سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
غیر حضوری خوندن دوازدهم
-
سلااام وقتتون بخیر
همون جور که از اسم تاپیک معلومه این مسئله یه چند وقتیه ذهنمو درگیر کرده چون بعضا شنیدم از افرادی که با این شرایط راضی بودن ولی بعضی ها هم به قطع منعش کردن.
نظرتون چیه؟ کسی بوده که تجربش کرده باشه؟ به خاطر ارتباط نداشتن با بچهها و معلما ممکنه دچار ضعف و استرس بشیم و جا بزنیم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@ریاضیا @تجربیا -
Mehrsa 14 سلام ممنون وقت شماهم بخیر
شما خودتون الان حضوری میرید مدرسه؟ -
nazanin.mirzai
تشکر. بله الان که یازدهم هستم طبیعتا حضوریه ولی درمورد سال آینده یکمی دو دلم -
Mohammad Lotfi 0
دقیقا دغدغم همینه متاسفانه. تشکر ازتون -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mehrsa 14 on آخرین ویرایش توسط nazanin.mirzai انجام شده
Mehrsa 14 آهان فکر کردم دوازدهم هستید؛
در این باره باید تصمیم مطمئنی بگیرید و همه جوانب از جمله شرایط مدرسه و دبیرهاتون و هم خودتون اینکه واقعا غیرحضوری میتونید به خوبی پیش برید . یا نه رو در نظر بگیرید.
به نظرم هنوز برای فکر کردن به این موضوع زوده و بهتره که الان تمرکزتون سر درس تون باشه. و زمان تون رو بیخودی از دست ندید. -
nazanin.mirzai
بله صحیح نه خداروشکر از لحاظ استقلال درسی کاملا مستقلم ولی خوب یه سوالی بود که برام پیش اومد اونقدرا جدی نیست. میخواستم ببینم اگر کسی اطلاعاتی داره بهم بگه. خودم دلم نمیخواد سال بعد رو درگیر حواشی باشم. خیلی ممنونم لطف کردین -
Mehrsa 14 خواهش میکنم
موفق باشید -
Mehrsa 14 سلام وقت بخیر
برای غیر حضوری گرفتن سال دوازدهم اول باید اراده خودتون رو ثابت کنین یعنی از الان تا آخر تابستون اگه خوب خوندید و تونستید پایه نسبتا خوبی بسازید یعنی شما عزم و اراده خودخوان بودن رو دارین و می تونید سال بعد رو غیرحضوری بگیرید
اما اگه این چند ماه رو از دست دادین بهتره برین مدرسه چون ممکنه ادامه مسیر هم از دست بدین
و اگر مدرسه تون خارج از مسیر تست زنی و کنکور عه و برنامه ای برای بچه های کنکوری نداره...توصیه میکنم خودتون با برنامه ای اصولی در مسیر مطالعه درست پیش برید -
-
nazanin.mirzai
تشکر همچنین -
Mehrsa 14 سلام آلایی عزیز ، عرضم به حضور شما که منم مثل شما یازدهم تجربی هستم و بعضی وقتا به این موضوع فکر کردم و یکم توی اینترنت تحقیق کردم و از یه سری از مشاورا پرسیدم .
اگر بخوام یه خلاصه از نتیجه که گرفتم بگم اینه که :
.
میدونی خیلیا از مدرسه حضوری خوششون نمیاد بنا به دلایلی مثل :
-%(#3a9c0c)[نداشتن دبیر خوب]
- %(#e67829)[نداشتن امکانات کافی]
- %(#1706cf)[داشتن چند تا همکلاسی که باعث وقت گیری میشن مثلا برای مثال یه سریا اصطلاحا دو هزاریشون دیر جا میفته و از دبیر سوال میکنن و باعث میشه وقت کلاس گرفته بشه]
.
اول به نظر من تابستون رو بخونید بعد خودتونو آزمایش کنید ببینید واقعا واقعا خودتون میتونید روی پای خودتون وایسید اگر واقعا به هدفتون امیدوارید و از ته دل میخوایدش و توی خونه واقعا درس میخونید میتونید دوازدهم رو غیر حضوری برید. %(#570fbd)[که روشش رو هم میگم بهتون]
....
%(#0fa6bd)[روشش اینه که
خیلی از مدرسه ها اذییت میکنن سر این موضوع و نمی زارن که غیرحضوری باشید یعنی اصلا اجازه ندارن . ولی یه سری مدارس غیرانتفاعی هستن که با پرداخت کردن نصف شهریه میزارن شما فقط امتحانات رو شرکت کنی ! یعنی علنن غیر حضوری و این خیلی خوبه ؛ یه راه دیگش هم اینه که یه پارتی توی آموزش پرورش داشته باشی ! فکر نکنم راه دیگه ای باشه -