اسلوب ، آره یا نه ؟!
-
@danial-hosseiny خوب ببینید من الان یک بیت دارم که اگر در وسط مصراع دوم اومده ولی اسلوب معادله هست .
با بت اندر کعبه نتوان رفت و با سگ در حرم
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیاmahdi shokry
خب مگه من گفتم اسلوب معادله نیست...؟ 😂😶
ما هم داریم میگیم هست... -
mahdi shokry
خب مگه من گفتم اسلوب معادله نیست...؟ 😂😶
ما هم داریم میگیم هست...@danial-hosseiny
بله 😅 من روزه بهم فشار اورده
درسته الان متوجه شدم 😂😂😂😂😂 -
mahdi shokry
این حرفی که در اسلوب معادله باهاش این آرایه تشخیص داده میشه به صورت فرضی خودمون به کار میبریم
گفته
نمی سازد غذای چرب زایل ضعف پیری را
کمان را گرچه روغن میدهی فربه نمی گردداگه بخوایم یه خورده ساختار جمله اش رو تغییر بدیم منظورش اینه که غذای چرب ضعف پیری را زایل نمی سازد
به کمان هر چقدر روغن بدهی فربه نمیشود
در واقع مصرع دوم همونجور که می بینید مثالی برای مصرع اول هست اونجا گر چه بین مصرع اول و مصراع دوم نیست به نظرم
باز شاید آقای حسینی بهتر توضیح بدن@سمیه-صادقلو ممنونم از توضیح شما . 🙏🙏🙏
-
@danial-hosseiny خوب ببینید من الان یک بیت دارم که اگر در وسط مصراع دوم اومده ولی اسلوب معادله هست .
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیاmahdi shokry در اسلوب ، آره یا نه ؟! گفته است:
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیااشتباه شما هم همین جاست به نظرم که اگر رو بین دو جمله مصرع اول و دوم معنا می کنید الان اینجا میگه با بت به کعبه نمی توان رفت و با سگ هم به حرم نمی توان رفت
حالا مصرع دوم میگه اگه از خودت رفتی بر در جانان بیا
یعنی نمیگه با سگ به حرم نمی توان رفت اگر از خودت رفتی
نمیدونم تونستم برسونم یا نه 😅 -
@danial-hosseiny
بله 😅 من روزه بهم فشار اورده
درسته الان متوجه شدم 😂😂😂😂😂mahdi shokry
«فشارت» را زمین بگذار😂🥺♥
حل شد الآن؟ -
mahdi shokry
«فشارت» را زمین بگذار😂🥺♥
حل شد الآن؟@danial-hosseiny اره حل شد . ممنونم🙏
-
سلام وقتتون بخیر
جواب گزینه ۴ هست
در گزینه ۱ در مصرع اول در مورد کاهش ضعف در پیری صحبت شده که غذای چرب از اون ضعف نمی کاهد در مصرع دوم هم گفته شده اگر چه کمان را به روغن آغشته کنی چاق نمی شود
در گزینه دوم مصرع دوم گفته شده هر سری که در آن سودایی هست برای دار تلاش می کند در واقع به دنبال دردسر بودن اشاره شده در گزینه سوم مصرع اول به عدم سیری از دنیا اشاره شده و در مصرع دوم به عدم سیرابی تشنه از آب دهان اشاره شده
بهترین راه برای تشخیص اسلوب این هست که هر دو مصرع در حالی که دارن هم دیگه رو تاکید می کنن در مورد مضامین مختلفی برای تاکیدش سخن میگن -
@danial-hosseiny اره حل شد . ممنونم🙏
mahdi shokry خواهش میکنم♥
-
mahdi shokry در اسلوب ، آره یا نه ؟! گفته است:
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیااشتباه شما هم همین جاست به نظرم که اگر رو بین دو جمله مصرع اول و دوم معنا می کنید الان اینجا میگه با بت به کعبه نمی توان رفت و با سگ هم به حرم نمی توان رفت
حالا مصرع دوم میگه اگه از خودت رفتی بر در جانان بیا
یعنی نمیگه با سگ به حرم نمی توان رفت اگر از خودت رفتی
نمیدونم تونستم برسونم یا نه 😅@سمیه-صادقلو بله منظورتون رو متوجه شدم .
ممنونم که وقت گذاشتید . -
@سمیه-صادقلو بله منظورتون رو متوجه شدم .
ممنونم که وقت گذاشتید .mahdi shokry
خواهش ✨ -
سلام وقتتون بخیر
جواب گزینه ۴ هست
در گزینه ۱ در مصرع اول در مورد کاهش ضعف در پیری صحبت شده که غذای چرب از اون ضعف نمی کاهد در مصرع دوم هم گفته شده اگر چه کمان را به روغن آغشته کنی چاق نمی شود
در گزینه دوم مصرع دوم گفته شده هر سری که در آن سودایی هست برای دار تلاش می کند در واقع به دنبال دردسر بودن اشاره شده در گزینه سوم مصرع اول به عدم سیری از دنیا اشاره شده و در مصرع دوم به عدم سیرابی تشنه از آب دهان اشاره شده
بهترین راه برای تشخیص اسلوب این هست که هر دو مصرع در حالی که دارن هم دیگه رو تاکید می کنن در مورد مضامین مختلفی برای تاکیدش سخن میگنElham Hoseni ممنونم از توضیحات شما 🙏🙏🌺
-
سلام دوستان آلایی . به نظر شما پاسخ تست زیر کدوم گزینه میشه؟
من خیلی کلافه شدم ، از بس به جواب نرسیدم 😂
ممنون میشم تحلیلتون رو هم به اشتراک بذارید .
در پایان من پاسخ تشریحی رو هم میذارم .
👇👇👇👇👇

mahdi shokry
فقط یه نکتهای... لطفا وقتی سوالی رو مطرح میکنی، فرم تاپیک رو همون لحظه به صورت سوال دربیار.
بعد هم که پاسخش رو گرفتی، لطفا تاپیک رو روی فرم سوال حل شده بذار.
اینجوری اگه سوالت حل شده باشه، دوباره وقت بچه ها گرفته نمیشه برای جواب دادن به سوالی که قبلا پاسخش داده شده!
و زمان بقیه هدر نمیره و سوالات بیشتری رو میتونن پاسخ بدن.
راهش هم اینطوریه که :
هر تاپیکی که میزنی یه دکمۀ تنظیمات اون بالا کنار عنوان تاپیک کنارش هست (این شکلی ⚙ )
اول روی اون کلیک میکنی و فرم تاپیک رو به صورت سوال درمیاری.
بعد هرموقع هم که سوال حل شد، دوباره روی همین تنظیمات میزنی و فرم تاپیک رو به صورت سوال حل شده درمیاری ☑
ممنونم ازت ♥ -
M mahdi shokry marked this topic as a question on
-
M mahdi shokry has marked this topic as solved on
-
mahdi shokry
فقط یه نکتهای... لطفا وقتی سوالی رو مطرح میکنی، فرم تاپیک رو همون لحظه به صورت سوال دربیار.
بعد هم که پاسخش رو گرفتی، لطفا تاپیک رو روی فرم سوال حل شده بذار.
اینجوری اگه سوالت حل شده باشه، دوباره وقت بچه ها گرفته نمیشه برای جواب دادن به سوالی که قبلا پاسخش داده شده!
و زمان بقیه هدر نمیره و سوالات بیشتری رو میتونن پاسخ بدن.
راهش هم اینطوریه که :
هر تاپیکی که میزنی یه دکمۀ تنظیمات اون بالا کنار عنوان تاپیک کنارش هست (این شکلی ⚙ )
اول روی اون کلیک میکنی و فرم تاپیک رو به صورت سوال درمیاری.
بعد هرموقع هم که سوال حل شد، دوباره روی همین تنظیمات میزنی و فرم تاپیک رو به صورت سوال حل شده درمیاری ☑
ممنونم ازت ♥@danial-hosseiny بله حتما