دیواره یاخته ای
-
درود. بچهها مگه نمیگیم دیواره نخستین میتونه یک یا چند لایه و پسین هم چند لایه هست! ولی اینجا حداکثر دیواره بین دو سلول گیاهی رو ۵ تا در نظر گرفته. خب برای حداکثر من میتونم هم نخستین و هم پسین رو چند لایه بگیریم! و اونوقت از ۵ تا بیشتر میشه که!!
️
-
این که گفته حداکثر اشتباهه دیواره پسین چند لایه میتونه باشه
-
درود. بچهها مگه نمیگیم دیواره نخستین میتونه یک یا چند لایه و پسین هم چند لایه هست! ولی اینجا حداکثر دیواره بین دو سلول گیاهی رو ۵ تا در نظر گرفته. خب برای حداکثر من میتونم هم نخستین و هم پسین رو چند لایه بگیریم! و اونوقت از ۵ تا بیشتر میشه که!!
️
Matin Mousavi 1 درود
دیواره نخستین تک لایه است نه چند لایه...
. -
Matin Mousavi 1 درود
دیواره نخستین تک لایه است نه چند لایه...
.@سینا-0 ولی گفتن میتونه تک لایه یا چند لایه باشه
-
@سینا-0 ولی گفتن میتونه تک لایه یا چند لایه باشه
Matin Mousavi 1
کی گفته؟؟؟
. -
️
Matin Mousavi 1
سلام نکته درست بین دو یاخته گیاهی حداکثر پنج دیواره وجود داره
اون که شما میگی لایه هست اگر میگفت بین دو یاخته حداکثر چند لایه وجود دارد باید میگفتی بیش از پنج -
Matin Mousavi 1
کی گفته؟؟؟
.@سینا-0
-
Matin Mousavi 1
سلام نکته درست بین دو یاخته گیاهی حداکثر پنج دیواره وجود داره
اون که شما میگی لایه هست اگر میگفت بین دو یاخته حداکثر چند لایه وجود دارد باید میگفتی بیش از پنجAlireza a2
بله درسته حواسم به دیواره نبود
-
@سینا-0
Matin Mousavi 1
!!!!
عجب
تا جایی که من میدونم و از کتاب برداشت میکنم ، تک لایه است ، حقیقتا تا یه مدتی هم فک میکردم نخستین چن لایه میتونه باشه ولی یه تستی بود که تفکراتمو متحول کرد ...
. -
Matin Mousavi 1
!!!!
عجب
تا جایی که من میدونم و از کتاب برداشت میکنم ، تک لایه است ، حقیقتا تا یه مدتی هم فک میکردم نخستین چن لایه میتونه باشه ولی یه تستی بود که تفکراتمو متحول کرد ...
.@سینا-0 والا این عکسی که فرستادم کتاب راه ابریشم استاد موقاریه
-
@سینا-0 والا این عکسی که فرستادم کتاب راه ابریشم استاد موقاریه
Matin Mousavi 1 اره هم استاد موقاری گفتن هم استاد زنگنه دیواره نخستین هم میتونه تک لایه باشه هم چند لایه اما یاخته ای که دیواره پسین داره قطعا دیواره پسینش چند لایه هست
-
Matin Mousavi 1 اره هم استاد موقاری گفتن هم استاد زنگنه دیواره نخستین هم میتونه تک لایه باشه هم چند لایه اما یاخته ای که دیواره پسین داره قطعا دیواره پسینش چند لایه هست
Alireza a2 بله پسین حتما چندلایه هست
-
Matin Mousavi 1
!!!!
عجب
.@سینا-0
چاپ جدید چند لایه بودنش رو برداشته ولی کتاب چاپ 97 هستش -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد