یه تست محاسباتی از فصل دو دوازدهم 🙃🙃🙃
-

سلام به همگی
این تست برام جالب و چالشی بود گفتم به اشتراک بزارم شاید شما هم خوشتون اومد... -

سلام به همگی
این تست برام جالب و چالشی بود گفتم به اشتراک بزارم شاید شما هم خوشتون اومد...@Alzahra-Daftar سلام. گزینه ۴؟؟
(حداکثر میشه ۳۸ آمینواسید و ۳۷ پیوند پپتیدی) -
تست جالبی بود ، ممنون 🌸🙏🌸
-
@Alzahra-Daftar سلام. گزینه ۴؟؟
(حداکثر میشه ۳۸ آمینواسید و ۳۷ پیوند پپتیدی)Farhan Honar
بله
جواب گزینه ۴ هستش
میشه راه حلتون رو هم بگین -
تست جالبی بود ، ممنون 🌸🙏🌸
Farhan Honar
خواهش میکنم ،
به پای تستای شما نمیرسه 😉 -
سلام گزینه چهار میشه
اولش منهای چهار میکنیم چون دنا خطیه فرض میکنیم پیش فرض
بعد حاصل رو تقسیم بر دو میکنیم تا فقط ی رشته بدست بیاد در نهایت حاصل رو منهای سه میکنیم و درنهایت تقسیم بر سه که میشه ۳۸....و ۳۸امینواسید ۳۷ پپتیدی دارن -
سلام گزینه چهار میشه
بعد حاصل رو تقسیم بر دو میکنیم تا فقط ی رشته بدست بیاد در نهایت حاصل رو منهای سه میکنیم و درنهایت تقسیم بر سه که میشه ۳۸....و ۳۸امینواسید ۳۷ پپتیدی دارنMahan Xodayi 2 در یه تست محاسباتی از فصل دو دوازدهم 🙃🙃🙃 گفته است:
سلام گزینه چهار میشه
اولش منهای دو میکنیم چون دنا خطیه فرض میکنیم پیش فرض
بعد حاصل رچ تقسیم بر دو میکنیم تا فقط ی رشته بدست بیاد در نهایت حاصل رو منهای سه میکنیم و درنهایت تقسیم بر سه که میشه ۳۸....و ۳۸امینواسید ۳۷ پپتیدی دارنFarhan Honar سلام شمام با این روش رفتین؟؟؟
-
Farhan Honar
خواهش میکنم ،
به پای تستای شما نمیرسه 😉@Alzahra-Daftar ی مدتها ترک کردن تستارو انجمن ساکت شده:(
-
سلام گزینه چهار میشه
بعد حاصل رو تقسیم بر دو میکنیم تا فقط ی رشته بدست بیاد در نهایت حاصل رو منهای سه میکنیم و درنهایت تقسیم بر سه که میشه ۳۸....و ۳۸امینواسید ۳۷ پپتیدی دارنMahan Xodayi 2
شما اومدین ۲۳۸ رو چرا منهای دو کردین ؟. -
Mahan Xodayi 2
شما اومدین ۲۳۸ رو چرا منهای دو کردین ؟.@Alzahra-Daftar اصلاح کردم تند تندنوشتم منهای چهار باید میکردیم چون دنا رو خطی فرض میکنیم....چهار تا نوکلئتید ها در هر سر رشته ی پیوند فسفودی استر دارن
-
@Alzahra-Daftar اصلاح کردم تند تندنوشتم منهای چهار باید میکردیم چون دنا رو خطی فرض میکنیم....چهار تا نوکلئتید ها در هر سر رشته ی پیوند فسفودی استر دارن
Mahan Xodayi 2
OK
ولی پاسخنامه تست یه جور دیگه رفته بود ....🤔🤔 -
Mahan Xodayi 2
OK
ولی پاسخنامه تست یه جور دیگه رفته بود ....🤔🤔@Alzahra-Daftar

اگر بتونید خط قشنگ منو بخونید:|
-
@Alzahra-Daftar

اگر بتونید خط قشنگ منو بخونید:|
Mahan Xodayi 2
یه سوال چرا منهای ۳ کردین ؟ -
Mahan Xodayi 2
یه سوال چرا منهای ۳ کردین ؟@Alzahra-Daftar سه توالی مربوط به توالی پایان هستش و پروتئینی نمیدن
-
@Alzahra-Daftar سه توالی مربوط به توالی پایان هستش و پروتئینی نمیدن
Mahan Xodayi 2
OK گرفتم🤓 -
Mahan Xodayi 2
OK گرفتم🤓@Alzahra-Daftar پاسخنامه چجوری رفته حالا؟؟
-
@Alzahra-Daftar سه توالی مربوط به توالی پایان هستش و پروتئینی نمیدن
Mahan Xodayi 2
فقط اینکه بزار ببینم آقا فرهان و بچه های دیگه چه طور حل کردن اگر هیچ کدوم مثل پاسخ نرفته بودن پاسخ رو میزارم سرش بحث کنیم
مرسی -
Mahan Xodayi 2
فقط اینکه بزار ببینم آقا فرهان و بچه های دیگه چه طور حل کردن اگر هیچ کدوم مثل پاسخ نرفته بودن پاسخ رو میزارم سرش بحث کنیم
مرسی@Alzahra-Daftar باشه ممنون🖤
-
@Alzahra-Daftar باشه ممنون🖤
Mahan Xodayi 2
خواهش -
Farhan Honar
بله
جواب گزینه ۴ هستش
میشه راه حلتون رو هم بگین@Alzahra-Daftar من اول ۲۳۸ رو تقسیم بر ۲ کردم.پس الان رشته ی الگو که از روی آن رونویسی میشه ۱۱۹ پیوند فسفو دی استر داره و چون دنای خطیه ، پس یک بیشتر نوکلئوتید داره.( یعنی رشته ی الگوی زن مدنظر ۱۲۰ نوکلئوتید داره)
رنای پیک تولیدی هم ۱۲۰ نوکلوئید داره یعنی ۴۰ تا رمزه.
رمزه ی پایان که هیچ آمینواسیدی رو رمز نمیکنه.
چون حداکثر تعداد پیوند پپتیدی رو خواسته ، پس باید در رنای پیکمون رمزه آغاز (AUG) تا حد امکان در سمت ابتدایی رنای پیک باشه. ولی نمیتونه اولین رمزه باشه چرا ؟ چون وقتی رناتن میاد روی رنای پیک که ترجمه رو شروع کنه ، رمز آغاز در جایگاه P قرار میگیره ، پس باید زمره ای هم قبل تر از رمزه آغاز باشه که تو جایگاه E رناتن قرار بگیره.پس ابتدایی ترین روزه ای که میتواند رمزه آغاز باشد ، همان دومین رمزه ی رنای پیک هست.
پس تا اینجا یکی رمزه ی پایان و دیگری اولین رمزهمون که در مرحله آغاز ترجمه در جایگاهE قرار میگیره هیچ آمینواسیدی رو رمز نمیکننند.
پس از این ۴۰ رمزه دو تا کم میشه و میشه ۳۸ روزه.
در نتیجه ۳۸ آمینواسید خواهیم داشت که دارای ۳۷ پیوند پپتیدی هستند.