آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
-
@آرمان-میرانی نه بابا در این حد نیستم
نمره های توی کارنامم حداقل کمش دیگه ۱۶ .Yegane Dehqan عیب ندارم مثال بود من دیگه بدش رو گفتم
-
Yegane Dehqan اره دیگه مثلا وقتی یکی بگه معدلت چند شده کم شده اما این معدل تاثیری تو نتیجه کنکور ندارن اما تو استخدامی های دیگه تاثیر داره
@آرمان-میرانی مدرسم مفید نیست و برم وقتم تلف میشه .
از اون طرف هم میگی که مستمر فلانه و ... .
خب من چه کنم ؟ -
خب من چه کنم ؟Yegane Dehqan مستمر مطمئنید صفر مطلق میدن بهتون؟
-
Yegane Dehqan مستمر مطمئنید صفر مطلق میدن بهتون؟
@آرمان-میرانی خب من گواهی ۱۰ روزه گرفتم و گفتم نمیرم مدرسه و این گواهی الکی هم نیست و قبول هم کررن که نرم مدرسه با هزار بار اصرار و دلیل و ... .
از طرفتی هم میگن امتحانای میان ترم نیاید صفر میدیم .
بعدشم از شنبه هفته بعد امتحانای میان ترم شروع میشه .
میگم اگه اونا رو شرکت نکنم خب چی میشه
️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم . -
خب من چه کنم ؟Yegane Dehqan بستگی داره که نگاه تون به چی هست فقط رشته های پزشکی یا نه مثلا تربیت معلم هم هست مثلا برای تربیت معلم برای مثال میگن انضباط زیر ۱۸ نباشه و میگن معدل کل برای هر درس برای مثال بالای ۱۶ باشه این مثال بود
-
@آرمان-میرانی خب من گواهی ۱۰ روزه گرفتم و گفتم نمیرم مدرسه و این گواهی الکی هم نیست و قبول هم کررن که نرم مدرسه با هزار بار اصرار و دلیل و ... .
️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم .Yegane Dehqan
@آرمان-میرانی
تکلیف اونی که گواهی داره و نره امتحان نده چیه؟ -
️
به خاطر همینم نمیدونم چی میدن بهم .Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
-
Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
@آرمان-میرانی
-
Yegane Dehqan نمره براش ثبت نمیشه اصلا تو کارنامه براکه موجه بوده و نمره امتحان نهایی رو هم برای اون در نظر میگیرن
@آرمان-میرانی مثلا جلوی مستمر رو خالی میزارن که این بستگی به مدرسه هم داره
-
@آرمان-میرانی مثلا جلوی مستمر رو خالی میزارن که این بستگی به مدرسه هم داره
@آرمان-میرانی پروردگارا
-
@آرمان-میرانی
Yegane Dehqan خوبه که هرچی تو نهایی گرفتید همون رو هم بعد برای مستمر در نظر میگیرن البته بستگی به مدرسه داره که جلوش رو خالی بزاره یا نه
-
Yegane Dehqan خوبه که هرچی تو نهایی گرفتید همون رو هم بعد برای مستمر در نظر میگیرن البته بستگی به مدرسه داره که جلوش رو خالی بزاره یا نه
@آرمان-میرانی من مشاور ندارم و خودم برنامه چیدم .
تا ۳۱ فروردین گفتم باااید هر دو پایه رو ببیندم .
بعدش اردیبهشت رو میرم که دیگه دست از سرم بردارم .
برای اینکه فروردین نرم گواهی دارم .
و اینکه به من میگن کنکور رو ول کن و ... یه خاطر همینه که اصلا راهنماییم و حمایتم نمیکنن و منم گیج موندم اصلا ://// -
و اینکه به من میگن کنکور رو ول کن و ... یه خاطر همینه که اصلا راهنماییم و حمایتم نمیکنن و منم گیج موندم اصلا :////Yegane Dehqan خیلی بهتره به نظر من اگه آدم بتونه و بلد باشه که خودش برنامه بچینه برای خودش و به نظر من بهتر نتیجه میده.
بعد یه سوال شما رو مگه اردیبهشت تعطیل نمیکنن؟ -
و اینکه به من میگن کنکور رو ول کن و ... یه خاطر همینه که اصلا راهنماییم و حمایتم نمیکنن و منم گیج موندم اصلا :////Yegane Dehqan و اگه فقط نگاهتون کنکوره امتحان نهایی فقط مهمه که با توجه به مستمر ضریب خیلی بیشتری داره چ معدل رو هم میکشه بالا
-
Yegane Dehqan خیلی بهتره به نظر من اگه آدم بتونه و بلد باشه که خودش برنامه بچینه برای خودش و به نظر من بهتر نتیجه میده.
بعد یه سوال شما رو مگه اردیبهشت تعطیل نمیکنن؟@آرمان-میرانی مدرسه ما اصلا معلوم نیست چه خبره .
هیچی هم به آدم نمیگن
منم که فقط پیگیر کنکورم . مدیر و ... میگن فقط بچسب به مستمر و کنکور رو ول کن . -
@آرمان-میرانی مدرسه ما اصلا معلوم نیست چه خبره .
هیچی هم به آدم نمیگن
منم که فقط پیگیر کنکورم . مدیر و ... میگن فقط بچسب به مستمر و کنکور رو ول کن .Yegane Dehqan منم مدرسم خوب نیست و قرار کردیم از فردا دیگه هیچکی نره مدرسه.
البته دیگه دبیر و مدیر فک کنم اونقدری بفحم اند که نگن کنکور رو ول کن -
Yegane Dehqan منم مدرسم خوب نیست و قرار کردیم از فردا دیگه هیچکی نره مدرسه.
البته دیگه دبیر و مدیر فک کنم اونقدری بفحم اند که نگن کنکور رو ول کن@آرمان-میرانی خوبه بچه های پایه و مدیر فهیمی دارید حداقل . بچه های ما همه میرن فقط من نمیرم . به خاطر همینه میترسم لج کنن چون تاحالا هیچکدومشون جز ۲ نفر بهم امیدواری ندادن .
من این وسط موندم چیکار کنم
️
خب تصویب شد مدرسه نمیرم و رو پایه فعلا تمرکز میکنم -
@آرمان-میرانی خوبه بچه های پایه و مدیر فهیمی دارید حداقل . بچه های ما همه میرن فقط من نمیرم . به خاطر همینه میترسم لج کنن چون تاحالا هیچکدومشون جز ۲ نفر بهم امیدواری ندادن .
من این وسط موندم چیکار کنم
️
خب تصویب شد مدرسه نمیرم و رو پایه فعلا تمرکز میکنمYegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن
-
Yegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن
@آرمان-میرانی اها باشه ممنونم
ان شاءالله موفق باشید
ببخشید زیاد سوال کردم . -
Yegane Dehqan نه بابا عوامل مدرسه ی ما هم حرف خودشون رو میزنن اما بچه ها دیدن امروز رفتن به غیر از سه ، چهار نفرمون و چند زنگ الکی مدرسه بودن و تصویب شد نرن مدرسه دیگه آخه ما قرار بوده قبل عید کتاب ها رو تموم کنن که تموم نشده بود البته که تپریسشون هم به درد نمیخوره اما قرار بود در بعد عید دوازدهم ها نرن که گفتن باید فروردین برید شما رو هم اردیبهشت تعطیل میکنن
@آرمان-میرانی ما نزدیک عید این کار و کردیم روز دوم که نرفتیم مدیرمون به تک تک والدین زنگ زد گفت چرا بچتون نیومده مدرسه؟
اگه نیاد اخراجش میکنم و از این حرفا