حسامیزی
-
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-ادبیات
سلام عکس اول تعریف حسامیزی در کتابمه منظورم بیشتر قسمت دومشه که گفته اوردن حسی که ربطی به ان ندارد.
حالا تو این تست نوشته بامزه رو من از همین دسته گرفتم)اوردن حسی که ربطی به ان ندارد( اما کتاب لامسه و چشایی گرفته من اصلا نمیفهمم لامسه کجای این هست!
و همچینین این تست
شعر تر شیرین من شعر تر شیرین اون قسمت شعر رو همون اوردن حسی که ربطی به ان ندارد گرفتم ولی اینجا گویایی گفته،،چه ربطی داره؟گویایی که حس نیست حتی -
سلام عکس اول تعریف حسامیزی در کتابمه منظورم بیشتر قسمت دومشه که گفته اوردن حسی که ربطی به ان ندارد.
حالا تو این تست نوشته بامزه رو من از همین دسته گرفتم)اوردن حسی که ربطی به ان ندارد( اما کتاب لامسه و چشایی گرفته من اصلا نمیفهمم لامسه کجای این هست!
و همچینین این تست
شعر تر شیرین من شعر تر شیرین اون قسمت شعر رو همون اوردن حسی که ربطی به ان ندارد گرفتم ولی اینجا گویایی گفته،،چه ربطی داره؟گویایی که حس نیست حتیLeili Salahi درود
برای اولی زیاد مطمئن نیستم ولی به نظر من بیشتر به بینایی و چشایی میخوره ، چون آدم یک نوشته رو میبینه ؛ شاید طراح ، طرف رو نابینا فرض کرده و نوشته رو خط بریل فرض کردهکه با لامسه میخونه
برای دومی هم احتمالا منظورش شنوایی باشه
بازم نظر بقیه رو ببینید . من تو ادبیات زیاد تسلط ندارم
. -
سلام
اصلا تعریف حس آمیزی رو خیلی خوب نگفتهحس آمیزی زمانیه که یه چیزی رو بگن که مربوط به یه حس از حواس پنجگانس و اونو به حس دیگه ای ربط بدن که نمیشه باهاش اونو درک کرد.
الان یه نوشته رو با چه حسایی میتونیم درکش کنیم؟ یا بینایی یا شنوایی، اما مزه ها رو چی؟ با چشایی پس نوشته ی بامزه یه حس امیزیه
شعر تر شیرین هم همینطور، شعر رو یا میبینیم یا میشنویم، اما تر بودن رو لمس میکنیم و شیرین بودن یه چیزیو هم میچشیم، پس پای 3 حس درمیونه
-
سلام
اصلا تعریف حس آمیزی رو خیلی خوب نگفتهحس آمیزی زمانیه که یه چیزی رو بگن که مربوط به یه حس از حواس پنجگانس و اونو به حس دیگه ای ربط بدن که نمیشه باهاش اونو درک کرد.
الان یه نوشته رو با چه حسایی میتونیم درکش کنیم؟ یا بینایی یا شنوایی، اما مزه ها رو چی؟ با چشایی پس نوشته ی بامزه یه حس امیزیه
شعر تر شیرین هم همینطور، شعر رو یا میبینیم یا میشنویم، اما تر بودن رو لمس میکنیم و شیرین بودن یه چیزیو هم میچشیم، پس پای 3 حس درمیونه
@Amir-Bernousi اخه شعر رو گفته گویایی
تعریفی که سما از حس امیزی اوردین قسمت اولش گفته دیگه. -
@Amir-Bernousi اخه شعر رو گفته گویایی
تعریفی که سما از حس امیزی اوردین قسمت اولش گفته دیگه.Leili Salahi
گویایی حسه؟ حس آمیزی اینه که با حواس پنجگانه ینی بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه درک کنیم و علمیش اینه که برای درک گیرنده داشته باشیم، گیرنده ی بویایی و شنوایی و ....گویایی یه توانایی هست نه یه حس
-
و همچینین این تست
شعر تر شیرین من شعر تر شیرین اون قسمت شعر رو همون اوردن حسی که ربطی به ان ندارد گرفتم ولی اینجا گویایی گفته،،چه ربطی داره؟گویایی که حس نیست حتیLeili Salahi
سلام حس آمیزی صرفا ترکیب ۵ تا حس ما نیست، حس آمیزی میتونه ترکیب یکی از ۵ حس با یک موضوع درک کردنی و فهمیدنی باشه مثل عشق یا ایمان در صورتی که ترکیب غیر واقعی بسازه مثل ایمان خشک خب ایمان که نون نیست خشک بشه همینجا هم نوشته بامزه ما نوشته رو میخونیم و درک میکنیم و نوشته غذا هم نیست پس غیر واقعی هست و حس آمیزی -
و همچینین این تست
شعر تر شیرین من شعر تر شیرین اون قسمت شعر رو همون اوردن حسی که ربطی به ان ندارد گرفتم ولی اینجا گویایی گفته،،چه ربطی داره؟گویایی که حس نیست حتیLeili Salahi سلام.
اولا این تعریف حسآمیزی:
«حس آمیزی در اصطلاح ادبی، به کار بردن حس یا محسوسی است در حوزهٔ حس یا محسوس دیگر، یا درآمیختن حواس با یکدیگر. برای مثال، حافظ در مصراع «جوابِ تلخ میزیبد لبِ لعل شکرخا را» کلمه «جواب» را که شنیدنی است و مربوط به حس شنوایی، در حوزه حس چشایی به کار برده است.(سایت فرادرس)»
احساسات فقط شامل حواس پنجگانهٔ ما نمیشن. مثلا همون «نوشتهٔ بامزه». نمیشه نوشته رو خورد که بفهمی بامزهس یا بیمزه. پس شما اومدی حسی رو با حس دیگه مخلوط کردی.
شما اون احساسات رو اصن کلا بریز دور. برای توضیح دادنش به کسی هم اصلا نمیخواد از احساسات پنجگانه استفاده کنی. فقط به همین فکر کن که کنار هم قرارگرفتن این دو حس منطقی و همیشگیه یا نیست. همین. -
Leili Salahi سلام.
اولا این تعریف حسآمیزی:
«حس آمیزی در اصطلاح ادبی، به کار بردن حس یا محسوسی است در حوزهٔ حس یا محسوس دیگر، یا درآمیختن حواس با یکدیگر. برای مثال، حافظ در مصراع «جوابِ تلخ میزیبد لبِ لعل شکرخا را» کلمه «جواب» را که شنیدنی است و مربوط به حس شنوایی، در حوزه حس چشایی به کار برده است.(سایت فرادرس)»
احساسات فقط شامل حواس پنجگانهٔ ما نمیشن. مثلا همون «نوشتهٔ بامزه». نمیشه نوشته رو خورد که بفهمی بامزهس یا بیمزه. پس شما اومدی حسی رو با حس دیگه مخلوط کردی.
شما اون احساسات رو اصن کلا بریز دور. برای توضیح دادنش به کسی هم اصلا نمیخواد از احساسات پنجگانه استفاده کنی. فقط به همین فکر کن که کنار هم قرارگرفتن این دو حس منطقی و همیشگیه یا نیست. همین.@danial-hosseiny خیلی ممنون بله متوجه حسامیزی نوشته بامزه شدم ولی اینکه گفت گویایی نفهمیدم که الان گفتین لازم نیست بگیم چه حسایی
-
@danial-hosseiny خیلی ممنون بله متوجه حسامیزی نوشته بامزه شدم ولی اینکه گفت گویایی نفهمیدم که الان گفتین لازم نیست بگیم چه حسایی
Leili Salahi خواهش میکنم
حالت تاپیک رو هم درست کنید لطفا️
-
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on