قرابت۱
-
مشکوک ولی دو؟؟
-
سلام.
گزینه 4 داره نکوهش میکنه که چرا قناعت نداری و انقدر حرص و طمع داری و مثل گدایان از هر کسی روزی طلب میکنی و این قرابت نداره -
ببخشید بقیه رو بلد نبودم
-
مشکوک ولی دو؟؟
Mahan Xodayi 2 ممنونم🙂🌹
-
ببخشید بقیه رو بلد نبودم
motahare kameli خواهش میکنم منم بلد نیستم😅🌹
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم🙂🌹
Faez Fateminia خواهش میکنم
ولی الان جواب چنده؟؟؟ -
ولی الان جواب چنده؟؟؟Mahan Xodayi 2 گزینه دو
-
ولی الان جواب چنده؟؟؟Mahan Xodayi 2 لطف کنین توضیحش بدین
-
Mahan Xodayi 2 لطف کنین توضیحش بدین
Faez Fateminia
صورت سوال میگه همه کائنات در تلاش هستند تا روزی بدست بیاری و همچنین دعوت به اندیشه ورزی هستش
گزینه یک داره دعوت میکنه به اندیشه ورزی
گزینه دو داره دقیقا کپی صورت سوال رو میگه که اسیای فلک داره برای روزی رسانی تو تلاش میکنه پس تو هم فکر کن
گزینه سه میگه کسی نمیتونه منو از پا دربیاره... راحت بگم میگه هر کی با ما در افتاد ور افتاد:////
گزینه چهارم میگه روزی تو میرسه از هر کسی مثل گدا ها طلب روزی نکن اینم با قسمت اول سوال یعنی کائنات برات روزی رسانی میکنن قرابت دارهحالا دقت کنید هم یک و هم دو و هم چهار ی جورایی با صورت سوال قرابت دارند ولی تا زمانی که دو هست که دقیقا کپی مفهوم صورت سوال رو گفته و جامع توضیحات گزینه یک و چهاره دیگه بقیه گزینه ها نمیتونن اظهار فضل کنن.....
-
Faez Fateminia
صورت سوال میگه همه کائنات در تلاش هستند تا روزی بدست بیاری و همچنین دعوت به اندیشه ورزی هستش
گزینه یک داره دعوت میکنه به اندیشه ورزی
گزینه دو داره دقیقا کپی صورت سوال رو میگه که اسیای فلک داره برای روزی رسانی تو تلاش میکنه پس تو هم فکر کن
گزینه سه میگه کسی نمیتونه منو از پا دربیاره... راحت بگم میگه هر کی با ما در افتاد ور افتاد:////
گزینه چهارم میگه روزی تو میرسه از هر کسی مثل گدا ها طلب روزی نکن اینم با قسمت اول سوال یعنی کائنات برات روزی رسانی میکنن قرابت دارهحالا دقت کنید هم یک و هم دو و هم چهار ی جورایی با صورت سوال قرابت دارند ولی تا زمانی که دو هست که دقیقا کپی مفهوم صورت سوال رو گفته و جامع توضیحات گزینه یک و چهاره دیگه بقیه گزینه ها نمیتونن اظهار فضل کنن.....
Mahan Xodayi 2 سپاس که وقت گذاشتید.
-
Mahan Xodayi 2 سپاس که وقت گذاشتید.
Faez Fateminia خواهشمندم:)
-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on