قرابت
-
خانومِ_دوست_داشتنی نی تی مثل همون شعر دماوندیه فک منم منظورش نه نیست باشه یحتمل:(
Mahan Xodayi 2 آها
بعد اون تهش میشه غِطای پرده؟ ( معنیش چیه ) -
Mahan Xodayi 2 آها
بعد اون تهش میشه غِطای پرده؟ ( معنیش چیه )خانومِ_دوست_داشتنی اینو نمیدونم دا:(
-
Mahan Xodayi 2 آها
بعد اون تهش میشه غِطای پرده؟ ( معنیش چیه )خانومِ_دوست_داشتنی گوگل میگه معنیش پوشش هست
دراینصورت غطای پرده باید باشه یک پوششی مثل پرده اضافی تشبیهه نه؟؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی گوگل میگه معنیش پوشش هست
دراینصورت غطای پرده باید باشه یک پوششی مثل پرده اضافی تشبیهه نه؟؟Mahan Xodayi 2 نمیدونم
آخه من هم توی خوانش اولی مشکل دارم هم معنیش
براهمین نمیتونم نظری بدم
جواب خود قرابت چی شد؟ -
سلام

با تحلیل لطفا🖤
دانش-آموزان-آلاء
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2 سلام
بنظرم گزینه 4
چون صورت سئوال رو این طوری فهمیدم من که میگه وای و امان از جدایی...ینی فراق کاریو میکنه که فکرشم نمیتونی بکنی...گزینه 4 هم همینو میگه که جدایی و فراق سخته و امان و فلان.
خیلی دیگه سطحی رفتم من😂☹️
بنظر من این از همه موجه تر بود
حالا دوستان هم نظر بدن -
Mahan Xodayi 2 سلام
بنظرم گزینه 4
چون صورت سئوال رو این طوری فهمیدم من که میگه وای و امان از جدایی...ینی فراق کاریو میکنه که فکرشم نمیتونی بکنی...گزینه 4 هم همینو میگه که جدایی و فراق سخته و امان و فلان.
خیلی دیگه سطحی رفتم من😂☹️
بنظر من این از همه موجه تر بود
حالا دوستان هم نظر بدن@Mr-Wick خب دوهم که همینو میگه دو رو چرا رد کردین؟؟
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم
آخه من هم توی خوانش اولی مشکل دارم هم معنیش
براهمین نمیتونم نظری بدم
جواب خود قرابت چی شد؟خانومِ_دوست_داشتنی زده چهار ولی من میگم دو نزدیک تره
-
خانومِ_دوست_داشتنی زده چهار ولی من میگم دو نزدیک تره
Mahan Xodayi 2
خب ببین توضیحشو که @Mr-Wick گفت
توی گزینه سئوال و بیت 4 اومده درد جدایی رو طوری گفته که انقدر عمیقه به استخونم رسیده
ولی چیزی که من از 2 برداشت میکنم اینه که وقتی از جدایی صحبت کردی ، صدای هر نی بلند شد
نمیدونم شاید آقای حسینی یه برداشت دیگه داشتن که ایشونم گفتن 2 درسته
از اسخ مطمئنی؟؟ یعنی اشتباهی چیزی نبوده؟ -
Mahan Xodayi 2
خب ببین توضیحشو که @Mr-Wick گفت
توی گزینه سئوال و بیت 4 اومده درد جدایی رو طوری گفته که انقدر عمیقه به استخونم رسیده
ولی چیزی که من از 2 برداشت میکنم اینه که وقتی از جدایی صحبت کردی ، صدای هر نی بلند شد
نمیدونم شاید آقای حسینی یه برداشت دیگه داشتن که ایشونم گفتن 2 درسته
از اسخ مطمئنی؟؟ یعنی اشتباهی چیزی نبوده؟خانومِ_دوست_داشتنی پاسخ که همون چهاره...
ولی من فکر میکنم دو میگه زمانیکه از جدایی صحبت بکنی از همه اونایی که دارن از فراق مینالن دور میفتی و نباید از جدایی ناله کنی که دقیقا هم مفهوم صورت سواله که گفته نمیشه درمورد جدایی صحبت کرد.....
ولی چهارم قبول دارم -
خانومِ_دوست_داشتنی پاسخ که همون چهاره...
ولی من فکر میکنم دو میگه زمانیکه از جدایی صحبت بکنی از همه اونایی که دارن از فراق مینالن دور میفتی و نباید از جدایی ناله کنی که دقیقا هم مفهوم صورت سواله که گفته نمیشه درمورد جدایی صحبت کرد.....
ولی چهارم قبول دارمMahan Xodayi 2
وقتی بین دو گزینه شک کردی اونی رو بزن که صحیح تره
الان یه طورایی 4 مفهوم مستقیم تری میرسونه نسبت به 2
4 اومده از درد و رنج جدایی گفته
ولی 2 به عبارتی دارن غر میزنن از فراق یار!! -
سلام

با تحلیل لطفا🖤
دانش-آموزان-آلاء
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2
خانومِ_دوست_داشتنی
@Mr-Wick
من با تمامی ابیات مشکل دارم. خصوصا بیت چهارم.
بیت اول چون پرسیدین، خوانشش به این شکله.
نی نی (یا نِی نِی،فرقی نداره) که میان ما جدایی
هرگز نکند غِطایْ پرده
اینم شعر کامل:
https://ganjoor.net/eraghi/divane/tarjeeate/sh3
بند ششم رو باید مطالعه کنید.
اگه شعر کامل رو بخونید، این بیت داره میگه که نه نه هرگز بین ما جدایی نمیاد. درسته که بین صورت تو و چشم من پردهای هست، اما این پرده هرگز نمیتونه مثه پوشش عمل کنه.
بیت دوم میگه که وقتی که شروع کردی از جدایی ناله کنی، از هر نی به صورت جدا ناله بلند شد.(از نظر من این میتونه قرابت داشته باشه با این بیت:
نی حریف هر که از یاری برید
پردههایش پردههای ما درید)
فقط بستگی داره که ما نقش واژهٔ «جدا» رو چی درنظر بگیریم. در اون صورت معانی میتونه متفاوت باشه.
بیت سوم میگه که از جداییت دم به دم مثل نی مینالم. با این وجود که یک نفس ازت جدا نیستم.
بیت چهارم هم میگه که استخونم مثه نی از غم جدایی میناله. آه و زاری از جدایی، آه و زاری از جدایی.
از نظر من اگه بیت چهارم درسته، بیت دوم میتونه درستتر باشه. با این تفاوت که اصلا صورت سؤال معتقده دوری معشوق اونقددددرررر عذابآوره که اصن نمیشه گفت چه اتفاقی برای عاشق میوفته. درحالی که توی جفت بیت دو و چهار عاشق دارن شرح میده غمش رو. در کل به نظر من تست جالبی نیست. -
@Mr-Wick خب دوهم که همینو میگه دو رو چرا رد کردین؟؟
Mahan Xodayi 2 در قرابت گفته است:
به نظرم کزینه دو میگه وقتی از جدایی دادت بلند شد یا ناله کردی از هر نی که آوازی داره واسه خودش بلند تر شد...یا بهتره بگم میگه داد و غم جدایی از هر نی بلند تره
ولی 4 اصل جنسه...قشنگ داره میگه آی آمان آمان آمان😂
خلاصه این نظر من بود...
@danial-hosseiny نظر شما چیه عشق؟ -
Mahan Xodayi 2
خانومِ_دوست_داشتنی
@Mr-Wick
هرگز نکند غِطایْ پرده
اینم شعر کامل:
اگه شعر کامل رو بخونید، این بیت داره میگه که نه نه هرگز بین ما جدایی نمیاد. درسته که بین صورت تو و چشم من پردهای هست، اما این پرده هرگز نمیتونه مثه پوشش عمل کنه.
بیت دوم میگه که وقتی که شروع کردی از جدایی ناله کنی، از هر نی به صورت جدا ناله بلند شد.(از نظر من این میتونه قرابت داشته باشه با این بیت:
فقط بستگی داره که ما نقش واژهٔ «جدا» رو چی درنظر بگیریم. در اون صورت معانی میتونه متفاوت باشه.
بیت سوم میگه که از جداییت دم به دم مثل نی مینالم. با این وجود که یک نفس ازت جدا نیستم.
بیت چهارم هم میگه که استخونم مثه نی از غم جدایی میناله. آه و زاری از جدایی، آه و زاری از جدایی.
از نظر من اگه بیت چهارم درسته، بیت دوم میتونه درستتر باشه. با این تفاوت که اصلا صورت سؤال معتقده دوری معشوق اونقددددرررر عذابآوره که اصن نمیشه گفت چه اتفاقی برای عاشق میوفته. درحالی که توی جفت بیت دو و چهار عاشق دارن شرح میده غمش رو. در کل به نظر من تست جالبی نیست.@danial-hosseiny اینم نظر خوبیه...منم خیلی خوشم نیومد از تستش...الگو هم بنظر من داره سلیقه ای تست طرح میکنه مثل خیلی سبز
به هرحال همه قرابت هارو که صحیح نمیشه زد...حالا شایدم بشه زد😂
ولی با این استدلال ها فکنکنم کسی همه قرابت هارو بتونه درست بزنه😑🤷🏽♂️ -
Mahan Xodayi 2 در قرابت گفته است:
به نظرم کزینه دو میگه وقتی از جدایی دادت بلند شد یا ناله کردی از هر نی که آوازی داره واسه خودش بلند تر شد...یا بهتره بگم میگه داد و غم جدایی از هر نی بلند تره
ولی 4 اصل جنسه...قشنگ داره میگه آی آمان آمان آمان😂
خلاصه این نظر من بود...
@danial-hosseiny نظر شما چیه عشق؟@Mr-Wick اهنگ شد واسه خودش آمان امان چیه😂👌
-
@danial-hosseiny
@Mr-Wick
خانومِ_دوست_داشتنی
تشکر🌹🖤 -
@danial-hosseiny
@Mr-Wick
خانومِ_دوست_داشتنی
تشکر🌹🖤Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم♥
-
Mahan Xodayi 2
خانومِ_دوست_داشتنی
@Mr-Wick
هرگز نکند غِطایْ پرده
اینم شعر کامل:
از نظر من اگه بیت چهارم درسته، بیت دوم میتونه درستتر باشه. با این تفاوت که اصلا صورت سؤال معتقده دوری معشوق اونقددددرررر عذابآوره که اصن نمیشه گفت چه اتفاقی برای عاشق میوفته. درحالی که توی جفت بیت دو و چهار عاشق دارن شرح میده غمش رو. در کل به نظر من تست جالبی نیست.@danial-hosseiny ممنون.
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny ممنون.
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم♥