رویش 

.
-
@zahra-m1999 نمیشه زودتراز۵صبح باشه من بعضی وتااز۵گوشیمومیذارم کنارمیخونم
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 نه عزیزم چه اشکالی داره من یه تایمی کلی گفتم منظورم از زمان استارت مطالعه تا پایان تکمیل ساعت مطالعه روزانه تون حالا هشت ساعته با ده ساعته یا بیشتر دیگه بسته به خودتونه
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام صبح به خیر
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمین که خوردی بلند شو شاید یک قدم بیشتر نمانده باشد
-
@zahra-m1999 نمیشه زودتراز۵صبح باشه من بعضی وتااز۵گوشیمومیذارم کنارمیخونم
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 سلام عزیز خوبی
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چن هفته ای میشه 5 بیدار میشم 5.5 ميرم درس تا 9 شب ،دیروز ساعت مطالعه 12.5 ساعت ،دیروز خواب موندم ولی تا 1.5 شب خوندم رسیدم ،هر روز روز خوبی میشه به شرط اين که آدم تمام تلاششو بکنه
-
-
من چن هفته ای میشه 5 بیدار میشم 5.5 ميرم درس تا 9 شب ،دیروز ساعت مطالعه 12.5 ساعت ،دیروز خواب موندم ولی تا 1.5 شب خوندم رسیدم ،هر روز روز خوبی میشه به شرط اين که آدم تمام تلاششو بکنه
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هستم ,بریمممم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 اخ ببخشید یادم رفته بود ,مشاورم اجازه نمیده زیاد بیام انجمن و اینا . من غیر علنی هستم خخخ ولی نمیتونم پست بذارم هر روز 5 صبح حاضرم موفق باشین و ادامه بدین یه روز نتیجه همه رو یه جا میبینین.
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید بابت تاخیرم.یه چند روزه حالم خوش نیس.
صبح همگی بخیر -
-
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان من درس خوندم اما پزاکنده خیلی سر در گمم کسی میتونه کمکم کنه انگار دارم درجا میزنم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی هست باهم درس بخونیم روحیه ام داغونه
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-o اینجا باهم درس می خونیم دیگه اول تاپیک بخون
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان شماها مشاور تحصیلی دارید یا خودتون میخونید..؟