مفهوم
-
@Mr-Wick
نمیدونم اونوقت شاید اشتباه تایپی شدهلطفاً پاسخ تشریحی رو بفرستین
Faez Fateminia 🌹@سمیه-صادقلو نه ببینین گفته ربطی دارن مورد دوم با اون بیت پایینی؟
منم گفتم ندارن و شما که پیام رو فرستادین توضیحی در مورد دومی ندادین ما میخواستیم بدونیم دومی با اون مرتبطه یا نه همین.
پس مطمئن شدم که ربطی ندارن -
@سمیه-صادقلو نه ببینین گفته ربطی دارن مورد دوم با اون بیت پایینی؟
منم گفتم ندارن و شما که پیام رو فرستادین توضیحی در مورد دومی ندادین ما میخواستیم بدونیم دومی با اون مرتبطه یا نه همین.
پس مطمئن شدم که ربطی ندارن@Mr-Wick
اره دگ منم منظورم این بود که ندارن توضیح ندادمحالا جواب تست اینو میرسونه که ربط دارن میگم شاید اشتباه تایپی شده
-
@Mr-Wick
اره دگ منم منظورم این بود که ندارن توضیح ندادمحالا جواب تست اینو میرسونه که ربط دارن میگم شاید اشتباه تایپی شده
@سمیه-صادقلو بله درسته منم موافقم
-
@danial-hosseiny
داداش خودتو برسون مطلب حل کن 🙏🏼 -
Faez Fateminia در مفهوم گفته است:
سلام لطف میکنین مفهوم این دو بیتا بگید..🙂🌸
۱)از سنگ نیز آینه زاید ولی کجاست
درسنگ آن صفای تن و پاکی جبین
این میگه از سنگ دو تا چیز ب وجود میاد یکی که همون سنگه یکی هم آینه منشأ هر دو یکیه ولی سنگ کجا و آیینه کجا۲)نهال نیک نروید مگر ز نیک درخت
درخت نیک نخیزد مگر ز نیک نهال
**اما این داره میگه چیزی که الان نیکه عقبه نیکی داشته **و ربط بیت دوم با بیت زیر دقیقا چیه😑
_هردو نی خوردند از یک آبخور
این یکی خالی و آن پر از شکر
این بیت میگه ما دوتا نی داریم هر دو از ی آب استفاده میکننن تا رشد کنن اما یکی پر شکر همون نیشکر منظورشع و اونیکی خالیه منظورش همون نی معمولی هست که تو نیزار و اینا هست
و خب میبینی که بیت اول با این ارتباط داره@سمیه-صادقلو ممنونم 🌸
مفهوم اولی رو متوجه شدم
منظورتون تو قسمت دوم از بیت اول هموننهال نیک نروید... هس؟ -
@سمیه-صادقلو نه ببینین گفته ربطی دارن مورد دوم با اون بیت پایینی؟
پس مطمئن شدم که ربطی ندارن@Mr-Wick منم فک میکردم ربطی ندارن ولی تو جواب تست گفتن ربط دارند..
منظورم بیت دوم و سومه -
سلام لطف میکنین مفهوم این دو بیتا بگید..🙂🌸
۱)از سنگ نیز آینه زاید ولی کجاست
درسنگ آن صفای تن و پاکی جبین۲)نهال نیک نروید مگر ز نیک درخت
درخت نیک نخیزد مگر ز نیک نهالو ربط بیت دوم با بیت زیر دقیقا چیه😑
_هردو نی خوردند از یک آبخور
این یکی خالی و آن پر از شکرFaez Fateminia
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
@سمیه-صادقلو
خب...
یه جماعت پریشان 😂
ببینین بچهها بیت اول که میگه از سنگ هم آینه به وجود میاد (مثه سنگ مرمر که اونقدر براقه که توی تالار آینه تخت جمشید هم ازش استفاده شده و بعد به خاطر این باش گفتن تالار آینه. نمیگه که از سنگ دوتا چیز به وجود میاد. میگه سنگ هم آینه تولید میکنه.) ولی در سنگ اون صفای وجود و پاکی صورت کجا بود؟
بیت دوم میگه که نهال خوب به وجود نمیاد، مگر به واسطهٔ درخت نیک و درخت نیک به وجود نمیاد مگر به واسطهٔ نهال نیک.
درواقع بحث این بیت درمورد اینه که ریشه و اصلِ خود درختا مهمه.
بیت سوم میگه که دوتا نی از یه آبخور آب خوردن. این یکی نی خالی شد و اون یکی نیشکر.
اینم بحثش شبیه بیت دومه. میگه که ممکنه مبدأ پرورش یکی باشه. اما بازم اصل و ریشهٔ خود نیها باعث میشه که فرق داشته باشن با هم. -
Faez Fateminia
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
@سمیه-صادقلو
خب...
یه جماعت پریشان 😂
ببینین بچهها بیت اول که میگه از سنگ هم آینه به وجود میاد (مثه سنگ مرمر که اونقدر براقه که توی تالار آینه تخت جمشید هم ازش استفاده شده و بعد به خاطر این باش گفتن تالار آینه. نمیگه که از سنگ دوتا چیز به وجود میاد. میگه سنگ هم آینه تولید میکنه.) ولی در سنگ اون صفای وجود و پاکی صورت کجا بود؟
بیت دوم میگه که نهال خوب به وجود نمیاد، مگر به واسطهٔ درخت نیک و درخت نیک به وجود نمیاد مگر به واسطهٔ نهال نیک.
بیت سوم میگه که دوتا نی از یه آبخور آب خوردن. این یکی نی خالی شد و اون یکی نیشکر.
اینم بحثش شبیه بیت دومه. میگه که ممکنه مبدأ پرورش یکی باشه. اما بازم اصل و ریشهٔ خود نیها باعث میشه که فرق داشته باشن با هم.@danial-hosseiny
مرسی🥺🌈🌹 -
Faez Fateminia
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
@سمیه-صادقلو
خب...
یه جماعت پریشان 😂
اینم بحثش شبیه بیت دومه. میگه که ممکنه مبدأ پرورش یکی باشه. اما بازم اصل و ریشهٔ خود نیها باعث میشه که فرق داشته باشن با هم.@danial-hosseiny
Mr. Wick
سمیه صادقلو
ممنونم از وقتی که گذاشتید🌹 -
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny
Mr. Wick
سمیه صادقلو
ممنونم از وقتی که گذاشتید🌹Faez Fateminia خواهش میکنم بنده کاری نکردم
-
@danial-hosseiny
Mr. Wick