یه تست محاسباتی از فصل دو دوازدهم 🙃🙃🙃
-
سلام گزینه چهار میشه
اولش منهای چهار میکنیم چون دنا خطیه فرض میکنیم پیش فرض
بعد حاصل رو تقسیم بر دو میکنیم تا فقط ی رشته بدست بیاد در نهایت حاصل رو منهای سه میکنیم و درنهایت تقسیم بر سه که میشه ۳۸....و ۳۸امینواسید ۳۷ پپتیدی دارنMahan Xodayi 2
شما اومدین ۲۳۸ رو چرا منهای دو کردین ؟. -
Mahan Xodayi 2
شما اومدین ۲۳۸ رو چرا منهای دو کردین ؟.@Alzahra-Daftar اصلاح کردم تند تندنوشتم منهای چهار باید میکردیم چون دنا رو خطی فرض میکنیم....چهار تا نوکلئتید ها در هر سر رشته ی پیوند فسفودی استر دارن
-
@Alzahra-Daftar اصلاح کردم تند تندنوشتم منهای چهار باید میکردیم چون دنا رو خطی فرض میکنیم....چهار تا نوکلئتید ها در هر سر رشته ی پیوند فسفودی استر دارن
Mahan Xodayi 2
OK
ولی پاسخنامه تست یه جور دیگه رفته بود ....🤔🤔 -
Mahan Xodayi 2
OK
ولی پاسخنامه تست یه جور دیگه رفته بود ....🤔🤔@Alzahra-Daftar

اگر بتونید خط قشنگ منو بخونید:|
-
@Alzahra-Daftar

اگر بتونید خط قشنگ منو بخونید:|
Mahan Xodayi 2
یه سوال چرا منهای ۳ کردین ؟ -
Mahan Xodayi 2
یه سوال چرا منهای ۳ کردین ؟@Alzahra-Daftar سه توالی مربوط به توالی پایان هستش و پروتئینی نمیدن
-
@Alzahra-Daftar سه توالی مربوط به توالی پایان هستش و پروتئینی نمیدن
Mahan Xodayi 2
OK گرفتم🤓 -
Mahan Xodayi 2
OK گرفتم🤓@Alzahra-Daftar پاسخنامه چجوری رفته حالا؟؟
-
@Alzahra-Daftar سه توالی مربوط به توالی پایان هستش و پروتئینی نمیدن
Mahan Xodayi 2
فقط اینکه بزار ببینم آقا فرهان و بچه های دیگه چه طور حل کردن اگر هیچ کدوم مثل پاسخ نرفته بودن پاسخ رو میزارم سرش بحث کنیم
مرسی -
Mahan Xodayi 2
فقط اینکه بزار ببینم آقا فرهان و بچه های دیگه چه طور حل کردن اگر هیچ کدوم مثل پاسخ نرفته بودن پاسخ رو میزارم سرش بحث کنیم
مرسی@Alzahra-Daftar باشه ممنون🖤
-
@Alzahra-Daftar باشه ممنون🖤
Mahan Xodayi 2
خواهش -
Farhan Honar
بله
جواب گزینه ۴ هستش
میشه راه حلتون رو هم بگین@Alzahra-Daftar من اول ۲۳۸ رو تقسیم بر ۲ کردم.پس الان رشته ی الگو که از روی آن رونویسی میشه ۱۱۹ پیوند فسفو دی استر داره و چون دنای خطیه ، پس یک بیشتر نوکلئوتید داره.( یعنی رشته ی الگوی زن مدنظر ۱۲۰ نوکلئوتید داره)
رنای پیک تولیدی هم ۱۲۰ نوکلوئید داره یعنی ۴۰ تا رمزه.
رمزه ی پایان که هیچ آمینواسیدی رو رمز نمیکنه.
چون حداکثر تعداد پیوند پپتیدی رو خواسته ، پس باید در رنای پیکمون رمزه آغاز (AUG) تا حد امکان در سمت ابتدایی رنای پیک باشه. ولی نمیتونه اولین رمزه باشه چرا ؟ چون وقتی رناتن میاد روی رنای پیک که ترجمه رو شروع کنه ، رمز آغاز در جایگاه P قرار میگیره ، پس باید زمره ای هم قبل تر از رمزه آغاز باشه که تو جایگاه E رناتن قرار بگیره.پس ابتدایی ترین روزه ای که میتواند رمزه آغاز باشد ، همان دومین رمزه ی رنای پیک هست.
پس تا اینجا یکی رمزه ی پایان و دیگری اولین رمزهمون که در مرحله آغاز ترجمه در جایگاهE قرار میگیره هیچ آمینواسیدی رو رمز نمیکننند.
پس از این ۴۰ رمزه دو تا کم میشه و میشه ۳۸ روزه.
در نتیجه ۳۸ آمینواسید خواهیم داشت که دارای ۳۷ پیوند پپتیدی هستند. -
@Alzahra-Daftar من اول ۲۳۸ رو تقسیم بر ۲ کردم.پس الان رشته ی الگو که از روی آن رونویسی میشه ۱۱۹ پیوند فسفو دی استر داره و چون دنای خطیه ، پس یک بیشتر نوکلئوتید داره.( یعنی رشته ی الگوی زن مدنظر ۱۲۰ نوکلئوتید داره)
رنای پیک تولیدی هم ۱۲۰ نوکلوئید داره یعنی ۴۰ تا رمزه.
رمزه ی پایان که هیچ آمینواسیدی رو رمز نمیکنه.
چون حداکثر تعداد پیوند پپتیدی رو خواسته ، پس باید در رنای پیکمون رمزه آغاز (AUG) تا حد امکان در سمت ابتدایی رنای پیک باشه. ولی نمیتونه اولین رمزه باشه چرا ؟ چون وقتی رناتن میاد روی رنای پیک که ترجمه رو شروع کنه ، رمز آغاز در جایگاه P قرار میگیره ، پس باید زمره ای هم قبل تر از رمزه آغاز باشه که تو جایگاه E رناتن قرار بگیره.پس ابتدایی ترین روزه ای که میتواند رمزه آغاز باشد ، همان دومین رمزه ی رنای پیک هست.
پس تا اینجا یکی رمزه ی پایان و دیگری اولین رمزهمون که در مرحله آغاز ترجمه در جایگاهE قرار میگیره هیچ آمینواسیدی رو رمز نمیکننند.
پس از این ۴۰ رمزه دو تا کم میشه و میشه ۳۸ روزه.
در نتیجه ۳۸ آمینواسید خواهیم داشت که دارای ۳۷ پیوند پپتیدی هستند.Farhan Honar
ممنون بابت وقتیکه واسه تایپ گذاشتی
منم مثل شما حل کردم البته با یه سری بی دقتی در بین راه
ولی پاسخنامه یه طور دیگه رفته .... -
خب ، و اما راه حل پاسخنامه
اول یه همچین مسیری رو رسم کرده که :DNA÷2~~~~~ MRNA÷3~~~~~ tedad ramz _ 1 ~~~~~ tedad a.a _ 1~~~~~tedad p.p
بعد اومده گفته چون دنا خطیه پس باید ۲۳۸ رو به علاوه ی ۲ کنیم بشه ۲۴۰ !!! و بعد هم از مسیر بالا رفته تا رسیده به جواب آخر که ۳۸ باشه
منکه راهشو نفهمیدم .......
-
خب ، و اما راه حل پاسخنامه
اول یه همچین مسیری رو رسم کرده که :DNA÷2~~~~~ MRNA÷3~~~~~ tedad ramz _ 1 ~~~~~ tedad a.a _ 1~~~~~tedad p.p
بعد اومده گفته چون دنا خطیه پس باید ۲۳۸ رو به علاوه ی ۲ کنیم بشه ۲۴۰ !!! و بعد هم از مسیر بالا رفته تا رسیده به جواب آخر که ۳۸ باشه
منکه راهشو نفهمیدم .......
@Alzahra-Daftar منم دقیق نفهمیدم راه حل خودم بهتر بود:/ ولی ی جاهاییش رو شبیه راه حل من بود
-
@Alzahra-Daftar منم دقیق نفهمیدم راه حل خودم بهتر بود:/ ولی ی جاهاییش رو شبیه راه حل من بود
Mahan Xodayi 2
موافقم باهات 👍👍 -
A Alzahra marked this topic as a question on