قرابت ۲
-
سلام
لطفا برام توضیحش بدید🙂🌹

-
سلام
لطفا برام توضیحش بدید🙂🌹

Faez Fateminia
سلام. با کجای سؤال مشکل داری؟ بگو تا جواب بدم... -
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
Faez Fateminia
سلام. با کجای سؤال مشکل داری؟ بگو تا جواب بدم...@danial-hosseiny والا سوال گفته گزینه یک جوابه من نمیتونم استدلالش رو قبول کنم😕
-
Faez Fateminia
سلام. با کجای سؤال مشکل داری؟ بگو تا جواب بدم...@danial-hosseiny حس میکنم خیلی راحته هاا..
ولی فک کنم خنگ شدم نمیفهممش😑😕 -
سلام
لطفا برام توضیحش بدید🙂🌹

Faez Fateminia
بیت صورت سؤال میگه:« گفت اگه چشمت رو کور کنه چیکار میکنی؟ جواب داد اون یکی چشمم رو هم جلو میبرم تا اون رو هم کور کنه.»
بیت اول میگه که به راستی قسم که امیدم رو ازت نمیبرم. به دوستی قسم که پیمانم رو نمیشکنم.
بیت دوم میگه که اگه میخوای بمیرم یا اگه میخوای زندگی بهم بدی، هرچی حکم کنی فرمانت رو گوش میدم.
بیت سوم میگه که اگه تو روز عید مبارک برگردی سر عهد خودت، پست و بیارزشم اگه خودم رو قربانی تو نکنم.
بیت چهارم میگه که اگه سعدی جان و سرش رو فدای خاک راهتم بکنه، هنوزم تقصیر کاره و کوتاهی کرده درمقابل خوبیت.
خب دیگه طبق این تفاسیر گزینههای دو و سه و چهار به فداشدن در راه معشوق اشاره داره. مثل صورت سؤال. ولی گزینهٔ یک مفهوم پرتی داره نسبت به بقیه. -
Faez Fateminia
بیت صورت سؤال میگه:« گفت اگه چشمت رو کور کنه چیکار میکنی؟ جواب داد اون یکی چشمم رو هم جلو میبرم تا اون رو هم کور کنه.»
بیت اول میگه که به راستی قسم که امیدم رو ازت نمیبرم. به دوستی قسم که پیمانم رو نمیشکنم.
بیت دوم میگه که اگه میخوای بمیرم یا اگه میخوای زندگی بهم بدی، هرچی حکم کنی فرمانت رو گوش میدم.
بیت سوم میگه که اگه تو روز عید مبارک برگردی سر عهد خودت، پست و بیارزشم اگه خودم رو قربانی تو نکنم.
بیت چهارم میگه که اگه سعدی جان و سرش رو فدای خاک راهتم بکنه، هنوزم تقصیر کاره و کوتاهی کرده درمقابل خوبیت.
خب دیگه طبق این تفاسیر گزینههای دو و سه و چهار به فداشدن در راه معشوق اشاره داره. مثل صورت سؤال. ولی گزینهٔ یک مفهوم پرتی داره نسبت به بقیه.@danial-hosseiny آها ممنونم🙂🌹🌹
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny آها ممنونم🙂🌹🌹
Faez Fateminia خواهش میکنم♥