معنی
-
دیگری را در کمند آور که ما خود بنده ایم
ریسمان در پای حاجت نیست دست آموز راچی میگه مفهوم اصلیش؟
مفهوم دومم داره؟ -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
میگه من با اختیار خودم بنده و عبدتم بقیه رو با زور مجبور به بندگی کن و برای من که به میل خود بندتم نیازی به ریسمان نیست....
مفهومش اینه که طرف با میل خودش داره کاری رو انجام میده و نیازی به زور نمیبینه برای اینکار.... -
میگه من با اختیار خودم بنده و عبدتم بقیه رو با زور مجبور به بندگی کن و برای من که به میل خود بندتم نیازی به ریسمان نیست....
مفهومش اینه که طرف با میل خودش داره کاری رو انجام میده و نیازی به زور نمیبینه برای اینکار....Mahan Xodayi 2 در معنی گفته است:
مفهومش اینه که طرف با میل خودش داره کاری رو انجام میده و نیازی به زور نمیبینه برای اینکار....درسته:(یا جوابوندارین...؟؟؟؟
-
Mahan Xodayi 2 در معنی گفته است:
مفهومش اینه که طرف با میل خودش داره کاری رو انجام میده و نیازی به زور نمیبینه برای اینکار....درسته:(یا جوابوندارین...؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نمیدونم نه ندارم جوابو😶
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم نه ندارم جوابو😶
@Mr-Wick اها:(....
-
مفهومش اینه که طرف با میل خودش داره کاری رو انجام میده و نیازی به زور نمیبینه برای اینکار.... -
مفهوم دومم داره؟@Mr-Wick بیشتر به این سمت رفته که از همون اول بنده و پیرو بوده و نیازی به تعلیم دادن اینکه یاد بگیره نیست
مثل بچه ای که از بچگی فارسی رو یاد گرفته حالا بگن بیا برو کلاس که یاد بگیری -
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftar
دوستان الان این بیت با تعاریفی که گفتین درمورد طلب اسیری عشق گفته؟؟؟ -
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftar
دوستان الان این بیت با تعاریفی که گفتین درمورد طلب اسیری عشق گفته؟؟؟@Mr-Wick اگه از زبان عاشق فرض بشه که داره به معشوق میگه ...بله
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
مفهوم دومم داره؟@Mr-Wick در معنی گفته است:
مفهوم دومم داره؟بیت اسلوب داره
میگه ما خودمون بنده ایم نمیخواد ما رو غلو زنجیر کنی بودنم همون مطیع بودنه
و مصرع بعدش میگه اون کسی که مطیع و پرورش یافته ی خودته نیاز به این نداره که غلوزنجیرش کنی -
@Ali-Valicheki در معنی گفته است:
@Mr-Wick اگه از زبان عاشق فرض بشه که داره به معشوق میگه ...بله
باید برم مغزمو با وایتکس بشورم نمیدونم جنساشو از کدومموتوری میگیره جدیدا😑
ممنون@Mr-Wick 😂😂
نه خب اینکه از اسلوب هم استفاده کرده یکم کمک میکنه
توقرابت توی همچین بیت هایی آرایه یکم کمک کننده ست -
ممنونم🙏🏼
@Ali-Valicheki
@Alzahra-Daftar -
@Mr-Wick واقعا باید یه تشکر از خودتونم بکنیم
بخاطر این بیت های چالشی واقعا ممنون🙏🏻🌼🎆 -
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
@Alzahra-Daftar
دوستان الان این بیت با تعاریفی که گفتین درمورد طلب اسیری عشق گفته؟؟؟@Mr-Wick بله داره طبق معنی که گفتم.....
-
@Mr-Wick بله داره طبق معنی که گفتم.....
-
@Mr-Wick بیشتر به این سمت رفته که از همون اول بنده و پیرو بوده و نیازی به تعلیم دادن اینکه یاد بگیره نیست
مثل بچه ای که از بچگی فارسی رو یاد گرفته حالا بگن بیا برو کلاس که یاد بگیری@Ali-Valicheki
سلام.
صرفا خواستم بگم صحبتی از تعلیم دادن نشده.
میگه دست و پای بقیه رو ببند. نیاز نیست دست و پای منو ببندی من خودم همینجوری خود به خود بندهت هستم. همونطوری که نیازی نیست به پای حیوون اهلی طناب ببندی.