قرابت
-

سلام میشه گزینه هارو تحلیل کنید؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
درود. به نظرم گزینه یک باشه
-
Matin Mousavi 1 👌یکه بنظر منم
-
Matin Mousavi 1
Mahan Xodayi 2
بله گزینه هارو میشه تحلیل کنید؟ -

سلام میشه گزینه هارو تحلیل کنید؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick گزینه دو میگه چه کسی هست که فکر پیوند با تو را نداشته باشد؟ و گزینه سه میگه هر کسی لایق دیدن تو نیست و کسی که به تو مینگرد باید نظرش پاک و طاهر و باشد
-
Matin Mousavi 1
Mahan Xodayi 2
بله گزینه هارو میشه تحلیل کنید؟@Mr-Wick گزینه چهار هم میگه یک نظر به من کن که من در وجود خودم حتی یک سر مو هم نمیبینم و سراغ ندارم که ذکر کننده تو نباشد
-
روی سوال میگه اون کسی که تو اونو لیلی مینامی اون لیلی نیست که از من برده ارام در واقع تفاوت نگاه عاشق به معشوقه رو میگه
گزینه یک میگع انچه که من نگاه میکنم و میبینم دگران نمیبینن اینم همون تفاوت نگاه عاشق نسبت به دیگرانه
گزینه دو میگه همه در به در دنبال پیوند با تو هستند
گزینه سه هم حلال نیست کسی تورو نگاه کنه و حرامم هست هرکسی با ناپاک نگات کنه
چهارم میگه کل وجودم ذاکر تو هستند راحت بگم میگه همه وجودم تورو صدات میزنهخب با این وجود گزینه یک صحیحع
من معنا هارو دقیق معنی نکردم براساس مفهوم کلیه.... -
روی سوال میگه اون کسی که تو اونو لیلی مینامی اون لیلی نیست که از من برده ارام در واقع تفاوت نگاه عاشق به معشوقه رو میگه
گزینه یک میگع انچه که من نگاه میکنم و میبینم دگران نمیبینن اینم همون تفاوت نگاه عاشق نسبت به دیگرانه
گزینه دو میگه همه در به در دنبال پیوند با تو هستند
گزینه سه هم حلال نیست کسی تورو نگاه کنه و حرامم هست هرکسی با ناپاک نگات کنه
چهارم میگه کل وجودم ذاکر تو هستند راحت بگم میگه همه وجودم تورو صدات میزنهخب با این وجود گزینه یک صحیحع
من معنا هارو دقیق معنی نکردم براساس مفهوم کلیه....Mahan Xodayi 2 مرسی از توضیح کاملت و وقتی که گذاشتی🙏🏼🌹
-
@Mr-Wick گزینه چهار هم میگه یک نظر به من کن که من در وجود خودم حتی یک سر مو هم نمیبینم و سراغ ندارم که ذکر کننده تو نباشد
Matin Mousavi 1 ممنونم🙏🏼
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 ممنونم🙏🏼
@Mr-Wick 🙏🙏🙏
-
Mahan Xodayi 2 مرسی از توضیح کاملت و وقتی که گذاشتی🙏🏼🌹
@Mr-Wick خواهش:)