سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
قلمچی کسی رفته؟
-
سلام و وقتتون بخیر
حقیقتا من قصد دارم برای دوازدهم و دوره تست زنی قلمچی ثبت نام کنم
اما یسری میگم کلاه برداریه یا توی امتحاناش دست برده میشه
یسری ام میگن عالیه و باهاش پیش بری نتیجه خیلی خوبی میگیری ....
الانم من دانش آموز گیج شدم:)
خوشحال میشم دانسته هاتونو باهام به اشتراک بزارید -
درود. قلمچی سخته. اگه روحیه شکست پذیری رو نداری به نظرم نرو چون ممکنه ناامید بشی
-
بنظرم نرو همون طبق روال سوالاتش رو دانلود کن از سایت کنکور و هیچ مشکل شرعی ندارد خودش گفته
-
غیر استاندارده ..... از هر لحاظ
فقط جامعه آماریش بیشتره که اونم ترازاش درست نیست چون رسما همیشه تقلب میشه -
mahdi komari 0 در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
بنظرم نرو همون طبق روال سوالاتش رو دانلود کن از سایت کنکور و هیچ مشکل شرعی ندارد خودش گفته
کجا گفته ؟
-
@mitra-ism-rahmani اگه یکم فکر کنی میبینی حتی تو کتاب های تست هم سوالات قلمچی میاد اما سنجش و گاج و گزینه دو نمیاد پس راضیه
-
mahdi komari 0 اگه یکم فکر کنم ؟
شما یجور گفتید که فکر کردم آقای قلمچی خودشون تو سایت یا جلسات گفتن
توی کتاب زیست نشرالگو آخر هر فصل قبل از تست های سراسری تست های گزینه دو اومده پس حتما راضیه هوم ؟
دلیل نمیشه اینا .... یکی از دوستان از خود مسئولای تهران قلم چی پرسید گفتن رضایت ندارن .... -
@mitra-ism-rahmani اگه کسی رضایت نداشته باشه تشریف میبره شکایت میکنه...اینا همه ش شر و وره تحویل دانش آموز و معلما میدن...همه شون یه مشت دزدن سر مردم و شیره میمالن...خود اشکان هاشمی فک میکنی کجا زندگی میکنه؟؟اغلب مولف های کتاب های بزرگ داخل ایران زندگی نمیکنن...اشکان هاشمی اگه اشتباه نکنم یا تو آلمانه یا تو اسپانیا...یکی که باهاشون در ارتباط بوده و تو کلاساش شرکت کرده بود میگفت.
به هرحال این که از نظر شرعی فلانه از نظر شرعی بیسانه جوون مادرتون نه خودتونو گول بزنین نه بقیه رو...
وقتی تلویزیون مملکتت میاد حرف آخر و هزارتا موسسه کوفتیو تبلیغ میکنه و حتی اخبارشم تایید میکنه حرف آخرو ولی وقتی میری 7-8میلیون پول میدی پک هارو تهیه میکنی و میای میبینی چقد چرتن و نمیتونی باهاشون ارتباط بگیری اونموقع چرا کسی پاسخگو نیست؟اونموقع چرا همه چی حلاله؟
حالا بخوایین هم میتونین خودتونو گول بزنین ولی حق ندارین جوری بگین که بقیه هم قبول کنن وی شرعیه چی غیر شرعی
همه شون دزدن
خود سازمان سنجشم دزده
مجبور به خوندن چرت و پرتیم وگرنه همه میدونن چه ایرادات بزرگی تو این کشور هست...همه رفتن تو لاکخودشون...همین آلا اگه نبود خیلیا عقب بودن...یکیش خود من...
کلی انتشارات هست...هرکدوم که راضی نیستن میان میگن آقا از سئوالات ما استفاده نکینین...مثل گزینه دو که اومده گفته کلیه حقوق و سئوالات برای گزینه دوعه و کسی حق نداره استفاده کنه اگه استفاده کنن شکایت میکنیم...و میرن شکایتم میکنن...من طرف گزینه دو نیستما...فقط خواستم بگم طرف کسی رو نگیرین که نمیشناسینشچقد تایپ کردم خیلی پر بودم ولی من
-
arshm gh
میتونم بگم تقریبا به حرف هیشکدوم از این رفقا که با نیت خیر خواستن بهت کمک کن گوش نده و خودت راجع بهش تصمیم بگیر
قلمچی یسری معایب داره یه سری مزایامزایا:
1- سال بعد حضوری میشه...آزمون حضوری با هییییییییییییییییییییییییچ آزمون غیر حضوری ای قابل مقایسه نیست. پس این حرفا که سوالارو تو خونه از خودمون امتحان بگیریم اصلا درست نیست... استرس حاکم بر تو، کنترل شرایط آزمون، تو جَو رقابت بودن، نحوه مدیریت آزمون سر جلسه و .... همه اینا نشون میده که چند مرده حلاجی2- کارنامه هاش میتونه جز مزایا باشه( به جز تراز و رتبه) که نشون میده تو در مقایسه با خودِ آزمون قبلیت چقدر پیشرفت کردی و این خیلی مهمه که خودت رو فقط با خودت مقایسه کنی نه با بقیه و معیارت برای تعیین میزان رشدت این باشه.
3- سوالاش در کل خوبه و بین آزمون های حضوری مختلف، استانداردِ بالایی داره، هرچند تو یسری درس ها مثل زیست یا ادبیات ادا در میاره بعضا اما در کل قابل قبوله و برای سنجش معیار خوبی هست... اونایی که میگن برای سنجش معیار خوبی نیست اصلا کنکور ندادن تا حالا تا ببینن کنکور های سال های اخیر در چه حد بوده
4- بالاترین جامعه آماری بین دیگر آزمون ها...هرچند تقلب هم میشه ولی حتی اگه اون تعدادی که تقلب میکنن رو هم حذف کنیم باز هم از بقیه بیشتره تعدادش ... و همین اکثر شاگرد زرنگا هم شرکت میکنن...پس چه از لحاظ کمی چه کیفی شرکت کننده ها در سطح بالایی هستن
5- برنامه اش بعضی جاها جالب نیس(مثل تاببستون) ولی در کل نسبت به بقیه آزمون ها بهتره...گاج که تفاوت خاصی نداره باهاش ولی با برنامه آزمونی مثل سنجش در طول سال اصلاااااا حال نکردم و توصیه نمیکنمش. این باعث میشه شما با برنامه و منظم برین جلو
معایب:
1- هزینه بالا
حاج کاظم، مگه جنگه؟ :|2- تراز و رتبه واقعی نیست و باید معادل سازی بشه، چون تقلب میشه.
3- پاسخنامه تشریحی بعد آزمون به دلایل امنیتی داده نمیشه که خب مسئله ی تحلیل آزمون رو با مشکل مواجه میکنه...هرچند تو سایت بارگزاری میشه...
در کل اگه درسخون هست و اهمیت میدید به درستون من توصیه میکنم حداقل، سال کنکور یه موسسه ای( حالا قلمچی هم نرفتین من گاج رو توصیه میکنم...یا نهایتا گزینه دو ) و تاثیر آزمون رو روی مطالعه تون میبینید...در غیر این صورت با اصاب خودتون بازی نکنید و بیخیالش شین
-
@mitra-ism-rahmani قلمچی ی مطلب میزاره تو سایتش بعد هر آزمون
انحراف و معیار و...
اگه دیده باشی این مطلبو واسه این میزاره که بتونیم خودمون تراز خودمونو حساب کنیم.
حالا این جدول رو نمیاد واسه من که تو ازموناش ثبت نام کردم و رتبه و تراز و درصد هزارتا چیز دیگ میده بزاره
میاد این مطلبو واسه افرادی که ازمونارو خودشون انجام میدن قرار میدهمن نمیدونم الان این چ بحث مهمی بود /////:
ولی واقا اگه چیز دیگ ای فکر میکردی باید بگم نه خیر قلمچی مشکلی با این موضوع نداره -
@mitra-ism-rahmani
موسسه های قلمچی و گاج و علوی آزمون هاشون حق نشر نداره و با رضایت خودشون تو سطح وب هست
ولی گزینه دو و سنجش این طور نیست و راضی نیستن از پخش شدن سوالا -
hasan pasavand
دوست عزیز فرمول محاسبه تراز خیلیییییییییییییییییییی پیچیده تر از اونی هست که فکر میکنی و کاملا یه چیز نسبی هست و به درصد های بقیه دانش آموزان هم بستگی داره و صرفا به یه مشت درصد خودت و انحراف معیار لحاظ کردن و اینا نمیتونی یه تراز واقعی یا حتی نزدیک به اون بدست بیاری...اینا همش بازار گرمیه و قلمچی خودش هم میدونه این افتضاحی که امسال تو بحث تراز دهی غیر حضوری به وجود اومد فقط با حضوری شدن یه قسمتش حل میشه و یه قسمتش هم همینطور میمونه... -
علیرضا تمدنی نه نه نه اشتباه نکن
من با ترازی که ازین روش میده کاری ندارم( هرچند با اون معیار اصلی فاصله داره ولی خیلی هم دور نیست)
منظور من اینه که وقتی قلمچی همچین کاریو انجام میده و این مطلب رو تو سایتش بارگذاری میکنه پس مشکلی با پخش شدن سوالاش نداره
علاوه بر این پی دی اف سوالات رو هم از اول ازمون دراختیار بچه ها قرار میدن و خودشون میدونن که این پی دی اف همه جا پخش میشه پس مشکلی ازین بابت ندارن -
hasan pasavand
آره آره اونو که منم گفتم قلمچی یا حتی گاج مشکلی ندارن با پخش سوالاشون
فکر کردم میخوای بگی اون بحثِ ترازی که میدن حل شده هست و مشکلی نداره به خاطر همین ریپلای زدم
نو پرابلم -
علیرضا تمدنی نه اتفاقا منم اوایل از دست این تراز های فیک اعصابم خورد میشد
ولی ترجیح دادم اینجوری فک کنم سطح علمی بچه ها خیلی بالاست و دارم با دانش آموزای لول بالا رقابت میکنم.
البته چند روز پیش پیامک حضوری برام فرستادن امیدوارم عملی بشه -
Mr. Wick حرف آخرتون طرف کسی رو نگیرین که نمیشناسینش من طرف کیو گرفتم دقیقا ؟
چون همه دزد اند من هم باید دزد باشم ؟
نباید یه اصولی واسه خودم داشته باشم ؟
نباید برا خودم خط قرمز بکشم ؟ نباید به یه اصولی پایبند باشم ؟
تودلی یکی از پست های خودتون بود که میگفتین یا رومی روم یا زنگی زنگ و حالا اینم برا همین هست که حلال و حروم بودن از نظر شما فقط و فقط اینکه سر کار درست و حسابی برم ؟ حق نشر کتب و آثار و حتی همین آزمون ها حلال و حروم نیست ؟ مگه اونایی که این سوالارو طرح کردن براش وقت نذاشتن ؟ راه و منبع درآمدشون نیست ؟ به من ربطی نداره که حالا چقدر ش درسته این راه درآمد چون اونو توی قبر خودش میخوابونن منم توی قبر خودم میخوابم اون اگه از فلان و فلان راه منبع درآمدش درست نیست و ... کار منم که بدون رضایت استفاده کنم درست هم نیست
حالا این دیگه به خودتون مربوطه چقدر به حق نشر و حلال و حروم بودن اعتقاد داری و ..... و به هیچ کسم ربطی نداره چون زندگی خودتونه
اصلا هم نمیگم که مثلا من خیلی اعتقاد دارم یا ندارم ... ولی اینکه میگید داریم خودمون را گول میزنیم به نسبت عقاید و تفکر هر کسی فرق داره ... -
@mitra-ism-rahmani
یکی از مسئولینش خودش به بچه هایی که شرکت نمیکردن سوالات رو میداد
قلمچی خودش میاد بارگذاری میکنه خب اگه راضی نیست چرا میاد تو سایتش میزاره واسه عموم؟ -
arshm gh
بحث به انحراف رفت ولی خب بخوایم یه امارگیری کنیم اینجوریه:
دوستای من و اطرافیان وقتی ازشون پرس و جو کردم اینجوری گفتن
میگفتن گاج سر و ته نداره ؛ خیلی قاطی پاتیه
قلمچی هم سطح سوالاش خیلی بالاست احتمال اینکه ترازتون و درصدهاتون افت کنه بالاست پس باید روحیه پذیرش شکست و مقابله با اون رو داشته باشید
گزینه ۲ میگفتن سوالاش خوبه ولی بعضی درساش آبکیه
ماز رو خیلی تعریف میکردن خیلی زیاد
میگفتن سوالاش خیلی خوب و نکته داره چرت و پرت نیست مشخصه طراحیش یه راندوم خاصی داره
اینا حرف دوستان و یک سری از دبیران بود -
Gharibe Gomnam در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
یکی از مسئولینش خودش به بچه هایی که شرکت نمیکردن سوالات رو میداد
قلمچی خودش میاد بارگذاری میکنه خب اگه راضی نیست چرا میاد تو سایتش میزاره واسه عموم؟hasan pasavand در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani قلمچی ی مطلب میزاره تو سایتش بعد هر آزمون
انحراف و معیار و...
اگه دیده باشی این مطلبو واسه این میزاره که بتونیم خودمون تراز خودمونو حساب کنیم.
حالا این جدول رو نمیاد واسه من که تو ازموناش ثبت نام کردم و رتبه و تراز و درصد هزارتا چیز دیگ میده بزاره
میاد این مطلبو واسه افرادی که ازمونارو خودشون انجام میدن قرار میدهمن نمیدونم الان این چ بحث مهمی بود /////:
ولی واقا اگه چیز دیگ ای فکر میکردی باید بگم نه خیر قلمچی مشکلی با این موضوع ندارهعلیرضا تمدنی در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
موسسه های قلمچی و گاج و علوی آزمون هاشون حق نشر نداره و با رضایت خودشون تو سطح وب هست
ولی گزینه دو و سنجش این طور نیست و راضی نیستن از پخش شدن سوالامن خودم که کانون آزمون میدم درگیر این رضایت و اینا نیستم اصلا ...
این که میگید بله رتبه برتر ها میان سوالاتو تحلیل میکنن که اونو برای عموم میذارن ولی خود فایل سوالات را من تاحالا ندیدم روی سایت بذارن یا شاید جایی میذارن که من میذارم
و پارسال یکی از دوستام میخواست سوالاتو از پشتیبانم پرسیدم گفت راضی نیستیم و خودش هم زنگ زده بود از نمایندگی های تهران پرسیده بود میگفتن راضی نیستن حالا دیگه من نمیدونم ....