حل مسائله ی تتای شیمی
-
البته با اجازه ی اقای مالتی که خیلی وقته افتخار دیدنشونو ندارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
امیدوارم خوب نوشته باشم ✌️
-
البته با اجازه ی اقای مالتی که خیلی وقته افتخار دیدنشونو ندارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
قاسم محمدی اجازهٔ ما دست شماست قربان
اما من هر چی فکر میکنم، رفیقی به اسم قاسم ندارم 🤔 -
قاسم محمدی اجازهٔ ما دست شماست قربان
اما من هر چی فکر میکنم، رفیقی به اسم قاسم ندارم 🤔علی اقا صبح بخیر رفیق به نام قاسم نداری ولی به نام محمدی تو رشته تجربی که داری are you ?understand
-
علی اقا صبح بخیر رفیق به نام قاسم نداری ولی به نام محمدی تو رشته تجربی که داری are you ?understand
قاسم محمدی داداش ببخشید نشناختمت 😁 پیش خودم گفتم من از ابتدایی تا دبیرستان رفیقی به اسم قاسم نداشتم، گفتم حتما اشتباه گرفتی 😬
الان حالت خوبه؟ اوضاع بر وفق مراده؟ از پسرعموت چه خبر 😂 (نمیدونم چرا یاد مجید میفتم خندم میگیره) -
قاسم محمدی داداش ببخشید نشناختمت 😁 پیش خودم گفتم من از ابتدایی تا دبیرستان رفیقی به اسم قاسم نداشتم، گفتم حتما اشتباه گرفتی 😬
الان حالت خوبه؟ اوضاع بر وفق مراده؟ از پسرعموت چه خبر 😂 (نمیدونم چرا یاد مجید میفتم خندم میگیره)الحمدالله شما خوب باشی ماهم خوبیم انشالله که موفق باشی و امسال تو دانشگاه شریف ببینیمت اینو ازته دل میگم
-
الان حالت خوبه؟ اوضاع بر وفق مراده؟ از پسرعموت چه خبر 😂 (نمیدونم چرا یاد مجید میفتم خندم میگیره)Ali Malti الحمدالله شما خوب باشی ماهم خوبیم انشالله که امسال تو دانشگاه شریف ببینیمت اینو ازته دل میگم
-
الحمدالله شما خوب باشی ماهم خوبیم انشالله که موفق باشی و امسال تو دانشگاه شریف ببینیمت اینو ازته دل میگم
قاسم محمدی شما همیشه بنده رو شرمندهٔ خودت کردی برادر 🙏
من مطمئنم که اگر عمری باشه، شما رو مهرماه امسال با روپوش پزشکی در بهترین دانشگاه پزشکی کشور؛ دانشگاه تهران می بینم 😍🙂🤩
و یقین دارم شایستهٔ تحصیل در بهترین دانشگاه ایران هستی بواسطهٔ تلاش و کوششی که از مقطع راهنمایی تا به الان شاهدش بودم
به امید دیدار✌️ -
قاسم محمدی شما همیشه بنده رو شرمندهٔ خودت کردی برادر 🙏
من مطمئنم که اگر عمری باشه، شما رو مهرماه امسال با روپوش پزشکی در بهترین دانشگاه پزشکی کشور؛ دانشگاه تهران می بینم 😍🙂🤩
و یقین دارم شایستهٔ تحصیل در بهترین دانشگاه ایران هستی بواسطهٔ تلاش و کوششی که از مقطع راهنمایی تا به الان شاهدش بودم
به امید دیدار✌️Ali Malti ممنون علی جان
-
امیدوارم خوب نوشته باشم ✌️
Ali Malti میگم میتونی پی وی تو باز کنی بیام چن تا سوال دارم
-
علی اقا صبح بخیر رفیق به نام قاسم نداری ولی به نام محمدی تو رشته تجربی که داری are you ?understand
قاسم محمدی ی سوال
-
وقتی تاپیک حل سؤال شیمی به تاپیک احوالپرسی تبدیل میشود🚶
-
سلام. بچه ها تتای مسائل شیمی برای کسایی که پایشون ضعیفه بدرد میخوره؟