Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. غیر حضوری خوندن دوازدهم
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

غیر حضوری خوندن دوازدهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
29 دیدگاه‌ها 7 کاربران 392 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mehrsa 14M Mehrsa 14

سلااام وقتتون بخیر
    همون جور که از اسم تاپیک معلومه این مسئله یه چند وقتیه ذهنمو درگیر کرده چون بعضا شنیدم از افرادی که با این شرایط راضی بودن ولی بعضی ها هم به قطع منعش کردن.
    نظرتون چیه؟ کسی بوده که تجربش کرده باشه؟ به خاطر ارتباط نداشتن با بچه‌ها و معلما ممکنه دچار ضعف و استرس بشیم و جا بزنیم؟
    دانش-آموزان-آلاء
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    راه-ابریشمی-ها-زیست
    راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
    راه-ابریشمی-ها-شیمی
    ریاضیا تجربیا

M AbbassiM آفلاین
    M AbbassiM آفلاین
    M Abbassi
    دانش آموزان آلاء تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mehrsa 14 سلام وقت بخیر
    برای غیر حضوری گرفتن سال دوازدهم اول باید اراده خودتون رو ثابت کنین یعنی از الان تا آخر تابستون اگه خوب خوندید و تونستید پایه نسبتا خوبی بسازید یعنی شما عزم و اراده خودخوان بودن رو دارین و می تونید سال بعد رو غیرحضوری بگیرید
    اما اگه این چند ماه رو از دست دادین بهتره برین مدرسه چون ممکنه ادامه مسیر هم از دست بدین
    و اگر مدرسه تون خارج از مسیر تست زنی و کنکور عه و برنامه ای برای بچه های کنکوری نداره...توصیه میکنم خودتون با برنامه ای اصولی در مسیر مطالعه درست پیش برید

Mehrsa 14M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Mehrsa 14M Mehrsa 14

سلااام وقتتون بخیر
      همون جور که از اسم تاپیک معلومه این مسئله یه چند وقتیه ذهنمو درگیر کرده چون بعضا شنیدم از افرادی که با این شرایط راضی بودن ولی بعضی ها هم به قطع منعش کردن.
      نظرتون چیه؟ کسی بوده که تجربش کرده باشه؟ به خاطر ارتباط نداشتن با بچه‌ها و معلما ممکنه دچار ضعف و استرس بشیم و جا بزنیم؟
      دانش-آموزان-آلاء
      راه-ابریشمی-ها-زیست
      راه-ابریشمی-ها-شیمی
      ریاضیا تجربیا

z GheibiZ آفلاین
      z GheibiZ آفلاین
      z Gheibi

Mehrsa 14 سلام اگه منابع آموزشی و رفع اشکال داری و ۱۰۰٪( حتی ۹۹٪هم نههههه) مطمئنی که بمونی خونه خودت میخونی و بازدهی خیلی بیشتری داری و امکان خطا نداری و ..... خب غیر حضوری بهتره
      البته اگه مدرسه ات در راستای کنکور کار نکنه

🇵🇸🇮🇷

1
      • nazanin.mirzaiN nazanin.mirzai

Mehrsa 14 خواهش میکنم
        موفق باشید:seedling: :dizzy:

Mehrsa 14M آفلاین
        Mehrsa 14M آفلاین
        Mehrsa 14

@nazanin-mirzai
        تشکر همچنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • M AbbassiM M Abbassi

Mehrsa 14 سلام وقت بخیر
          برای غیر حضوری گرفتن سال دوازدهم اول باید اراده خودتون رو ثابت کنین یعنی از الان تا آخر تابستون اگه خوب خوندید و تونستید پایه نسبتا خوبی بسازید یعنی شما عزم و اراده خودخوان بودن رو دارین و می تونید سال بعد رو غیرحضوری بگیرید
          اما اگه این چند ماه رو از دست دادین بهتره برین مدرسه چون ممکنه ادامه مسیر هم از دست بدین
          و اگر مدرسه تون خارج از مسیر تست زنی و کنکور عه و برنامه ای برای بچه های کنکوری نداره...توصیه میکنم خودتون با برنامه ای اصولی در مسیر مطالعه درست پیش برید

Mehrsa 14M آفلاین
          Mehrsa 14M آفلاین
          Mehrsa 14

M Abbassi
          خیلی ممنونم کاملا صحیحه

M AbbassiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • z GheibiZ z Gheibi

Mehrsa 14 سلام اگه منابع آموزشی و رفع اشکال داری و ۱۰۰٪( حتی ۹۹٪هم نههههه) مطمئنی که بمونی خونه خودت میخونی و بازدهی خیلی بیشتری داری و امکان خطا نداری و ..... خب غیر حضوری بهتره
            البته اگه مدرسه ات در راستای کنکور کار نکنه

Mehrsa 14M آفلاین
            Mehrsa 14M آفلاین
            Mehrsa 14

z Gheibi
            سلام راستش ۱۰۰ درصدی نیست ولی از مدرسمون دوازدهمیا دل خوشی ندارن. ترجیح خودم به مدرسه رفتن هست ان‌شاالله شرایطش ایجاد بشه تصمیم درستی بگیرم🌱🌸
            تشکر از راهنمایی تون

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Mehrsa 14M Mehrsa 14

سلااام وقتتون بخیر
              دانش-آموزان-آلاء
              راه-ابریشمی-ها-زیست
              راه-ابریشمی-ها-شیمی
              ریاضیا تجربیا

ForuharF آفلاین
              ForuharF آفلاین
              Foruhar
              فارغ التحصیلان آلاء
              این پست پاک شده!
              1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Mehrsa 14M Mehrsa 14

سلااام وقتتون بخیر
                دانش-آموزان-آلاء
                راه-ابریشمی-ها-زیست
                راه-ابریشمی-ها-شیمی
                ریاضیا تجربیا

ForuharF آفلاین
                ForuharF آفلاین
                Foruhar
                فارغ التحصیلان آلاء

Mehrsa 14 سلام آلایی عزیز ، عرضم به حضور شما که منم مثل شما یازدهم تجربی هستم و بعضی وقتا به این موضوع فکر کردم و یکم توی اینترنت تحقیق کردم و از یه سری از مشاورا پرسیدم .

اگر بخوام یه خلاصه از نتیجه که گرفتم بگم اینه که :
                .
                میدونی خیلیا از مدرسه حضوری خوششون نمیاد بنا به دلایلی مثل :
                -%(#3a9c0c)[نداشتن دبیر خوب]
                - %(#e67829)[نداشتن امکانات کافی]
                - %(#1706cf)[داشتن چند تا همکلاسی که باعث وقت گیری میشن مثلا برای مثال یه سریا اصطلاحا دو هزاریشون دیر جا میفته و از دبیر سوال میکنن و باعث میشه وقت کلاس گرفته بشه]
                .
                اول به نظر من تابستون رو بخونید بعد خودتونو آزمایش کنید ببینید واقعا واقعا خودتون میتونید روی پای خودتون وایسید اگر واقعا به هدفتون امیدوارید و از ته دل میخوایدش و توی خونه واقعا درس میخونید میتونید دوازدهم رو غیر حضوری برید. %(#570fbd)[که روشش رو هم میگم بهتون]
                ..

..
                %(#0fa6bd)[روشش اینه که :]
                خیلی از مدرسه ها اذییت میکنن سر این موضوع و نمی زارن که غیرحضوری باشید یعنی اصلا اجازه ندارن . ولی یه سری مدارس غیرانتفاعی هستن که با پرداخت کردن نصف شهریه میزارن شما فقط امتحانات رو شرکت کنی ! یعنی علنن غیر حضوری و این خیلی خوبه ؛ یه راه دیگش هم اینه که یه پارتی توی آموزش پرورش داشته باشی ! فکر نکنم راه دیگه ای باشه

1
                • ForuharF Foruhar

Mehrsa 14 سلام آلایی عزیز ، عرضم به حضور شما که منم مثل شما یازدهم تجربی هستم و بعضی وقتا به این موضوع فکر کردم و یکم توی اینترنت تحقیق کردم و از یه سری از مشاورا پرسیدم .

اگر بخوام یه خلاصه از نتیجه که گرفتم بگم اینه که :
                  .
                  میدونی خیلیا از مدرسه حضوری خوششون نمیاد بنا به دلایلی مثل :
                  -%(#3a9c0c)[نداشتن دبیر خوب]
                  - %(#e67829)[نداشتن امکانات کافی]
                  - %(#1706cf)[داشتن چند تا همکلاسی که باعث وقت گیری میشن مثلا برای مثال یه سریا اصطلاحا دو هزاریشون دیر جا میفته و از دبیر سوال میکنن و باعث میشه وقت کلاس گرفته بشه]
                  .
                  اول به نظر من تابستون رو بخونید بعد خودتونو آزمایش کنید ببینید واقعا واقعا خودتون میتونید روی پای خودتون وایسید اگر واقعا به هدفتون امیدوارید و از ته دل میخوایدش و توی خونه واقعا درس میخونید میتونید دوازدهم رو غیر حضوری برید. %(#570fbd)[که روشش رو هم میگم بهتون]
                  ..

..
                  %(#0fa6bd)[روشش اینه که :]
                  خیلی از مدرسه ها اذییت میکنن سر این موضوع و نمی زارن که غیرحضوری باشید یعنی اصلا اجازه ندارن . ولی یه سری مدارس غیرانتفاعی هستن که با پرداخت کردن نصف شهریه میزارن شما فقط امتحانات رو شرکت کنی ! یعنی علنن غیر حضوری و این خیلی خوبه ؛ یه راه دیگش هم اینه که یه پارتی توی آموزش پرورش داشته باشی ! فکر نکنم راه دیگه ای باشه

Mehrsa 14M آفلاین
                  Mehrsa 14M آفلاین
                  Mehrsa 14

@Allen-Gamer
                  متشکرم از وقتی که گذاشتین خیلی مفید بود🌸
                  حالا باید فکرامونو قشنگ بکنیم که ان‌شاالله تصمیم درستی بگیریم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Mehrsa 14M Mehrsa 14

z Gheibi
                    سلام راستش ۱۰۰ درصدی نیست ولی از مدرسمون دوازدهمیا دل خوشی ندارن. ترجیح خودم به مدرسه رفتن هست ان‌شاالله شرایطش ایجاد بشه تصمیم درستی بگیرم🌱🌸
                    تشکر از راهنمایی تون

z GheibiZ آفلاین
                    z GheibiZ آفلاین
                    z Gheibi
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده

Mehrsa 14 خواهش می کنم 🌹
                    رفتی مدرسه دچار هیچ جوی نشو و کلا فاصله بگیر و از تمام فرصت های خالی که برات تو مدرسه پیش میاد (حتی چند دقیقه, بدون توجه به بقیه و محیط) استفاده کن
                    موفق باشی💫

🇵🇸🇮🇷

2
                    • Mehrsa 14M Mehrsa 14

M Abbassi
                      خیلی ممنونم کاملا صحیحه

M AbbassiM آفلاین
                      M AbbassiM آفلاین
                      M Abbassi
                      دانش آموزان آلاء تجربی

Mehrsa 14 خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • z GheibiZ z Gheibi

Mehrsa 14 خواهش می کنم 🌹
                        رفتی مدرسه دچار هیچ جوی نشو و کلا فاصله بگیر و از تمام فرصت های خالی که برات تو مدرسه پیش میاد (حتی چند دقیقه, بدون توجه به بقیه و محیط) استفاده کن
                        موفق باشی💫

Mehrsa 14M آفلاین
                        Mehrsa 14M آفلاین
                        Mehrsa 14

z Gheibi
                        خیلیی ممنونم خانم غیبی عزیز💛🌸بله حتما. اتفاقا همین مدت تجربشم داشتم و مفید بوده واقعا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • Mehrsa 14M آفلاین
                          Mehrsa 14M آفلاین
                          Mehrsa 14

arthur morgan

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Mehrsa 14M Mehrsa 14

سلااام وقتتون بخیر
                            دانش-آموزان-آلاء
                            راه-ابریشمی-ها-زیست
                            راه-ابریشمی-ها-شیمی
                            ریاضیا تجربیا

A آفلاین
                            A آفلاین
                            arthur morgan

Mehrsa 14 من خودم اول تا نزدیک به 5 ماه میرفتم مدرسه و خیلی خیلی ضرر میکردم خیلی زیاد چون کلاس اصلا اصلا اهل درس و اینا نبودن اصلا و معلم ها شاکی بودن و این خیلی بد بود حتی درس عادی که باید میدادن را به زور میدادن البته من راه ابریشمی بودم از تابستون برای همین اسیب کمتر دیدم بعدش که اجازه گرفتم و توی خونه میخوندم و مدرسه را گذاشتم کنار پارت هام زیاد شد
                            و بازده زیاد و کار تستی هم میتونستم که بکنم ولی یک مشکلی پیش اومد افسردگی اومد سراغم بلاخره از محیط دور شده بودم و اینا و بی حالی که گیر همه افتاده بود گیر منم افتاد ولی حالا کم کم کنترلش کردم و خداروشکر خودم را نجات دادم این هم بستگی به شما داره اگر که میتونید توی خونه بخونید و معلم ها و کلاس مانع شما هستند و افسرده و اینا نمیشید به نظرم حتما اقدام کنید ولی اگر که نه میتونید مدرسه هم به عنوان کمکی استفاده کنید

2
                            • A arthur morgan

Mehrsa 14 من خودم اول تا نزدیک به 5 ماه میرفتم مدرسه و خیلی خیلی ضرر میکردم خیلی زیاد چون کلاس اصلا اصلا اهل درس و اینا نبودن اصلا و معلم ها شاکی بودن و این خیلی بد بود حتی درس عادی که باید میدادن را به زور میدادن البته من راه ابریشمی بودم از تابستون برای همین اسیب کمتر دیدم بعدش که اجازه گرفتم و توی خونه میخوندم و مدرسه را گذاشتم کنار پارت هام زیاد شد
                              و بازده زیاد و کار تستی هم میتونستم که بکنم ولی یک مشکلی پیش اومد افسردگی اومد سراغم بلاخره از محیط دور شده بودم و اینا و بی حالی که گیر همه افتاده بود گیر منم افتاد ولی حالا کم کم کنترلش کردم و خداروشکر خودم را نجات دادم این هم بستگی به شما داره اگر که میتونید توی خونه بخونید و معلم ها و کلاس مانع شما هستند و افسرده و اینا نمیشید به نظرم حتما اقدام کنید ولی اگر که نه میتونید مدرسه هم به عنوان کمکی استفاده کنید

Mehrsa 14M آفلاین
                              Mehrsa 14M آفلاین
                              Mehrsa 14

arthur morgan
                              خیلی ممنون از راهنمایی تون🌸🌱🌹
                              بعد مثلا واسه اشکالای درسیتون چی کار میکردین؟
                              الانا که مدرسه میرم فرصت خوبیه ببینم که واقعا شرایط سال دیگه چطور میشه.
                              چون تجربشو داشتم که خودم خونده باشم ولی خیلی خوب باشه. و بوده هم تو تعطیلات ها که همون بی حوصلگی و اینا سراغم اومده باشه.
                              چون شما به عینه تجربه کرده بودین دوست داشتم نظرتونو بدونم خیلی ممنونمم ازتون

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Mehrsa 14M Mehrsa 14

arthur morgan
                                خیلی ممنون از راهنمایی تون🌸🌱🌹
                                بعد مثلا واسه اشکالای درسیتون چی کار میکردین؟
                                الانا که مدرسه میرم فرصت خوبیه ببینم که واقعا شرایط سال دیگه چطور میشه.
                                چون تجربشو داشتم که خودم خونده باشم ولی خیلی خوب باشه. و بوده هم تو تعطیلات ها که همون بی حوصلگی و اینا سراغم اومده باشه.
                                چون شما به عینه تجربه کرده بودین دوست داشتم نظرتونو بدونم خیلی ممنونمم ازتون

A آفلاین
                                A آفلاین
                                arthur morgan

Mehrsa 14 من برای اشکال درسی خیلی پیش نیومد چون اموزش درست داشتم اگر هم بود میومدم تو الاخونه میپرسیدم یا از دوستام اره به نظرم هر دو حالت را امتحان کنید

1
                                • A arthur morgan

Mehrsa 14 من برای اشکال درسی خیلی پیش نیومد چون اموزش درست داشتم اگر هم بود میومدم تو الاخونه میپرسیدم یا از دوستام اره به نظرم هر دو حالت را امتحان کنید

Mehrsa 14M آفلاین
                                  Mehrsa 14M آفلاین
                                  Mehrsa 14

arthur morgan
                                  آها خیلی متشکرمم. منبع آموزشی هم واقعا مهمه

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Mehrsa 14M Mehrsa 14

arthur morgan
                                    آها خیلی متشکرمم. منبع آموزشی هم واقعا مهمه

A آفلاین
                                    A آفلاین
                                    arthur morgan

Mehrsa 14 اره خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد مهمه به نظرم منبعی را نتخاب کنید که واقعا عاشقتون کنه به درس هرچقدر هم که بقیه بدش بگن

1
                                    • A arthur morgan

Mehrsa 14 اره خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد مهمه به نظرم منبعی را نتخاب کنید که واقعا عاشقتون کنه به درس هرچقدر هم که بقیه بدش بگن

Mehrsa 14M آفلاین
                                      Mehrsa 14M آفلاین
                                      Mehrsa 14

arthur morgan
                                      بله دقیقااا این خیلی مهمه بعضی جاها بدتر زده میکنن آدم رو. خیلی ممنونمم
                                      شما فقط از راه ابریشم استفاده کردین؟🌸

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Mehrsa 14M Mehrsa 14

arthur morgan
                                        بله دقیقااا این خیلی مهمه بعضی جاها بدتر زده میکنن آدم رو. خیلی ممنونمم
                                        شما فقط از راه ابریشم استفاده کردین؟🌸

A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        arthur morgan

Mehrsa 14 اره البته از تفتان و اینا استفادع می کنم و انشالله ارش
                                        قبلا کتاب های دیگه داشتم مثل گاج و اینا کتاب های خوبی بودن ولی برای من اصلا اصلا مناسب نبودن

1
                                        • A arthur morgan

Mehrsa 14 اره البته از تفتان و اینا استفادع می کنم و انشالله ارش
                                          قبلا کتاب های دیگه داشتم مثل گاج و اینا کتاب های خوبی بودن ولی برای من اصلا اصلا مناسب نبودن

Mehrsa 14M آفلاین
                                          Mehrsa 14M آفلاین
                                          Mehrsa 14

arthur morgan
                                          آها خیلیی متشکرم
                                          بله بعضی کتاب ها آدم اصلا نمیتونه باهاشون ارتباط بگیره
                                          همون مطلب علاقه مند به درس کردنه

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه