سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
-
@آرمان-میرانی پروردگارا
-
Mr.Lucky Banditreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده
Yegane Dehqan خوبه که هرچی تو نهایی گرفتید همون رو هم بعد برای مستمر در نظر میگیرن البته بستگی به مدرسه داره که جلوش رو خالی بزاره یا نه
-
@آرمان-میرانی من مشاور ندارم و خودم برنامه چیدم .
تا ۳۱ فروردین گفتم باااید هر دو پایه رو ببیندم .
بعدش اردیبهشت رو میرم که دیگه دست از سرم بردارم .
برای اینکه فروردین نرم گواهی دارم .
و اینکه به من میگن کنکور رو ول کن و ... یه خاطر همینه که اصلا راهنماییم و حمایتم نمیکنن و منم گیج موندم اصلا ://// -
Yegane Dehqan خیلی بهتره به نظر من اگه آدم بتونه و بلد باشه که خودش برنامه بچینه برای خودش و به نظر من بهتر نتیجه میده.
بعد یه سوال شما رو مگه اردیبهشت تعطیل نمیکنن؟ -
Yegane Dehqan و اگه فقط نگاهتون کنکوره امتحان نهایی فقط مهمه که با توجه به مستمر ضریب خیلی بیشتری داره چ معدل رو هم میکشه بالا
-
@آرمان-میرانی مدرسه ما اصلا معلوم نیست چه خبره .
هیچی هم به آدم نمیگن
منم که فقط پیگیر کنکورم . مدیر و ... میگن فقط بچسب به مستمر و کنکور رو ول کن . -
Yegane Dehqan منم مدرسم خوب نیست و قرار کردیم از فردا دیگه هیچکی نره مدرسه.
البته دیگه دبیر و مدیر فک کنم اونقدری بفحم اند که نگن کنکور رو ول کن -
@آرمان-میرانی خوبه بچه های پایه و مدیر فهیمی دارید حداقل . بچه های ما همه میرن فقط من نمیرم . به خاطر همینه میترسم لج کنن چون تاحالا هیچکدومشون جز ۲ نفر بهم امیدواری ندادن .
من این وسط موندم چیکار کنم️
خب تصویب شد مدرسه نمیرم و رو پایه فعلا تمرکز میکنم -
Mr.Lucky Banditreplied to Yegane Dehqan on آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شده
Yegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن
-
@آرمان-میرانی اها باشه ممنونم
ان شاءالله موفق باشید
ببخشید زیاد سوال کردم . -
@آرمان-میرانی ما نزدیک عید این کار و کردیم روز دوم که نرفتیم مدیرمون به تک تک والدین زنگ زد گفت چرا بچتون نیومده مدرسه؟
اگه نیاد اخراجش میکنم و از این حرفا -
Yegane Dehqan خواهش میکنم
همچنین -
Mohammad Lotfi 0 مدرسهٔ ما از این حرفا نزده تا حالا که امیدوارم در آینده هم نزنه
فکر کنم دو سه نفر از معلمامون گفتن که این امتحان رو نمرهٔ مستمر حساب میکنن بعضی ها هم چیزی نگفتن که تاثیر میدن یا نهجواب مشاور مدیکال استوز در مورد امتحان های شبه نهایی
-
Yegane Dehqan منتظر میمونیم تا همهٔ بچه ها نظراتشون رو بگن
بعدش یه جمع بندی از این بحث داشته باشیم -
Yegane Dehqan وااای خدایا مدرسه ی منم همینه فقط براشون مستمر و نهایی مهمه و میگن کنکور مهم نیست این چیزا برای خودشون امتیاز داره اگر بچه ها نهایی خوب بشن مثلاً میانگین کلاس خوب باشه شنیدم نه تنها از معلم بلکه از مدیر و معاونم تقدیر میشه و تو رتبه بندی معلما و حقوقشون تاثیر داره برای همین براشون مهمه اونا فقط به فکر منافع خودشونن نه دانش اموز من از اول سال حضوری بود اصلا نرفتم همشم تهدیدم میکردن به ترک تحصیل ولی هیچ غلطی نتونستن بکنن امتحانات نوبت اولم رفتم دادم و فقط ریاضی و فیزیک بد شدم کارنامه هم نرفتم بگیرم نمیدونم بهم مستمر چی دادن مهمم نیست مدرسه ی من قبل عید برای دوازدهم کلا تعطیل شد ولی الان میگن بیاین و تو مدرسه مطالعه کنیدمن الان نمیرم ببین اصلا نگران مستمر و نهایی نباش قبول میشی من الان دارم میخونم واسه کنکور چند وقتی هست شروع کردم ببین اگر مستمر بهت صفرم بدن ولی نمرات توی برگت خوب باشه جمع که بزنن بازم جمعش بیشتر از ده میشه و قبول میشی تازه اگرم نشد دوتا تک ماده هم داری که میتونی استفاده کنی به خاطر امتحانات نهایی گند نزن به کنکورت چون اگر تجربه ی پشت کنکوریارو بخونی همشون به خاطر این یک ماه یک سال پشت موندن الان خیلیا اصلا نمیرن امتحان بدن و میخونن واسه کنکور و شهریور میرن شرکت میکنن
-
Yegane Dehqan خواهش میکنم عزیزم امیدوارم توهم به هرچی میخوای برسی
مدیر منم یه برنامه گذاشت که از ۲۷ ام قراره امتحان شبه نهایی بگیرن و هرکس نره مستمر صفره ولی برای منم مهم نیست و نمیرم و برای کنکور میخونم شماهم نرو -
Yegane Dehqan
سال های قبل از کرونا سفت و سخت میگرفتن و میگفتن هرکی به حدنصاب نرسه نمره ش، اجازه نداره نهایی بده
ولی تا پارسال سخت نمیگرفتند
معلم مون میگفت که شنیدم چون که دانش آموزان کل کشور افت تحصیلی داشتند، امسال هم سفت و سخت میگیرن
سطح سوالات رو نه ها!!
اینکه دانش آموزی شرکت کنه و حدنصاب نمره رو هم کسب کنه
ما هم مجبوریم بریم
وگرنه آزمون جامع سنجش رو هم نوشتم -
Reza Estendi ان شاءالله که نتیجهی عالی رو بگیرید امسال . با تمرکز بالا