو نه ها!!
                        اینکه دانش آموزی شرکت کنه و حدنصاب نمره رو هم کسب کنه
                        ما هم مجبوریم بریم
                        وگرنه آزمون جامع سنجش رو هم نوشتم😔

Yegane DehqanY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Reza EstendiR Reza Estendi

Yegane Dehqan
                          سال های قبل از کرونا سفت و سخت میگرفتن و می‌گفتن هرکی به حدنصاب نرسه نمره ش، اجازه نداره نهایی بده
                          ولی تا پارسال سخت نمی‌گرفتند
                          معلم مون میگفت که شنیدم چون که دانش آموزان کل کشور افت تحصیلی داشتند، امسال هم سفت و سخت میگیرن
                          سطح سوالات رو نه ها!!
                          اینکه دانش آموزی شرکت کنه و حدنصاب نمره رو هم کسب کنه
                          ما هم مجبوریم بریم
                          وگرنه آزمون جامع سنجش رو هم نوشتم😔

Yegane DehqanY آفلاین
                          Yegane DehqanY آفلاین
                          Yegane Dehqan

Reza Estendi ان شاءالله که نتیجه‌ی عالی رو بگیرید امسال . با تمرکز بالا 🌱

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

Reza EstendiR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

Reza Estendi ان شاءالله که نتیجه‌ی عالی رو بگیرید امسال . با تمرکز بالا 🌱

Reza EstendiR آفلاین
                            Reza EstendiR آفلاین
                            Reza Estendi
                            دانش آموزان آلاء دوازدهم

Yegane Dehqan ممنون
                            همچنین شما و همه رفقای آلایی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Bahar GhB Bahar Gh

mohammad m 1M آفلاین
                              mohammad m 1M آفلاین
                              mohammad m 1
                              دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضی

Bahar Gh منی که چیزی نخوندم کلا .منم ینی ماهو آخرو خراب میکنم و پشت میمونم ؟؟ نه من از الان تصمیم گرفتم پشت بمونم چون تازه شروع کردم و چیزی نخوندم .مگه پشت موندن سخته ؟؟ خدا کمکم کنه فقط

Bahar GhB TalkhT 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Marzieh AboueiM Marzieh Abouei

Yegane Dehqan ببین تو کنکور تاثیری نداره ولی تو استخدامی اثر داره مثلا میخوای بری بانک استخدام شی ۱۵ اینا باید باشه

mohammad m 1M آفلاین
                                mohammad m 1M آفلاین
                                mohammad m 1
                                دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضی

Marzieh Abouei اگه کنکور بگن تاثیر معدل ۶۰ درصد چی؟ تکلیف منی که پشت کنکور میمونم برا ۱۴۰۲ چیه؟ چیکار کنم امیدم کنکور سال بعده چون امسال چیزی نتونستم بخونم .تازه شروع کردم و هدف بزرگی دارم

Marzieh AboueiM NarimanNaN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • mohammad m 1M mohammad m 1

Bahar Gh منی که چیزی نخوندم کلا .منم ینی ماهو آخرو خراب میکنم و پشت میمونم ؟؟ نه من از الان تصمیم گرفتم پشت بمونم چون تازه شروع کردم و چیزی نخوندم .مگه پشت موندن سخته ؟؟ خدا کمکم کنه فقط

Bahar GhB آفلاین
                                  Bahar GhB آفلاین
                                  Bahar Gh
                                  دانش آموزان آلاء

mohammad m 1 چرا تصمیم گرفتی پشت بمونی؟بشین از همین الان شروع کن به خوندن موفق میشی هزار نفر و میتونم برات مثال بزنم که تو سه ماه رتبه ی زیر هزار اوردن اره به نظر من پشت موندن خیلی سخته خیلی سخته یک سال دیگه اینهمه کتاب و تحمل کنی بشین بخون همین امسال قبول میشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

TalkhT آفلاین
                                    TalkhT آفلاین
                                    Talkh

mohammad m 1 آدمی که تو همین سه ماه نتونه خودشو جمع و جور کنه تو یه سال دیگم نمیتونه!
                                    ببخشید انقد رک گفتم چون واجبه با حقیقت روبه رو بشین
                                    فک نکنین الان همه فول فولن همه صفرتاصد مطالب و خوندن
                                    الان اونی که نخونده استرس داره و نامیده
                                    اونی که خونده استرس داره
                                    تو این موقع از سال همه ی کنکوریا شرایط روحیشون مثل همه
                                    فقد اونی برندس که گاز بده
                                    اگه از همین الان متوقف بشین سال بعدم شرایط همین خواهد بود
                                    کنکور امسال فوقالعاده کنکور خوبی هس از همه نظر
                                    به نظرم نامید نباشید چون خیلیا لشکر سیاهن
                                    اگه دوتاچارتا کنین و ببینید چه مباحثی تست خیزند
                                    و تو همین سه ماه تمرکزتونو بزارید رو درستون
                                    و مستمر بخونید شک نکیند که بهترین رشته پیرارو یا حتی پزشکی هم قبول میشید
                                    شعار نیست
                                    فقد به معنای کامل جون کَندن میخاد
                                    اگه میتونین بسم الله
                                    بقیش با خدا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0

Marzieh Abouei اگه کنکور بگن تاثیر معدل ۶۰ درصد چی؟ تکلیف منی که پشت کنکور میمونم برا ۱۴۰۲ چیه؟ چیکار کنم امیدم کنکور سال بعده چون امسال چیزی نتونستم بخونم .تازه شروع کردم و هدف بزرگی دارم

Marzieh AboueiM آفلاین
                                      Marzieh AboueiM آفلاین
                                      Marzieh Abouei

mohammad m 1 اقآاا مستمر تو استخدامی اثر داره نه کنکور اون هرچیم بشه نمیتونه معدل کل برداره چون امتحاناش نهای نبودن ک

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1

NarimanNaN آفلاین
                                        NarimanNaN آفلاین
                                        NarimanNa

mohammad m 1
                                        معدل هیچ تاثیر مستقیمی توی قبولی در دانشگاه نداره فقط میگن تاثیر مثبت داره من با معدل 19.5 رفتم دانشگاه اصفهان دوستی هم داشتم که با معدل 13 اومد دانشگاه اصفهان تراز کنکورمون هم نزدیک هم بود خیلی تفاوت نداشت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Bahar GhB Bahar Gh

NarimanNaN آفلاین
                                          NarimanNaN آفلاین
                                          NarimanNa

Bahar Gh
                                          به اینم باید توجه داشته باشی که تک ماده کردن شرط داره من خیلی ها رو می شناسم با همین فکر بدبخت شدن برای تک ماده کردن باید نمره 7.5 توی اون درس بگیری اگه نگیری نمی توان تک ماده کنی
                                          ولی خیلی هم خودتون درگیر امتحان نهایی نکنید چون اگه کسی برای کنکور مطالعه داشته باشه برای امتحان نهایی هم آمادس من به شخصه برای هر امتحان نهایی فقط روز قبلش وقت گذاشتم نتیجشم خوب بود چون تمام این مباحث رو برای کنکور کار کرده بودم و روز قبل امتحان حکم دوره کردن مطالب رو داشت.
                                          (امیدوارم همتون به دانشگاه و رشته ای که دوس دارید برسید چون خیلی کیف میده و همه خستگی این درس خوندنا رو فراموش می کنید)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          • monirsM monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جا‌به‌جا کرد
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه