IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
دیواره یاخته ای
-
MSina دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط MSina انجام شده
Matin Mousavi 1 درود
دیواره نخستین تک لایه است نه چند لایه...
. -
@سینا-0 ولی گفتن میتونه تک لایه یا چند لایه باشه
-
MSina دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
کی گفته؟؟؟
. -
Matin Mousavi 1
سلام نکته درست بین دو یاخته گیاهی حداکثر پنج دیواره وجود داره
اون که شما میگی لایه هست اگر میگفت بین دو یاخته حداکثر چند لایه وجود دارد باید میگفتی بیش از پنج -
@سینا-0
-
Alireza a2 بله درسته حواسم به دیواره نبود
-
MSina دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
!!!!
عجب
تا جایی که من میدونم و از کتاب برداشت میکنم ، تک لایه است ، حقیقتا تا یه مدتی هم فک میکردم نخستین چن لایه میتونه باشه ولی یه تستی بود که تفکراتمو متحول کرد ...
. -
@سینا-0 والا این عکسی که فرستادم کتاب راه ابریشم استاد موقاریه
-
Matin Mousavi 1 اره هم استاد موقاری گفتن هم استاد زنگنه دیواره نخستین هم میتونه تک لایه باشه هم چند لایه اما یاخته ای که دیواره پسین داره قطعا دیواره پسینش چند لایه هست
-
Alireza a2 بله پسین حتما چندلایه هست
-
@سینا-0
چاپ جدید چند لایه بودنش رو برداشته ولی کتاب چاپ 97 هستش -