قرابت(خرق عادت)
-
سلام. این سوالو بلدین آیا؟ -
گزینه چهارم؟؟؟اگه اره تحلیل کنم
-
گزینه چهارم؟؟؟اگه اره تحلیل کنم
Mahan Xodayi 2 اره ۴
-
در گزینه یک از اینکه ،سم اسبان زمین رنگ بگیره یک چیز غیرطبیعی هستش
گزینه دوم از اینکه از سم اسب ها زمین و اسمان تیکه تیکه بشه و چن تیکه شه اینم غیر طبیعی هست
گزینه سوم هم از شنیدن نام افراسیاب کوه اب بشع غیرطبیعی هستش
اما گزینه چهارم چون وجود دیو غیرطبیعی نیست و بوده و با شمیشیر هم قابل کشتن هست درسته
اینم بگم من همین سوالو قبلا پرسیده بودم و بین همه اختلاف افتاد تهشم گفتن سوال درستی نیست و نتیجه تحلیشون همینه که نوشتم نتونسم تایپیکشو پیدا کنم.... -
در گزینه یک از اینکه ،سم اسبان زمین رنگ بگیره یک چیز غیرطبیعی هستش
گزینه دوم از اینکه از سم اسب ها زمین و اسمان تیکه تیکه بشه و چن تیکه شه اینم غیر طبیعی هست
گزینه سوم هم از شنیدن نام افراسیاب کوه اب بشع غیرطبیعی هستش
اما گزینه چهارم چون وجود دیو غیرطبیعی نیست و بوده و با شمیشیر هم قابل کشتن هست درسته
اینم بگم من همین سوالو قبلا پرسیده بودم و بین همه اختلاف افتاد تهشم گفتن سوال درستی نیست و نتیجه تحلیشون همینه که نوشتم نتونسم تایپیکشو پیدا کنم....Mahan Xodayi 2 اخه مگه سوال نگفته کدومش رویداد غیرطبیعیه؟ باتوجه به توضیح شما گزینه ۴ طبیعی میشه فقط
-
Mahan Xodayi 2 اخه مگه سوال نگفته کدومش رویداد غیرطبیعیه؟ باتوجه به توضیح شما گزینه ۴ طبیعی میشه فقط
@Sahar-m معذرت میخام من چون همزمان سوالو نذداشتم برعکس تفسیر کردماون غیر طبیعی هارو طبیعی درنظر بگیرین....من دنبال تایپیک میگردم پیداش کنم میگم بهتون ولی طبقپگفته اساتید این سوال درست نبود چون ذوب میگفتن همه گزینه ها میتونه جواب باشه
-
@Sahar-m معذرت میخام من چون همزمان سوالو نذداشتم برعکس تفسیر کردماون غیر طبیعی هارو طبیعی درنظر بگیرین....من دنبال تایپیک میگردم پیداش کنم میگم بهتون ولی طبقپگفته اساتید این سوال درست نبود چون ذوب میگفتن همه گزینه ها میتونه جواب باشه
Mahan Xodayi 2 در قرابت(خرق عادت) گفته است:
تیجشو یاداش کردم الان رفتم چک کردم نوشته بدلیل وجود دیو که یک عامل غیر طبیعی هست....جواب چهاره هرچند باقی گزینه ها هم درست نیستند
-
تیجشو یاداش کردم الان رفتم چک کردم نوشته بدلیل وجود دیو که یک عامل غیر طبیعی هست....جواب چهاره هرچند باقی گزینه ها هم درست نیستند
Mahan Xodayi 2 مرسی
من الان رفتم کانال نشرالگو توضیح نویسندش رو دیدم که راجب خرق عادت گفته بود
کلیتش این بود یکسری واژه های خیلی غیرطبیعی که تو واقعیت نیستن، مثل سیمرغ ، دیو سپید و.. زمانی که بیان حتما خرق عادتن چون اونا نیستن اصلا تو واقعیت که بخوان کاری انجام بدن.
که این با اغراق متفاوته
به نظرم درست باشه این تست -
Mahan Xodayi 2 مرسی
من الان رفتم کانال نشرالگو توضیح نویسندش رو دیدم که راجب خرق عادت گفته بود
کلیتش این بود یکسری واژه های خیلی غیرطبیعی که تو واقعیت نیستن، مثل سیمرغ ، دیو سپید و.. زمانی که بیان حتما خرق عادتن چون اونا نیستن اصلا تو واقعیت که بخوان کاری انجام بدن.
که این با اغراق متفاوته
به نظرم درست باشه این تست@Sahar-m نه اخع دراثر سم اسب رمین شش هفت تیکه بشه هم غیرطببعیه
-
@Sahar-m نه اخع دراثر سم اسب رمین شش هفت تیکه بشه هم غیرطببعیه
یا اینکه کوه اب بشه و اینا منم برا همین همسونو غیر طبیعی تحلیل کردم همشونو
-
یا اینکه کوه اب بشه و اینا منم برا همین همسونو غیر طبیعی تحلیل کردم همشونو
Mahan Xodayi 2 اره میدونم غیرطبیعیه اینا اغراقن دیگه . اونم گفت این با اغراق فرق داره. تو اغراق مثلا تو یه چیزو بزرگ میکنی که وجود داره. مثلا هم زمین هم اسب هستن دیگه. اما مثلا شخصیتای داستانی وجود خارجی ندارن
-
Mahan Xodayi 2 اره میدونم غیرطبیعیه اینا اغراقن دیگه . اونم گفت این با اغراق فرق داره. تو اغراق مثلا تو یه چیزو بزرگ میکنی که وجود داره. مثلا هم زمین هم اسب هستن دیگه. اما مثلا شخصیتای داستانی وجود خارجی ندارن
@Sahar-m
-
Mahan Xodayi 2
خوبه تاپیک خودتم هست
️
https://forum.alaatv.com/topic/46203/قرابت-غیر-علمی/11?_=1649532134516
این تاپیک رو لطفا مطالعه کنید.
@Sahar-m -
Mahan Xodayi 2
خوبه تاپیک خودتم هست
️
https://forum.alaatv.com/topic/46203/قرابت-غیر-علمی/11?_=1649532134516