سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
قلمچی کسی رفته؟
-
@mitra-ism-rahmani
موسسه های قلمچی و گاج و علوی آزمون هاشون حق نشر نداره و با رضایت خودشون تو سطح وب هست
ولی گزینه دو و سنجش این طور نیست و راضی نیستن از پخش شدن سوالا -
hasan pasavand
دوست عزیز فرمول محاسبه تراز خیلیییییییییییییییییییی پیچیده تر از اونی هست که فکر میکنی و کاملا یه چیز نسبی هست و به درصد های بقیه دانش آموزان هم بستگی داره و صرفا به یه مشت درصد خودت و انحراف معیار لحاظ کردن و اینا نمیتونی یه تراز واقعی یا حتی نزدیک به اون بدست بیاری...اینا همش بازار گرمیه و قلمچی خودش هم میدونه این افتضاحی که امسال تو بحث تراز دهی غیر حضوری به وجود اومد فقط با حضوری شدن یه قسمتش حل میشه و یه قسمتش هم همینطور میمونه... -
علیرضا تمدنی نه نه نه اشتباه نکن
من با ترازی که ازین روش میده کاری ندارم( هرچند با اون معیار اصلی فاصله داره ولی خیلی هم دور نیست)
منظور من اینه که وقتی قلمچی همچین کاریو انجام میده و این مطلب رو تو سایتش بارگذاری میکنه پس مشکلی با پخش شدن سوالاش نداره
علاوه بر این پی دی اف سوالات رو هم از اول ازمون دراختیار بچه ها قرار میدن و خودشون میدونن که این پی دی اف همه جا پخش میشه پس مشکلی ازین بابت ندارن -
hasan pasavand
آره آره اونو که منم گفتم قلمچی یا حتی گاج مشکلی ندارن با پخش سوالاشون
فکر کردم میخوای بگی اون بحثِ ترازی که میدن حل شده هست و مشکلی نداره به خاطر همین ریپلای زدم
نو پرابلم -
علیرضا تمدنی نه اتفاقا منم اوایل از دست این تراز های فیک اعصابم خورد میشد
ولی ترجیح دادم اینجوری فک کنم سطح علمی بچه ها خیلی بالاست و دارم با دانش آموزای لول بالا رقابت میکنم.
البته چند روز پیش پیامک حضوری برام فرستادن امیدوارم عملی بشه -
Mr. Wick حرف آخرتون طرف کسی رو نگیرین که نمیشناسینش من طرف کیو گرفتم دقیقا ؟
چون همه دزد اند من هم باید دزد باشم ؟
نباید یه اصولی واسه خودم داشته باشم ؟
نباید برا خودم خط قرمز بکشم ؟ نباید به یه اصولی پایبند باشم ؟
تودلی یکی از پست های خودتون بود که میگفتین یا رومی روم یا زنگی زنگ و حالا اینم برا همین هست که حلال و حروم بودن از نظر شما فقط و فقط اینکه سر کار درست و حسابی برم ؟ حق نشر کتب و آثار و حتی همین آزمون ها حلال و حروم نیست ؟ مگه اونایی که این سوالارو طرح کردن براش وقت نذاشتن ؟ راه و منبع درآمدشون نیست ؟ به من ربطی نداره که حالا چقدر ش درسته این راه درآمد چون اونو توی قبر خودش میخوابونن منم توی قبر خودم میخوابم اون اگه از فلان و فلان راه منبع درآمدش درست نیست و ... کار منم که بدون رضایت استفاده کنم درست هم نیست
حالا این دیگه به خودتون مربوطه چقدر به حق نشر و حلال و حروم بودن اعتقاد داری و ..... و به هیچ کسم ربطی نداره چون زندگی خودتونه
اصلا هم نمیگم که مثلا من خیلی اعتقاد دارم یا ندارم ... ولی اینکه میگید داریم خودمون را گول میزنیم به نسبت عقاید و تفکر هر کسی فرق داره ... -
@mitra-ism-rahmani
یکی از مسئولینش خودش به بچه هایی که شرکت نمیکردن سوالات رو میداد
قلمچی خودش میاد بارگذاری میکنه خب اگه راضی نیست چرا میاد تو سایتش میزاره واسه عموم؟ -
arshm gh
بحث به انحراف رفت ولی خب بخوایم یه امارگیری کنیم اینجوریه:
دوستای من و اطرافیان وقتی ازشون پرس و جو کردم اینجوری گفتن
میگفتن گاج سر و ته نداره ؛ خیلی قاطی پاتیه
قلمچی هم سطح سوالاش خیلی بالاست احتمال اینکه ترازتون و درصدهاتون افت کنه بالاست پس باید روحیه پذیرش شکست و مقابله با اون رو داشته باشید
گزینه ۲ میگفتن سوالاش خوبه ولی بعضی درساش آبکیه
ماز رو خیلی تعریف میکردن خیلی زیاد
میگفتن سوالاش خیلی خوب و نکته داره چرت و پرت نیست مشخصه طراحیش یه راندوم خاصی داره
اینا حرف دوستان و یک سری از دبیران بود -
Gharibe Gomnam در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
یکی از مسئولینش خودش به بچه هایی که شرکت نمیکردن سوالات رو میداد
قلمچی خودش میاد بارگذاری میکنه خب اگه راضی نیست چرا میاد تو سایتش میزاره واسه عموم؟hasan pasavand در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani قلمچی ی مطلب میزاره تو سایتش بعد هر آزمون
انحراف و معیار و...
اگه دیده باشی این مطلبو واسه این میزاره که بتونیم خودمون تراز خودمونو حساب کنیم.
حالا این جدول رو نمیاد واسه من که تو ازموناش ثبت نام کردم و رتبه و تراز و درصد هزارتا چیز دیگ میده بزاره
میاد این مطلبو واسه افرادی که ازمونارو خودشون انجام میدن قرار میدهمن نمیدونم الان این چ بحث مهمی بود /////:
ولی واقا اگه چیز دیگ ای فکر میکردی باید بگم نه خیر قلمچی مشکلی با این موضوع ندارهعلیرضا تمدنی در قلمچی کسی رفته؟ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
موسسه های قلمچی و گاج و علوی آزمون هاشون حق نشر نداره و با رضایت خودشون تو سطح وب هست
ولی گزینه دو و سنجش این طور نیست و راضی نیستن از پخش شدن سوالامن خودم که کانون آزمون میدم درگیر این رضایت و اینا نیستم اصلا ...
این که میگید بله رتبه برتر ها میان سوالاتو تحلیل میکنن که اونو برای عموم میذارن ولی خود فایل سوالات را من تاحالا ندیدم روی سایت بذارن یا شاید جایی میذارن که من میذارم
و پارسال یکی از دوستام میخواست سوالاتو از پشتیبانم پرسیدم گفت راضی نیستیم و خودش هم زنگ زده بود از نمایندگی های تهران پرسیده بود میگفتن راضی نیستن حالا دیگه من نمیدونم .... -
@mitra-ism-rahmani شما مختار نظر خودتونی
ولی اینکه اطلاعات عمومیمون زیاد یاشه هیچ خط قرمزیو نقض نمیکنه!
همه میدونن که قلمچی هیچ خط قرمزی برای سئوالاش نداره...
خواستم بگم از لحاظ دینی دارن از همه سواستفاده میکنن...همه هم گول میخورن
سر پل صراة امیدوارم جلومو بگیرن
چون هرچی کلیپ باشه میبینم و خواهم دید و پخشم میکنم چون افرادیو میشناسم که خیلی بخاطر این قوانین و دین که دارن ازش استفاده میکنن تا جیبشونو پر کنن ضربه خوردن...
کلی قفل حرف آخرم شکوندم و همچینن چنتا از این موسسه ها که قفل میزدن تا کسی نتونه استفاده کنه...افتخارم میکنم چون تونستم با این کارم جلوی این جور موسسه ها وایسم و بتونم حقمو پس بگیرم...کلی پول خرجشون کردم آخرشم هیچی به هیچی...اون قسمت هایی که به درد بخور باشه رو پخش میکنم تا بقیه هم استفاده کنن.
و قطعا هم منو تو قبر شما نمیذارن شمارم تو قبر من...
شما مختاری با چیزایی که میگن قانع بشی و قبول کنی همونارو...من اینطوری نیستم. -
@mitra-ism-rahmani ب نظرم با این صحبتا فقط خودتو درگیر حاشیه میکنی
اگه ادم با اعتقادی هستی خب قاعدتا از سوالای موسسات دیگ استفاده نمیکنی
اگرهم نیستی که کارتو بکن درگیر حاشیه ها نشو -
arshm gh
بنظرم از نظر برنامه آزمون خیلی خوبه چون بجز خود آزمون اصلی هدف گذاری و مشابه پارسال هم داره اگه اگه اگه کامل به حرفای پشتیبان یا مقالات قلم چی روی سایت عمل کنید و به برنامه پایبند باشید واقعا نظم خوبی میگیرید سطح سوالاش هم خوبه ولی گاهی توی زیست خیلی الکی سخت میشه اما در کل خوبه و اینکه روش های مطالعاتی که توی مجله آزمون گفته میشه یا اون قسمت مصاحبه با برتر ها و روش هایی که میگن برای من خیلی کاربرد داشت (اینو میتونید خودتون از رو سایت دانلود کنید لازم نیست حتما ثبت نام کرده باشید ) کارنامه مبحثی ش هم برا من خیلی مفید بود و اینکه آزمون را حضوری بدید نمیدونم تو سال جدید برنامه شون چیه ولی هر آزمونی رفتید حتما حتما حضوری بدید چون من تا دی ماه مجازی میدادم بعدش که حضوری رفتم واقعا درصد هام فرق کرد چون چند باریش هم سر جلسه استرس گرفتم و مدیریت آزمون توی آزمون حضوری مشخص میشه
یه چیزی درباره سوالات و پاسخنامه آزمون های ماز خیلی خیلی بهتره چون از نظر پاسخنامه ماز واقعا تمام و کمال توضیح داده و این برای کسایی که درصد هاشون پایینه یا یادگیری ناقص داشتن کاربردیه ولی قلم چی پاسخ های خیلی کوتاهی میده درباره سوالای زیست (حالا شاید سلیقه شخصی خودم باشه) ولی سوالات زیست ماز را من بیشتر برام جالب بود و بنظرم قلم چی گاها سوالاش توی زیست عجیب غریب میشه
در کل برگردید به خودتون من خودم هم گاج هم سنجش و هم قلم چی را تجربه ش را داشتم سنجش و گاج را اصلا توصیه نمیکنم ... بین ماز و قلم چی خودتون انتخاب کنید ..... قلمچی جامعه آماریش هم بالاس ولی تقلب زیاد میشه .... -
@mitra-ism-rahmani
ببخشید شما که گاج رو تجربه کردید میشه بفرمایید مشکلش چی هست؟
من که سوالاش رو دیدم خوب بود -
@mitra-ism-rahmani
-
mahdi komari 0
چه ربطی داش واقعن؟ :|
از کاظم اجازه گرفتن سوال قشنگای قلم چی رو آوردن کتابشون... -
اگه الان به من بگن کدوم آزمون میگم یا گزینه دو یا ماز
قلمچی هیچ تعادلی تو سوالاش نداره الکی الکی سخت میاره به حدی که ازمون سنجشی که دادم و اینقد اسون بود حس کردم یه طور برا تحقیر کردن قلمچی بود وگرنه کنکور انقدم اسون نیست
میخاد فقط دانش اموز جذب کنه تا دانش اموزا بگن ما اگ ترازمون تو قلمچی هشت هزار یا حتی بالاتر بشه یعنی کنکور و دیگه رتبه برتر میشیم در حالی که اینطور نیست هزارتا مشکله که ممکنه سرجلسه کنکور برا ادم بیوفته و طرف کنکورشو خراب کنه
من دیدم افرادی که تو قلمچی بهترین درصد فلان درصو داشته تو کنکور درصدش شده زیر پنجاه چرا؟
چون استرس گرفته تمرکز و از دست داده یا به هر دلیل دیگه ای
بازم تصمیم با خودته
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری
شما چه قلمچی چه گزینه و یا هر چی شرکت کنی در اخر باید ازمونا تمام موسسات و بزنی و به یه موسسه بسنده نکنی -